Fispars Oy tuotetakuu

Takuu

Fispars Oy antaa kylpytynnyreille sekä tynnyrisaunoille 24 kuukauden takuun yksityiskäytössä. Yritys/vuokrakäytössä takuu on 6 kuukautta. Takuu kattaa materiaali sekä valmistusvirheet. Takuun voimassaolo edellyttää, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti. Takuun voimassaolon aikana mahdollisesti ilmenevät virheet Fispars Oy hyvittää asiakkaalle toimittamalla osan/osat veloituksetta. Ennen hyvityspäätöksen tekoa Fispars Oy varmistaa vian/vaurion kuuluvan takuunpiiriin. Asiakas on velvollinen toimittamaan tarvittava tieto Fispars Oy:lle, jotta voidaan todeta, että vaurio kuuluu takuunpiiriin. Epäselvissä tapauksissa ja Fispars Oy:n pyynnöstä asiakkaalla on velvollisuus lähettää vaurioitunut osa/osat tarkastettavaksi ennen hyvityspäätöksen tekoa.

Vauriot ja virheet jotka eivät kuulu takuunpiiriin

Takuu ei korvaa huolimattomasta käytöstä, väärästä asennuksesta tai tuotteen muokkaamisesta syntyneitä vaurioita. Asiakkaan kuuluu toimia siten, että mahdolliset vauriot voidaan välttää ja estää valmiiksi syntyneiden vaurioiden paheneminen. Takuunpiiriin eivät kuulu puumateriaalille tyypilliset virheet. Tällaisia ovat esim. puun halkeilu, haalistuminen, ravistumisesta johtuvat vuodot ja muut jotka asiakas pystyy välttämään huoltamalla tuotettaan. Takuu ei missään tapauksessa korvaa kamiinan sulamista eikä jäätymisestä johtuvia vauriota. Älä sytytä kamiinaa ilman vettä tai yritä sulattaa jäätynyttä kamiinaa sytyttämällä sitä! Tynnyrin jäätyminen ja siitä johtuvat vauriot eivät kuulu takuunpiiriin. Tyhjennä tynnyri aina jos on ilmeinen jäätymisen vaara. Kemikaaleista johtuvat vauriot eivät kuulu takuuseen.

Lasikuidun mahdolliset värimuutokset jotka johtuvat veden fysikaalisista ja kemiallisista ominaisuuksista eivät kuulu takuun piiriin.
Kemikaaleista johtuvat mahdolliset värimuutokset lasikuidussa eivät kuulu takuun piiriin.

Takuuasioissa ota yhteyttä soittamalla palvelukeskukseen tai sähköpostilla, info@fispars.fi

Rentouttavia kylpyhetkiä toivotta,

Fispars Oy

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786
email: myynti@fispars.fi
 
Asiakaspalvelu
Puh. +358 (0)406313227
email: info@fispars.fi
 
Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi
 
Aukioloajat:
Ark. 9-17.30
Illat, viikonloput ja arkipyhät sopimuksen mukaan.
 
Bisnode Finland Oy on 2.12.2016 myöntänyt Fispars Oy: lle AA luottoluokan. 15.2 % suomalaisista yrityksistä yltää AA luottoluokkaan 2016