Kasatut ja kasaamattomat puiset kylpytynnyrit suoraan valmistajalta

Onko sopiva puupalju?

Suoraan valmistajalta voit ostaa Fisparsin verkkokaupasta korkealaatuisia puisia kylpytynnyreitä parhaalla hinnalla, löydä vain kiinnostava kylpytynnyri tarjous! Nykyaikainen puinen kylpytynnyri puulämmitteisellä kamiinalla on mainio vaihtoehto ja se soveltuu käytettäväksi eri vuodenaikoina.

Ostaessasi kylpytynnyrin, on muistettava, että se on valmistettu puusta, joka on elävää materiaalia ja altis luonnollisille muutoksille. Tämä tarkoittaa sitä, että puinen kylpytynnyri mukautuu ympäristöönsä, erityisesti tämän hetkiseen kosteustasoon. Puun käsittelytavan mukaan se joko imee tai haihduttaa kosteutta, minkä myötä puupalju turpoaa tai kutistuu. Jotta saisit kylpytynnyristä nautintoa moneksi vuodeksi, on tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita.

Laaja valikoima puuta kylpytynnyrin valmistukseen

Fisparsin verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman kylpytynnyreitä erilaisista puun lajikkeista:

  • Edullinen puupalju on valmistettu kuusesta, joka täyttää tavanomaisimmat puun ehdot: kovuuden, kosteudenkestävyyden ja pilaantumattomuuden. Lisäksi kuusen öljyt ovat äärimmäisen terveellisiä, erityisesti keuhkosairauksista kärsiville ihmisille ja tupakoitsijoille.
  • Premium puupalju on valmistettu hartsirikkaasta lehtikuusesta. Lehtikuusi ei lahoa kosteudessa, vaan jopa kovenee. Lehtikuusesta valmistetut puulämmitteiset kylpytynnyrit ovat erittäin suosittuja. Kuumassa vedessä lehtikuusi erittää eteerisiä öljyjä, jotka auttavat normalisoimaan verenpainetta.
  • Puupalju on valmistettu lämpöpuusta. Lämpöpuu on korkeissa lämpötiloissa käsitelty kuusipuu. Lopputuloksena lämpöpuu imee vettä huomattavasti huonommin, ei erittele hartsia eikä tarvitse erityistä hoitoa.

Puinen kylpytynnyri peruspaketti sisältää:

istuimet (määrä riippuu paljun koosta), portaat, tyhjennysaukko ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut vanteet, jotka ovat helposti säädettävissä: vapauta, jos palju on turvonnut, tai kiristä, jos se on kuiva. Tilaa puinen palju tai rakenna itse! Luotamme tuotteidemme laatuun ja tarjoamme 2 vuoden takuun.

Puupaljun toimitus

Eurooppaan: Suomi  (mukaan Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyvaskyla, Lahti, Kuopio, Pori, Kouvola), Saksa, Ruotsi, Norja, Viro, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Italia, Romania, Bulgaria, Latvia, Liettua, Albania, Kroatia, Tsekin tasavalta, Tanska, Kreikka, Unkari, Liechtenstein, Luxemburg, Makedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Alankomaat, Puola, Portugal, Serbia, Slovakia, Slovenia.