Kylpytynnyri vesihierontajärjestelmä

Vesihierontajärjestelmä lasikuitualtaalla varustettuun kylpytynnyriin

Tyyppi Kahdeksankulmaiseen kylpytynyriin EUR
HDR8 498

Tyyppi A (8 suutinta)

Tyyppi B (8 suutinta)

Tehokas vesihierontajärjestelmä paljuun

Vesihierontajärjestelmän avulla huljuhetkesi paljussa nousee aivan uudelle tasolle. Lämmin vesi sekä tehokas vesihierontajärjestelmä rentouttaa kehosi rankan työpäivän päätteeksi. Vesihierontajärjestelmämme komponentit ovat korkealaatuisia ja kestävät kovempaakin ulkokäyttöä vuodesta toiseen. Valmiisiin kylpytynnyrreihin hierontajärjestelmä asennetaan valmiiksi tehtaallamme ja täten hieronta on heti käyttövalmis kylpytynnyrin toimituksen jälkeen. Tee se itse terassiin paketeissa asennusta ei tehdä valmiiksi, jotta asiakkaalla on mahdollisuus asentaa järjestelmä juuri itselleen sopivaksi ja asennuspaikkansa mukaan. Täydellinen asennus-sarja tietenkin takaa helpon asennuksen.

Vesihierontajärjestelmä on asennettavissa ainoastaan Octa ja Oval kylpytynnyreihin lasikuitualtaalla ja sen voi helposti yhdistää led-valoihin. sekä porejärjestelmään. Voit valita hierontajärjestelmäsi kahdesta tyypistä:

Tyyppi A: 8 hierontasuutinta asennetaan tasaisin välimatkoin koko paljun ympäri joten kaikki kylpijät voivat nauttia hieronnasta samaan aikaan.(Saatavana ainoastaan Octa malliin)

Tyyppi B: 8 hierontasuutinta asennetaan 4 suuttimen seteissä kahdelle kylpytynyrin sivulle. Tämä vaihtoehto mahdollistaa samanaikaisen hieronnan kahdelle kylpijälle, mutta hironnan laajuus ja voimakkuus on tietenkin nelinkertainen verrattuna tyyppi A:han.

Vesihierontajärjestelmää ohjataan pneumaattisella kytkimellä joka on asennettu paljun reunaan. Kytkimen lisäksi järjestelmä sisältää säätimen jonka avulla sinulla on mahdollisuus muuttaa suuttimesta tulevan veden ja ilman suhdetta tehostaaksesi hierontaa tai muuttaa sitä enemmän rentouttavaksi. Suuttimet, ohjauskytkin ja säädin ovat kromattuja ja täten kestävät sääolosuhteita mainiosti.

Vesihierontajärjestelmän tekniset tiedot:
- 8 kromattua hierontasuutinta
- Tehokas moottori (750W)
- Korkealaatuiset putket veden ohjausta varten
- Kromattu pneumaattinen ohjauskytkin
- Kromattu säädin, vesi/ilman suhteen säätöön
- Järjestelmän tyhjennysproppu

Tämän järjestelmän ansiosta huljuhetki kylpytynyrissä ei voi enään paremmaksi muuttua!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786
email: myynti@fispars.fi
 
Asiakaspalvelu
Puh. +358 (0)406313227
email: info@fispars.fi
 
Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi
 
Aukioloajat:
Ark. 9-17.30
Illat, viikonloput ja arkipyhät sopimuksen mukaan.
 
Bisnode Finland Oy on 2.12.2016 myöntänyt Fispars Oy: lle AA luottoluokan. 15.2 % suomalaisista yrityksistä yltää AA luottoluokkaan 2016