FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

Kannet kylpytynnyriin

Kylpytynnyrin eristekannet

Tuotetiedot:

• Eristekansi saatavana ainoastaan lasikuituisiin Octa, Round, Oval ja Quattro malleihin jotka ovat varustettu ulkokaminalla
• Eristemateriaali: Alumiinirungolla vahvistettu 70mm paksu routa EPS tiiviissä muovipakkauksessa
• Pintamateriaali: Korkealaatuinen ja kestävä keinonahka, joka on palo-, home- ja UV-suojattu
• Kannen alapinta: Lämpöä heijastava kangas
• Kannen kiinnitys: Neljä avaimella lukittavaa solkea hihnoilla
• Väri: Ruskea
• Paino: Riippuen mallista n. 12Kg
• Kannen käsittely: Octa, Round ja Quattro malleissa kansi taittuu kätevästi keskeltä. Oval malleissa kansi on yksiosainen. Kaikissa malleissa on kahvat käytön helpottamiseksi
• Kannen reunassa on n. 10cm leveä keinonahkainen helma joka parantaa lämmöneristystä sekä estää pölyn ja roskien pääsyn kylpytynnyriin kovallakin tuulella
• Ilmainen toimitus kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä. Erikseen tilattuna rahti on 69e Helsiki-Oulu akselilla. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteyttä myyntiimme info@fispars.fi

Eristekansi kylpytynnyriin Hinta EUR
OVAALI 1,9x1179€
ROUND 1,8m ulkokaminalla 239€
OCTA 1,8x1,8 239€
OCTA 2x2299€
QUATTRO 2,0x1,7320€

Valitse energiaa säästävä ja turvallinen eristekansi kylpytynnyriisi

Kansi on yksi tärkeimmistä varusteista kylpytynnyrissäsi, joten valitse se huolella. Kannen tärkeimmät tehtävät ovat tuoda turvallisuutta, säästää energiaa, nopeuttaa lämmitystä ja suojata allasta roskilta, pölyltä sekä tietenkin lumelta.

Eristekantemme tuo turvallisuutta ja estää esimerkiksi lapsen pääsyn kylpytynnyriin ilman aikuisen valvontaa, sillä kannen kiinnitys-soljet saa lukittua avaimella. Tämä on todella tärkeää, sillä lapselle voi tulla ongelmaksi päästä pois altaasta ilman aikuisen apua. Lapsia ei saa päästää kylpytynnyriin ilman aikuisten valvontaa! Eristekansi kestää myös lapsen painon mikäli lapsi kiipeää paljun päälle aikuisten huomaamatta. Jos paljunne on upotettu terassiin, niin kansi estää myös tippumisen altataaseen vahingossa. Huomioikaa, että kansi ei ole kuitenkaan suunniteltu kestämään aikuisen painoa.

Kannella on hyvin suuri vaikutus kylpytynnyrin veden lämpenemiseen ja lämpimänä pysymiseen.

Eristekantemme nopeuttaa veden lämpenemistä noin 30-40% riippuen olosuhteista. Veden viilentyminen kylpyjen välissä on noin 3-4 kertaa hitaampaa kuin ilman kantta, joten vesi säilyy lämpimänä jopa useita päiviä riippuen olosuhteista. Eristetty kansi maksaa itsensä takaisin hetkessä säästetyn energian, ajan ja vaivan muodossa.

Puhtaus on kylpytynnyrissä hyvin tärkeää ja kansi on siinäkin todella isossa roolissa. Kansi estää roskien, lehtien, pölyn, linnun ulosteiden, lumen sekä muiden ei toivottujen partikkeleiden pääsyn altaaseen. Käyttäessäsi kantta kylpytynnyri on aina puhdas ja helppo ottaa käyttöön silloin kuin haluaa, eikä aikaa kulu turhaan puhdistamiseen ja lumien lapioimiseen pois altaasta.

Eristekansi on suunniteltu siten, että se on vahva, mutta samalla kevyt ja erittäin helppo käytettävä. Kansi taipuu keskeltä ja on kätevien kahvojen ansiosta helposti nostettavissa ja liikuteltavissa pois kylpytynnyrin päältä kylvyn ajaksi. Kannen keinonahkaverhouksessa on kätevä vetoketju joten tarvittaessa verhouksen saa pois helposti.

Kauniin ruskean värin ansiosta kansi sulautuu täydellisesti kylpytynnyrin puuverhoukseen, terassiin tai ympäröivään luontoon. Eristekantemme yhdistää itseensä kaikki kannelta vaaditut ominaisuudet, joten teet oikean ratkaisun, mikäli valitset kylpytynnyriisi eristekantemme.

PVC-kannet

PVC-kannet kaikkiin malleihin 125 EUR

 

Tuotetiedot:

• Saatavana kaikkiin malleihimme
• Materiaali: PVC-kangas
• Väri: Sininen
• Paino: Mallista riippuen 3-5kg
• Kiinnitys: Joustava naru + muoviset kiinnytysrenkaat
• Toimitus: Ilmainen kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä. Erikseen tilattuna rahti on 30e

Pvc-kannen etuihin lukeutuu sen edullinen hinta, keveys ja pieni tilantarve. Kansi on erittäin kevyt käsitellä, se on helppo taitella pieneksi ja laittaa säilöön kylpemisen ajaksi. Kansi nopeuttaa lämmitystä, sekä suojaa allasta roskilta. Kansi hidastaa myös veden viilentymistä kylpyjen välissä. Materiaalina PVC kestää hyvin luonnon tuomat haasteet ja säilyy hyvänä vuosia pitäen paljunne puhtaana ja lämpimänä.

Puukannet

Puukannet kaikkiin puisiin malleihin 115 EUR

 

Tuotetiedot:

• Saatavana kaikkiin puisiin malleihimme
• Materiaali: 18mm vahva kuusipaneeli
• Väri: Vaalea
• Paino: Mallista riippuen n. 20kg
• Toimitus: Ilmainen kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä

Perinteinen puukansi sopii parhaiten puisiin kylpytynnyreihin. Kansi on yksiosainen ja tukeva. Puukansi on luonnollisen kaunis ja hyvä vaihtoehto, mutta materiaalin ja koonsa ansiosta se on kohtalaisen raskas käyttää.

Tutustu myös muihin lisävarusteisiin, saadaksesi paljusi täydelliseksi!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.