FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

HUIKEAT ALKUVUODEN TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!!!

TILAA NYT OMA KYLPYTYNNYRISI TAI TYNNYRISAUNA !

TARJOUSHINNAT OVAT VOIMASSA 19.2.2019 ASTI !

OVAALI KYLPYTYNNYRI / PALJU

TyyppiKoko, m PainoHenkilö- määräVesi- tilavuus,l Hinta 27kW Hinta 35kW
Oval1,9x1120 kg 2800
2 000 €
1 299 €

2 100 €
1 499 €

 

Tynnyrin perusvarustukseen kuuluu:

• Lämpöpuu verhous
• Lasikuituallas
• Ulkopuolinen kamiina (merialumiini)
• Savupiippu (2m)
• Savupiipun sadesuoja
• Tyhjennysproppu
• Vesivaneripohja
• Pohjan aluspuut
• Integroidut niskatuet 2 kpl

Lisävarusteet voitte katsoa TÄÄLTÄ>>

 

Fisparsin ovaali kylpytynnyri kahdelle

Jos haluat kylpytynnyrin, joka lämpiää nopeasti ja joka ei kuluta paljoa vettä, saattaa Fisparsin uusi ovaali kylpytynnyri olla se mitä etsit. Ovaali kylpytynnyri sisältää lasikuidusta valmistetun altaan, ulkoisen kamiinan, sekä lämpöpuu verhoilun. Lämpöpuu omaa paremman lahonkestävyyden, suuremman lämmöneristyksen ja alhaisen kosteuselämisen, mikä tekee siitä erinomaisen puutarharakenteisiin ja ulkoverhouksiin.

Tämä pyöreän muotoilun omaava kylpytynnyri on kooltansa kompakti, joten se sopii hyvin myös pieneen tilaan. Vaikka kylpytynnyri on kapea, löytyy siitä hyvin tilaa kahdelle kylpijälle. Mukavuutta kylpemiseen lisäävät myös paljun ergonominen muotoilu, integroidut niskatyynyt, kyynärnojat, sekä mukitelineet. Lasikuidusta valmistettu allas taas on kestävä, pitkäikäinen ja on helposti puhdistettavissa tasaisten pintojensa ansiosta. Lasikuitu ei myöskään ravistu, joten sitä ei tarvitse turvottaa paljun täyttämisen yhteydessä. Paljun altaan väri on valittavissa ilman lisäkustannuksia perusväreistämme. Luonnon kauniilla puuverhoilulla valmistettu kylpytynnyri sopii erinomaisesti puuterasseille, niin kotiin kuin mökille.

Voit valita kahden eri tehoisen kamiinan väliltä. Lämmitysajan ero ison ja pienen kamiinan välillä on noin 1,5 tuntia. Merialumiinista valmistetut kamiinat ovat erittäin luotettavia ja omaavat erinomaisen lämmönsiirtokyvyn joka takaa huippunopean lämmityksen. Kaminoissa voi käyttää myös merivettä joten tämä malli sopii niin järvelle kuin merelle. Vettä kahden istuttavaan kylpytynnyriin menee noin 800 litraa joten et kuluta aikaa turhaan lämittämiseen. Tynnyriin saa lisävarusteena myös rappuset, jotka tekevät tynnyriin nousemisesta ja poistumisesta helppoa.

Ovaali kylpytynnyri kaikilla mukavuuksilla

Ovaali kylpytynnyrin perusvarustus kattaakin jo aika hyvin kaiken tarpeellisen, mutta lisävarusteiden avulla voit muokata omasta paljustasi sellaisen kuin itse haluat. Valitse värivaihtoehdoista mieleinen, kamiinan koko, sekä muut laadukkaat lisävarusteet . Mukavuutta ja tunnelmaa saat lisättyä asennuttamalla kylpytynnyriin LED-valot . Veden läpi kuultava valo luo kylpyhetkiin upean tunnelman. Korkealaatuisten valosarjojen valikoimamassamme on laaja värimaailma – jopa seitsemän eri väriä joista valita! Kun valitset valot valmiiksi asennettuina, tarvitsee sinun vain kytkeä pistoke seinään ja nauttia upeista kylpyhetkistä, yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Veden lämpötilaa saat pidettyä silmällä lämpömittarin avulla. Mittari on suunniteltu allaskäyttöön, joten sen käyttö on turvallista. Myös puhtaanapitoon löytyy erilaiset tarvikkeet. Esimerkiksi jalkavadissa voit huuhtoa jalat kuusenneulasista ja hiekasta ennen paljuun astumista. Kylpytynnyrin kansi taas suojaa paljua kylpyjen välillä, sekä nopeuttaa myös veden lämpenemistä lämmityksen yhteydessä. Käyttämällä vesisuodatinta saat pidettyä veden ensiluokkaisen puhtaana. Esimerkiksi valikoimamme huipputehokas hiekkasuodatin poistaa vedestä kaiken roskan ja ihmisestä irtoavat kuona-aineet.

Vie oma ovaali kylpytynnyrisi seuraavalle tasolle ja lisää siihen vesihieronta ja porejärjestelmä! Näin saat maksimoitua rentoutumishetkesi. Vesihierontajärjestelmä on ohjattavana pneumaattisella kytkimellä. Tämän lisäksi voit säätimen avulla itse muuttaa suuttimista tulevan veden ja ilman suhdetta, jolloin voit tehostaa hieronta ominaisuutta tai muuttaa sitä rentouttavammaksi.

Tutustu myös muihin lisävarusteisiin , kun hankit itsellesi oman Ovaali kylpytynnyrisi!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.