Lasikuitu palju vaihtoehtona puupaljulle!

Laatupaljun nykyaikainen materiaali

Nykyaikaisista materiaaleista tehokkaalla teknologialla valmistettu lasikuitu palju on käytännöllisten ja rationaalisten asiakkaiden valinta. Palju lasikuidusta on tuotannoltaan kallis ja työläs prosessi, joka vaatii erityislaitteita ja ammattilaista pätevyyttä.

Energian säästö ja helppohoitoisuus

  • Lasikuituinen sisäallas tekee kylpytynnyrin ylläpidosta helppoa ja takaa myös tuotteen pitkäikäisyyden. Laaja värivalikoima ei rajoitu ainoastaan standardiväreihin. Hyödynnämme erikoislisiä luodaksemme kylpytynnyreihin uusia ja ainutlaatuisia viehättäviä helmiäisvärityksiä.
  • Sallitun käyttölämpötilan lasikuitupaljussa on laaja valikoima ja sopii ilmasto olosuhteisiin Euroopassa.
  • Lasikuitu palju on vähemmän altis ajan mukanaan tuomille muutoksille (ei halkeamia, ei hitsaussaumoja, ei haalistuneita värejä tai keltaisuutta).
  • Säästöt energiankulutuksessa: lasikuidun matalan johtokyvyn ansiosta säästät rahaa sähköä tai muita energialähteitä käytettäessä. Lisäksi lasikuituinen kylpytynnyri voi eristää polyuretaanivaahdolla.
  • Helppo puhdistaa: saa käyttää kaikkia astianpesuaineita.

Laaja valikoima paljuja poreilla

Fisparsin lasikuitupaljut valmistetaan eri muodoissa: pyöreä, ovaali, neliö ja kahdeksankulmainen. Kamiina voi liittää sisä-tai ulkopuolelta. Palju lasikuidusta voi asentaa lisävarusteet: lämpöeristekansi, vesihierontajärjestelmä, LED-valot, poreet ja muut varusteet.

Miksi Fisparsilla on paras paljun hinta?

15 vuoden kokemuksella takaamme, että tilatessasi lasikuitu paljun Fisparsin verkkokaupasta, saat korkealaatuisen tuotteen sekä mahdollisuuden valita maksimaalisen ja parhaan mahdollisen kokoonpanon edulliseen hintaan!

Tarvittaessa voi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.