Kylpytynnyreiden tarvikkeet

Kylpytynnyrin eristekannet
Lue lisää->>
239 €
Puukannet
Lue lisää->>
115 €
PVC kannet
Lue lisää->>
125 €
Vesisuodatin
Lue lisää->> 199 €
Savupiipun suojaritilä 99 €
Tuhkalapio 29 €
Vesihierontajärjestelmä
Lue lisää->> 498 €
Kylpytynnyrin LED valot
Lue lisää->>
179 €
Porejärjestelmä
Lue lisää->>
419 €
Niskatuki imukuppikiinnityksellä lasikuituisiin kylpytynnyreihin 19 €
4kpl niskatukia puiseen kylpytynnyriin
Tyyppi A 249 €
4kpl niskatukia puiseen kylpytynnyriin
Tyyppi B 249 €
Tervaöljy käsittely 49 €
Lämpömittari
9 €
Kylpytynnyrin reunalaudat
115 €
Veden sekoituskauha 39 €
Veden tyhjennyshana 39 €
Kylpytynnyrin kiristysvanne 39 €
Jalkavati 139 €
Savupiipun jatko 1m 59 €
Saunahattu 15 €
Uppopumppu 89 €
Lux-raput kylpytynnyriin 249 €
Lasikuidun RAL väri valintasi mukaan 249 €
Uppokamiinan suojakansi 69 €
Tervaöljy 1l 9 €
Juomataso 49 €
Tulppa kamiinan läpivientiin 15 €

Kylpytynnyri tarvikkeet – viimeinen silaus nautinnolliseen ulkokylpyysi

Kylpytynnyrissä kylpeminen kotipihalla tähtitaivaan alla, huvilan rannassa auringonlaskun väreillessä järven selällä tai piilopirtillä metsän siimeksessä tunturin kyljessä on varmastikin täydellisin kylpynautinto, josta voi unelmoida. Yksin, kaksin tai hyvässä seurassa pääset nauttimaan luonnosta, lämmöstä ja veden parantavasta vaikutuksesta mielen ja kehon rentoutuessa. Jotta paljussa kylpemisestä saisi parhaan nautinnon, kannattaa tarkistaa, että myös kylpytynnyri tarvikkeet ovat kunnossa. Tutustu varusteisiin ja niiden käyttötarkoitukseen huolella jotta osaat valita oikeat lisäherkut!

Yksi tärkeimmistä lisävarusteista on savupiipun lämpösuoja. Kaminan savupiippu käy erittäin kuumana ja pieninkin kosketus siihen paljaalla iholla jättää kipeän muiston. Lämpösuoja suojaa kuumalta piipulta ja ehkäisee palovammojen syntymisen. Varsinkin jos taloudessa on lapsia lämpösuoja on välttämatön! Sillä leikin keskellä saatta pienemmiltä unohtua, että piippu on erittäin kuuma.

Paljuveden lämpötila on oltava juuri sopiva – sen tarkistat helposti lämmityksen aikana kelluvalla lämpömittarilla. Mittari on tarkoitettu allaskäyttöön joten se turvallinen ja melkein välttämätön kylpytynnyri varuste.

Kylpytynnyri tarvikkeet helpottavat myös veden puhtaana pitämistä; jalkavadissa huuhtaistaan jaloista kuusenneulaset ennen paljuun laskeutumista ja kylpytynnyri kansi suojaa paljua kylpyjen välillä sekä nopeuttaa veden lämpenemistä huomattavasti. Valittavanasi on joko tukeva puukansi tai kevyempi PVC-kansi, jota pystyy käsittelemään yksinkin rikkomatta selkää tai naarmuttamatta tynnyrin reunoja.

Kylpytynnyriä käytettäessä on myös muistettava juoda tarpeeksi. Vesilaseja ja limonadikannuja varten voit hankkia kylpytynnyriin juomatason. Juomataso sulautuu kauniiksi elementiksi paljun puuverhoiluun sillä juomatasot valmistetaan samasta materiaalista kuin verhouskin.

Valmiiksi levitetty tervaöljy tuo luonnollisen suojan kylpytynnyrin ulkopuolisille puuosille, jotta ne säilyisi hyvännäköisenä ja palvelisi teitä vuodesta toiseen. Jatkossa ulkoiset puuosat olisi hyvä käsitellä tervaöljyllä tai vastaavalla puusuojalla kerran vuodessa. Meiltä saatte tervaöljyt kätevissä 1L pulloissa nopeasti ja kotiin toimitettuna.

Veden lämmetessä se kerrostuu ja paljun yläosassa on kuumempi vesi kuin paljun pohjalla. Tehostat paljun lämpenemistä kuin sekoitat vettä aika-ajoin lämmityksen aikana. Veden sekoitusmela on oiva työkalu veden sekoitukseen ja sen avulla kylpytynnyrissäsässi oleva vesi on tasaisen lämmin joka puolelta.

Kamina tulisi tyhjentää tuhkista joka lämmityksen jälkeen. Puhdas kamina vetää paremmin ja takaa aina paljusi nopean lämmityksen. Tuhkalapio auttaa sinua kamina huollossa, sen avulla tuhkien poisto kaminasta käy kätevästi.

Veden tyhjennysputken ja hanan avulla veden johtaminen haluttuun paikkaan onnistuu helposti kytkemällä hanaan letku. Lisäksi hana poistaa mahdollisuuden vahingossa tapahtuvan veden tyhjennyksen kylpytynnyristä sillä tyhjennys propun saattaa vahingossa irroittaa jolloin vesi pääsee tyhjentymään kylpytynnyristä huomaamattomasti.

Kylpytynnyrin reunalaudat on mahdollista tilata vain puiseen paljuun. Reunalaudat tuovat kylpytynnyrille siistin ja viimeistellyn ulkonäön ja lisäksi ne toimivat juoma-alustana tai jopa vilvoittelu istuimena. Reunalaudat valmistetaan samasta puulajista kuin itse kylpytynyri.

Kylpiessäsi ulkoilmassa on todella tärkeää muistaa suojata pää kylmältä ilmalta. Saunahattu on valmistettu aidosta villasta ja se on erinomainen kylpykaveri. Lisäksi voit käyttää hattua myös saunassa jolloin se suojaa päätäsi liialliselta lämpenemiseltä. Tulet huomaamaan kyllä eron, löylyttelystä tulee entistä hienompi kokemus.

Mikäli haluat varustella paljusi luksuskuntoon, tilaa Fisparsilta kylpytynnyrin LED-valot tai porejärjestelmä jo itse paljun tilausvaiheessa!

Lue Fisparsin kokoamaa tärkeää tietoa kylpytynnyreiden sekä kamiinoiden käytöstä ja huollosta.

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786
email: myynti@fispars.fi
 
Asiakaspalvelu
Puh. +358 (0)406313227
email: info@fispars.fi
 
Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi
 
Aukioloajat:
Ark. 9-17.30
Illat, viikonloput ja arkipyhät sopimuksen mukaan.
 
Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.