Tynnyrisauna moderni ja mobiili vaihtoehto mökkisaunalle

Mikä on tynnyrisauna?

Pihasauna on huippukätevä keksintö, joka helpottaa niin arkea kuin pihamaan suunnittelua. Se on kaunis, kestävä ja viihtyisä elementti, joka kaunistaa pihan tai mökin alue. Kun haluat muuttaa pihasi ilmettä, tynnyrisauna on myös helppo siirtää tarvittaessa toiseen paikkaan. Fisparsin tynnyrisauna on äärimmäisen joustava vaihtoehto rajoitetulle alueelle parhaaseen hintaan.

Tämän pihasaunan tärkeimmät edut ovat:

  • Pieni paino, turvallisesti voi asentaa lähes mille tahansa pohjalle
  • Tynnyrisauna on halvempi kuin perinteinen suorakulmainen ulkosauna
  • Pyöreä muoto tekee saunasta tilavan sisältä, mutta samalla kompaktin ulkomitoiltaan jolloin se mahtuu pihallesi vaikka tilaa olisi niukasti.
  • Pyöreä muoto takaa löylyjen tasaisen jakautumisen joka vie saunakokemuksesi aivan uudelle tasolle. Pyöreän muodon ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti päästä jalkoihin jolloin tulet kokemaan täydellisen rentoutumisen.
  • Taloudellinen hyöty, tynnyrisauna ei vaadi paljon sähköä tai polttopuita, joten polttoaineenkulutus 20% vähemmän kuin perinteisellä ulkosaunalla
  • Valmistettu laadukkaasta luonnonpuusta
  • Pienen koon ja painon vuoksi on mahdollista käyttää liikkuvana saunana

Laaja valikoima ja edullinen tynnyrisaunan hinta

Fisparsin verkkokauppa tarjoa laajan valikoiman tynnyrisaunoja eri malleissa ja materiaaleissa: kuusesta tai lämpöpuusta valmistetut tynnyrisaunat on varustettu bitumihuopakatolla, jonka värin voit valita itse. Ulkosaunan mitat riippuvat ensisijaisesti kylpevien ihmisten lukumäärästä. Maksimikokoinen  tynnyrisauna on 5 metriä ja pienikokoinen vain 1.6 metriä. Jos vilvoittelet mielelläsi löylyjen välissä maisemia ihaillen, valitse tynnyrisauna, jossa on valmiiksi rakennettu terassi. Jos haluat vaihtaa vaatteet rauhassa saunatilojen yhteydessä, silloin löytyy tynnyrisauna, jossa on valmis pukuhuone. Löydät myös sellaisen valikoimastamme jossa on terassi, pukuhuone ja ulkoistuimet, panoraamaikkunalla, Harvian puu- tai sähkökiukaalla, saunavaloilla, leppälattialla ja muualla varustuksella. Tynnyrisaunojen korkeus on 2m2.2m.

Tynnyrisaunan toimitus ympäri Suomen

mukaan Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyvaskyla, Lahti, Kuopio, Pori, Kouvola