Tehokkaat kylpytynnyrin porejärjestelmät

Porejärjestelmä lasikuitualtaalla varustettuun kylpytynnyriin

Malli Lasikuitu paljuun EUR
AIR8P 419

Porejärjestlemä puupaljuun

Malli Puupaljuun EUR
AIR8W 469

Puisen kylpytynnyrin porejärjestelmään sisätyy vakiona myös:
- Juomataso suojakotelon päällä johon on integroitu
- porejärjestelmän ohjauskytkin
- Kylpytynnyrin reunalaudat
- 8 ilmasuutinta

Porejärjestelmä + Led-valot

Malli Lasikuitu paljuun EUR Puiseen paljuun EUR
LED1+AIR8 520 -
LED2+AIR8 550 599
LED8+AIR8 620 699

Puisen kylpytynnyrin porejärjestelmään sisätyy vakiona myös:
- Juomataso suojakotelon päällä johon on integroitu
- porejärjestelmän ohjauskytkin
- Kylpytynnyrin reunalaudat
- 8 ilmasuutinta

Paljusi porejärjestelmät valmiiksi asennettuna Fisparsilta!

Tilaa paljuusi korkealaatuinen porejärjestelmä ja nauti kuplien tuomasta riemusta sekä lämpimän veden rentouttavasta hemmottelusta. Porejärjestelmät asennetaan valmiiksi tehtaallamme joten teidän ei jää kuin nauttia poreiden syleilystä raikkaassa ja happirikkaassa ulkoilmassa.

Porejärjestelmät ovat kovassa suosiossa ja tulette varmasti nauttimaan entistä enemmän paljuhetkistänne jos tilaatte kylpytynyriinne porejärjestelmän. Vieraanne muistavat varmasti ihanan huljuhetken terassillanne tähtitaivaan alla ja paljustanne todennäköiseti tuleekin heille unohtumaton muisto. Etenkin lapset viihtyvät lämpimässä ja poreilevassa vedessä joten kannattaa varautua, että huljuhetket kestävät useamman tunnin. Porejärjestelmä rentouttaa kylpijää ihoa pitkin liukuvilla ilmakuplilla ja saa aikaan taydellisen rauhallisuuden sekä rentoutumisen tunteen.

Porejärjestelmämme on asennettavissa kaikkiin palju malleihimme. Käytämme kylpytynnyreissämme vain korkealaatuisia ja turvallisia porejärjestelmän komponentteja. Porejärjestelmämme ovat suunniteltu pohjolan vaativiin olosuhteisiin ja ne tulevat palvelemaan teitä pitkään.

Porejärjestelmämme sisältävät kahdeksan ilmasuutinta jotka on asennettu paljun alaosaan. Kahdeksan suuttimen ansiosta poreet jakautuvat tasaisesti koko kylpytynnyrin alueelle. Sisäaltaallisisissa kylpytynnyreissä porejärjestelmän komponetit kuten moottori ja putket ovat asennettu paljun verhouksen sisään jotta ne pysyvät suojassa ankarilta sääolosuhteilta. Puisissa paljuissa moottori ja sähköosat suojataan kylpytynnyrin kylkeen asennettavalla puukotelolla joka on tehty samasta materiaalista kuin itse palju. Tämä kotelo on tyylikkään näköinen ja se toimii myös juomatasona sekä ohjauskytkimen alustana. Lisäksi puisissa paljuissa porejärjestelmään kuuluu myös erittäin siisti kylpytynnyrin reunalaudoitus joka toimii niin juoma-alustana kuin vilvoittelu istuimena.

Tee paljustasi täydellinen ja tilaa kylpytynnyriisi porejärjestelmä sekä led-valot yhtenä pakettina ja säästä! Suosittelemme, että led-valot ja porejärjestelmä asennetaan samaan aikaan, koska jälkiasennus on todella hankala. Led-valopaketteja on 3 erilaista mallia joten jokainen varmasti löytää omansa. Tutustu kylpytynnyrin led-valoihin lisävarusteet välilehdestä.

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786
email: myynti@fispars.fi
 
Asiakaspalvelu
Puh. +358 (0)406313227
email: info@fispars.fi
 
Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi
 
Aukioloajat:
Ark. 9-17.30
Illat, viikonloput ja arkipyhät sopimuksen mukaan.
 
Bisnode Finland Oy on 2.12.2016 myöntänyt Fispars Oy: lle AA luottoluokan. 15.2 % suomalaisista yrityksistä yltää AA luottoluokkaan 2016