Kylpytynnyrin Led-valot

LED-valo yhdellä polttimolla

Malli Hinta EUR
LED1 179

Tämä malli on asennettavissa ainoastaan lasikuitualtaalla varustettuihin paljuihin

Led1 setti: on asennettavissa vain ja ainoastaan sisäaltaalla varustettuihin kylpytynnyreihin. Tässä setissä on vain yksi väriä vaihtava led-lamppu joka asennetaan kylpytynnyrin alaosaan.

LED-valot kahdella polttimolla

Malli Lasikuitu paljuun EUR Puupaljuun EUR
LED2 215 280

Puupaljuissa led-valojen hintaan kuuluu kylpytynyrin reunalaudat, juomataso ja puinen suojakotelo.

Led2 setti: on asennettavissa sekä täysipuisiin, että altaalla varustettuihin paljuihin. Setti sisältää kaksi väriä vaihtavaa led-lamppua. Täysipuisissa paljuissa setin hintaan kuuluu myös kylpytynyrin reunalaudat, juomataso ja puinen suojakotelo.

LED-valot kahdeksalla polttimolla

Malli Lasikuitu paljuun EUR Puupaljuun EUR
LED8 280 350

Puupaljuissa led-valojen hintaan kuuluu kylpytynyrin reunalaudat, juomataso ja puinen suojakotelo.

Led8 setti: on led-valojen kuningas! Tämä setti on myös asennettavissa kaikkiin kylpytynnyri malleihimme ja se sisältää jopa kahdeksan väriä vaihtavaa led-lamppua. Tämä uskomattoman hieno valosarja jakaa valon tasaisesti koko paljun alueelle ja tekee kylpytynnyristäsi paljujen mersun! Puupaljuissa hintaan kuuluu kylpytynyrin reunalaudat, juomataso ja puinen suojakotelo.

Led-valaistu palju tekee kylvystä unohtumattoman!

Fispars tarjoaa asiakkailleen unohtumattomia paljuelämyksiä sekä hienoja hetkiä kylpytynnyrissä vuoden jokaisena päivänä. Viimeistele kylpytynnyrisi super suosituilla ja upeilla led-valoilla, jotka ovat energiataloudellisia ja palvelevat sinua pitkään. Led-valoilla varustettu palju ei jätä ketään kylmäksi! Tulet ihastumaan led-valomme monipuoliseen värimaailmaan ja takaamme, että myös ystäväsi ja naapurisi huomaavat loppuunsa viedyn palju kokonaisuuden.

Led-valopakettimme ovat valmiiksi asenettu kylpytynnyriin joten sinun ei jää muuta kuin laittaa pistoke seinään ja nauttia itse kylpemisestä ihanassa tunnelmassa. Valosarjamme ovat korkealaatuiset ja omaavat monipuolisen värivalikoiman, jopa seitsemän eri väriä! Värivaihtoehdot paljusi valaisemiseksi ovat; Punainen, vihreä, sininen, keltainen, violetti, turkoosi ja valkoinen.

Led-valojen päälle kytkeminen ja ohjaaminen tapahtuu vaivattomasti hipaisukytkimestä. Sinulla on mahdollisuus valita haluatko valojen vaihtavan väriä vai valaiseeko kylpytynnyrisi jokin tietty yllämainituista väreistä. Älä epäröi vaan tilaa led-valot Fisprsilta ja nauti ihanasta hulju-hetkestä parhaassa seurassa!

Sinä päätät minkä seteistä haluat ja me teemme työt!

Tutustu myös muihin lisävarusteisiin, saadaksesi paljusi täydelliseksi!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786
email: myynti@fispars.fi
 
Asiakaspalvelu
Puh. +358 (0)406313227
email: info@fispars.fi
 
Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi
 
Aukioloajat:
Ark. 9-17.30
Illat, viikonloput ja arkipyhät sopimuksen mukaan.
 
Bisnode Finland Oy on 2.12.2016 myöntänyt Fispars Oy: lle AA luottoluokan. 15.2 % suomalaisista yrityksistä yltää AA luottoluokkaan 2016