Fispars Ovaali sauna – Pehmeät löylyt joka kerta

KEVÄÄN SUPERTARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!

Hurjat alennukset ovat alkaneet!
Kampanja päättyy 22.4.2018, joten ole nopea!
Bitumihuopakatto

Ruskea

Vihreä

Musta

Harvia M3
Narvi NM600

Perusvarustukseen sisältyy:

• Penkit, lämpöpuuta
• Avattava ikkuna etuseinässä
• Ovet, savulasia (ulko ja väliovi)
• Pöytä ja penkit terassilla
• Pöytä ja penkki pukuhuoneessa
• Bitumihuopakatto (musta, ruskea tai vihreä)
• Kiuas
• Kiuaskivet
• Ilmanvaihto aukot ja suojaritilät
• Lämpöeristys hormissa (puukiuas mallissa)
• Kiukaan lämpösuojalevyt (puukiuas mallissa)
• Kiristysvanteet, ruostumattomasta teräksestä
• Saunan puujalakset
• Savupiipun sadesuoja
• Savupiipun läpiviennin tiivistyskumi
 
Lisävarusteet voitte katsoa täältä
 

Tekniset tiedot:

• Pituus/Leveys: 4,1/ 2,4 m
• Korkeus 2,4 m (ilman piippua)
• Materiaali: 41 mm paksuista kuusta tai lämpöpuuta
• Paino n. 1300kg
 

Kasaamattoman saunan pakkauksen koko

Pituus - 2,4 m
Leveys - 1,2 m
Korkeus - 2 m
Uusi näyttävä ja käytännöllinen muotoilu

OVAALI SAUNA Valmiiksi kasattu Kasaamaton
Sähkökiukaalla Kuusi
4 699 €
3 849 €
4 399 €
3 549 €
Lämpöpuu
5 299 €
4 349 €
4 999 €
4 049 €
Puukiukaalla Kuusi
4 849 €
4 149 €
4 699 €
3 849 €
Lämpöpuu
5 599 €
4 649 €
5 299 €
4 349 €

Tynnyrisauna takaa makeat löylyt missä vain

Fisparsin Ovaali sauna tarjoaa ikimuistoiset saunahetket kaikille saunan ystäville. Saunominen on monille viikon kohokohta. Menneen viikon pölyt ja stressi katoaa pihisten ilmaan joka kerta kun vesi iskeytyy kuumille kiville. Tästä syystä on tärkeää, että saunominen olisi mukavaa ja löylyt olisivat pehmeitä. Tynnyrisaunan ovaali muotoilu tekee saunasta tilavan ja auttaa lämpöä leviämään saunan tiloissa tasaisesti päästä varpaisiin. Tästä syystä ovaali sauna on erinomainen lisä jokaisen suomalaisen kodin tai mökin pihalle. Kokonsa ansiosta saunan voi sijoittaa puutarhaan, pihalle tai vaikkapa järven rannalle. Saunaan mahtuu kylpemään kerralla jopa kuusi henkilöä.

Kaunis puusta valmistettu tynnyrisauna tuo puutarhaan ilmettä ja tarvittaessa sen voi aina siirtää. Valmistusmateriaalina käytetty puu kestää Suomen vaihtelevat sääolosuhteet, jolloin saat nauttia saunan tarjoamista ihanista löylyistä monta vuotta.

Mikäli tykkäät vilvoitella löylyjen välissä voit aina istahtaa saunan terassille. Puusta valmistetut penkit ovat mukavat ja pöydälle voi hyvin asettaa esimerkiksi virvoitusjuomia odottamaan innokkaita saunojia. Kesällä terassilla istuu mielellään kuuntelemassa lintujen laulua löylyhetkien välissä ja vaikka ei olisikaan saunahetki, voi terassilla istua lukemassa kirjaa. Lämpiminä kesäöinä yllätysvieraita tai sukulaisia voi majoittaa saunan tiloihin.

Tee ovaalista tynnyrisaunasta itsesi näköinen!

Saunan rakentaminen voi olla työläs projekti, mutta miksi hankaloittaa elämäänsä kun voi tilata itselleen valmiiksi rakennetun saunan kaikilla herkuilla? Uusi Fisparsin Ovaali sauna voidaan toimittaa valmiiksi kasattuna, tai kasaamattomana heille jotka nauttivat rakennusprojekteista. Kun sauna on koottu ja asetettu paikoilleen ei se vain näytä upealta pihalla tai puutarhassa, vaan se tarjoaa aivan ihanat löylyt joka kerta!

Astuessasi terassilta sisälle, näet tilavan pukuhuoneen ja saunatilat. Sisätilat tuoksuvat ihanasti puulta rakennusmateriaalin ansiosta. Pukuhuoneeseen kuuluu lämpöpuusta valmistettu penkki ja pöytä, joille voi laskea pyyhkeet, silmälasit, virvoitusjuomat ja vaihtovaatteet. Myös saunan lauteet ovat valmistettu lämpöpuusta.

Fisparsin Ovaali sauna on täysin muokattavissa itselleen mieleiseksi. Voit valita rakennusmateriaaliksi joko lämpöpuun tai kuusen, käsittele halutessasi sauna tervaöljyllä tai käytä Remmersin suojavärejä. On suositeltavaa tehdä pintakäsittely säännöllisesti, sillä se auttaa suojaamaan saunaa ja pidentää saunan käyttöikää, jolloin sukupolvi toisensa jälkeen voi nauttia pehmeistä löylyistä ympäri vuoden. Täysin puusta valmistettu runkomateriaali hengittää ja takaa hyvän sisäilman. Säänkestävää bitumihuopakattoa on saatavilla mustana, ruskeana ja vihreänä.

Tynnyrisaunan perusvarustuksen lisäksi saunaan voidaan lisätä esimerkiksi valot tai vesisäiliö. Oikein löylyistä nautiskeleville löytyy myös erittäin mukava päätuki, jolloin oma zen-hetki on taattu. Voit itse päättää haluatko puu- vaiko sähkökiukaan saunaasi. Puukiukalla varustetut saunat ovat paloturvalliset. Kiuas ympäröidään lämpösuojalevyillä ja savupiipun hormi eristetään hyvin. Savupiippuun kuuluvat läpiviennin tiivistyskumi ja sadesuoja.

Saunoessa tulee aina muistaa noudattaa saunomisen perusohjeita ja tervettä maalaisjärkeä. Älä päästä saunaa lämpenemään liian kuumaksi ja alkoholia tulee välttää. Voit lukea lisää kirjoittamiamme saunomisvinkkejä täältä, jolloin saat kaiken ilon irti uudesta ovaali tynnyrisaunastasi!

Hanki oma ovaali tynnyrisauna Fisparsilta ja nauti upeista löylyistä!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786
email: myynti@fispars.fi
 
Asiakaspalvelu
Puh. +358 (0)406313227
email: info@fispars.fi
 
Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi
 
Aukioloajat:
Ark. 9-17.30
Illat, viikonloput ja arkipyhät sopimuksen mukaan.
 
Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.