Uusi logo Fispars

pic Uusi-logo-Fispars-3

Uusi logo Fispars

Fispars-brändi toivottaa tervetulleeksi uuden kauden 2020 uudistetuilla designeilla.

pic Uusi logo Fispars 1

Viimeisin logo on ollut olemassa yli 7 vuotta. Sinä aikana yrityksemme on kasvanut pienestä yksityisestä sekä muuttunut paljon sisäisesti. Olemme päättäneet, että sen tulisi näkyä myös ulospäin.

Uusi logo on Fisparsin muuttumisen symboli. Uuden tyylin sydämessä käytämme sinistä väriä – väri kuvaa vettä ja taivasta, se on rauhallisuuden, ystävällisyyden ja rentoutumisen väri. Sinistä väriä täydennetään lämpimällä puun värillä, joka symboloi tuotteemme viihtyisyyttä, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Luonnollisen puun ja rentouttavan veden voiman yhdistelmä houkuttelee luomaan ihanteellisen yksityisen kylpylän, kuten me näytimme logon toisessa osassa.

Leveä, vakaa kirjasinlaji korostaa luottamustamme tuotteiden laatuun ja maineemme, kun taas pyöristetyt kirjainmuodot osoittavat pehmeiden linjojen toiminnallisen ja esteettisen täydellisyyden, jotka me toistamme jokaisessa kylpytynnyrissä ja tynnyrisaunassa.

pic Uusi-logo-Fispars-2

Uutta logoa täydentää nyt iskulause ”Outdoor living dream” (Pihaelämän unelma), joka korostaa meidän halumme auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmansa luomaan yksityisen kylpylän omalla pihalla. Lepoaika tuo rentoutumista ja on täynnä tunteita ja hyviä hetkiä, poistaa väsymystä ja stressiä.

Logo on suunniteltu kuvastamaan brändimme tärkeimpiä arvoja – luotettavuutta, rentoutumista ja mukavuutta.

Juhlista kevättä ja uudistumista Fisparsin kanssa! Me olemme valmistaneet uusia mielenkiintoisia tuotteita kategoriassa: Kylpytynnyrit ja Ulkosaunat. Saat parhaita alennuksia ja erikoistarjouksia, innostavia kilpailuja sekä tietenkin mahtavaa tunnelmaa itsellesi!

Fisparsin avulla sinulla on mahdollisuus toteuttaa unelmasi!

Jaa tämä viesti


Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: