Fisparsin verkkokauppa tarjoaa laajaa valikoimaa ”tee se itse” palju paketteja terassille: pyöreät, ovaalit, kahdeksankulmaiset ja neliökulmaiset.

Tee se itse paljun edut

Ostaessasi ”tee se itse” paljun (terassipaketti), saat seuraavat edut:

  • Turvallinen käyttö: paljun pinta on sileä ja liukumaton.
  • Helppo ylläpito: paljun lasikuitualtaan voi puhdistaa astianpesuaineella, joka poistaa suurimman osan öljy- ja rasvatahroista.
  • Paljun lasikuitualtaan materiaali on luotettavasti suojattu naarmuilta ja mekaanisilta vaurioilta nykyaikaisen valmistustekniikan ansiosta.
  • Laaja valikoima lasikuidun värejä: perinteisiä kiiltäviä värejä tai lumoavaa helmiäistä, ajan myötä ei haalistu eikä muutu keltaiseksi.
  • Luotettavuus: ei halkeamia, ei hitsaussaumoja, ei vuotoja.
  • Matala vedenkulutus: ”tee se itse” kylpytynnyri paketit on suunniteltu niin, että integroidut penkit vähentävät vedentarvetta.
  • Mahdollisuus tuunata kylpytynnyrin poreilla, vesihierontajärjestelmällä tai muilla lisävarusteilla omien toiveiden mukaan.

Miksi tee se itse kylpytynnyri paketin hinta on paras Fisparsilta?

Ostaessasi Fisparsilta paljun terassille, suosittelemme täydentämään sitä puulämmitteisellä kamiinalla, jotta voisit nauttia lämpöisistä kylvyistä säästä riippumatta.

Luotamme tuotteidemme laatuun ja tarjoamme 2 vuoden takuun. Ostaessasi tee se itse kylpytynnyri paketin Fisparsin verkkokaupasta, ostat yhdeltä Euroopan suurimmalta valmistajalta, joka tarjoaa ulkosaunat ja kylpytynnyrit pihalle 15 vuoden kokemuksella. Tarjoamme laajaa palju valikoimaa terassille Euroopan parhain hinnoin.

Tarvittaessa ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja me löydämme sinulle ”tee se itse” palju paketin parhaalla hinnalla!

Nopea toimitus ympäri Suomen

Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Eurooppaan: Suomi, Saksa, Ruotsi, Norja, Viro, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Italia, Romania, Bulgaria, Latvia, Liettua, Albania, Kroatia, Tsekin tasavalta, Tanska, Kreikka, Unkari, Liechtenstein, Luxemburg, Makedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Alankomaat, Puola, Portugal, Serbia, Slovakia, Slovenia.