FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

HUIKEAT ALKUVUODEN TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!!!

TILAA NYT OMA KYLPYTYNNYRISI TAI TYNNYRISAUNA !

TARJOUSHINNAT OVAT VOIMASSA 19.2.2019 ASTI !

Kamiina kylpytynnyriin / paljuun

Tekniset tiedot

Materiaali – merialumiini

Ulkopuolinen kamiina 35kW

Korkeus: 68 cm
Pituus: 71 cm
Leveys: 41 cm

Ulkopuolinen kamiina 27kW

Korkeus: 67 cm
Pituus: 55 cm
Leveys: 35 cm

Pakettiin sisältyy:

Piipun alaosa 1m, Ø110mm
Piipun yläosa 1 m, Ø 110 mm, sisältää sadesuojan
Läpiviennit kylpytynnyriin, Ø 75mm
Kumiletkut
Kiristyspannat letkuille
Palotilan arina

TyyppiPaino, kg TehoHinta
Ulkokamiina29 kg 27 kW
749 €
499 €
Ulkokamiina33 kg 35 kW
849 €
649 €
Sisäkamiina27 kg 31 kW
599 €
349 €

Uppokamiina

Korkeus: 80 cm
Pituus: 65 cm
Leveys: 35 cm

Pakettiin sisältyy:

Piipun alaosa 32 cm, Ø110mm
hitsattu kiinni palotilaan
Piippun keskiosa 1 m, Ø110mm
Piippun yläosa 1 m, Ø 110 mm, sisältää sadesuojan
Asennustarvikkeet sisältyvät pakettiin

Kamiinat lämmittävät kylpytynnyrisi tehokkaasti

Pääset nauttimaan kylvyistä juuri oikean lämpöisessä vedessä, kun varustat paljusi laadukkaalla kamiinalla. Kaminat maksimoivat kylpemisen nautintoa, sillä ne kuumentavat veden juuri haluamaasi lämpötilaan. Kamina kannattaa valita huolella, koska se on olennainen osa kylpytynnyrin tarjoamaa nautintoa. Tärkeintä kamiinassa on ehdottomasti turvallisuus. Meidän kaminoihimme voit luottaa, sillä ne ovat taattua laatutavaraa. Toinen tärkeä ulottuvuus on energiatehokkuus – ethän halua lämmön haihtuvan ilmaan seteleiden muodossa!

Fispars käyttää pääsääntöiseti kylpytynnyrimalleissaan joko sisäänrakennettua kamiinaa tai ulkoista kaminaa. Kylpytynnyri kuluttaa vähiten energiaa, jos valitset siihen sisäisesti integroidun kamiinan, joka lämmittää veden tehokkaasti ollen siihen kosketuksessa koko pinta-alaltaan. Ulkoiset kaminat ovat myös erittäin tehokkaita sekä käytännöllisiä ja toimivia ratkaisuja – sinä päätät omien tarpeidesi pohjalta, sillä Fisparsilta löydät aina parhaat ratkaisut!

Valitse nyt integroitu tai upotettu, laadukas ja tehokas kyylpytynnyri kamina. Meiltä saat sen suoraan kotiovellesi helposti ja vaivattomasti. Kun ostat kaminasi Fisparsilta, voit nauttia täysillä rentoutumisesta ja hyvästä olosta perheesi tai ystäviesi kanssa.

Kamiinat – sisäänrakennettu kamiina on energiatehokkain vaihtoehto

Kylpytynnyri tarvitsee ehdottomasti seurakseen kamiinan, jotta voisit nauttia lämpöisistä kylvyistä ja rentoutumisen tuomasta hyvästä olosta säästä riippumatta. Kaminat voidaan jakaa kahteen eri luokkaan: sisäisiin ja ulkoisiin. Sisäänrakennettu eli uppokamiina asennetaan paljun sisään ja se pystyy lämmittämään kylpysi huipputehokkaasti, sillä se on täysin kosketuksissa ympäröivään veteen.

Fisparsin kamiinat ovat valmistettu parhaista raaka-aineista kuten esim. merialumiinista tai ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat aina turvallisia sekä laadukkaita. Tämä palju kamiina tyyppi on edullisempi vaihtoehto verrattuna ulkokaminaan. Sisäänrakennettu kylpytynnyri kamiina kannattaa siis valita, jos hinta on tärkein muuttuja, mutta saat lisäksi kaupan päälle etuna tehokkaan ja energiataloudellisen kaminan.

Kaikki Fisparsin kaminat toimitetaan valmiiksi koottuina joten asentaminen kylpytynnyriin käy todella helposti ja vaivattomasti. 2 metrin savupiippu sadehatulla ja kaminan asennustarvikkeet kuten läpiviennit ja letkut ulkokaminassa kuuluvat pakettiin. Unelmiesi palju ja siihen kuuluva kamina asettuu pihallesi hetkessä ja pääset nauttimaan lämpimistä kylvyistä vaikka heti paljun toimituksen jälkeen ystäviesi ja perheesi seurassa. Luota Fisparsiin, sillä meidän valikoimastamme löytyy helposti juuri sinulle sopiva kamiina.

Kun panostat laatuun ja energiatehokkuuteen, kamina on sinulle hyödyllinen ostos vielä vuosienkin jälkeen. Käy siis ostoksille Fisparsille: ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja tilaa paljuusi turvallinen ja luotettava kamina! Jos kotiinkuljetus ei tunnu sinulle oikealta vaihtoehdolta, voit myös hakea kylpytynnyrit, kamiinat ja kaiken saunomiseen ja paljukylpyihin tarvittavan noutopisteestämme.

Kaminat – ulkopuolinen kamina lämmittää paljusi huippukätevästi

Ulkoinen kylpytynnyri kamiina on paljun sisällä tilaa säästävä ja todella hyväksi havaittu vaihtoehto, josta tuhansilla käyttäjillä on loistavia kokemuksia. Ulkopuolinen palju kamina asennetaan kylpytynnyrin läheisyyteen ja se

liitetään paljuun kahden letkun avulla. Voisiko yksinkertaisempaa ja luotettavampaa ratkaisua olla?

Ulkopuoliset kamiinat ovat todellakin uskomattoman helppokäyttöisiä: veden kierrättämiseen ei tarvita erikseen sähköä, koska kuuma vesi nousee fysiikan lakien perusteella ylöspäin, jolloin syntyy alipaine joka imee kylmän veden paljun alaosasta kaminaan missä se lämpiää ja nousee taas ylöspäin. Tämän luonnollisen kierron ansiosta vesi lämpiää tasaisesti ja energiatehokkaasti lyhyessä ajassa.

Kun valitset ulkopuolisen kamiinan uppokamiinan sijaan, voit keskittyä olennaiseen, eli lämpimässä kylvyssä loikoiluun. Tämän kamiinatyypin etu on myös, että pääset nauttimaan lokoisista kylpyhetkistä laajemman ystäväpiirin kanssa: ulos asennettu kamina ei vie tilaa paljun sisäpuolelta, joten voit pyytää mukaan muutaman kylpijän lisää sisäänrakennetulla kamiinalla varustettuun paljuun verrattuna. Ulkopuolisen kamiinan avulla saat siis lisää tilaa kylpytynnyrin sisään, ja pystyt siten myös pitämään veden kulutuksen aisoissa isompaan kylpytynnyriin verrattuna. Ulkoisen kaminan käyttö ja puhdistus on helppoa ja vaivatonta. Tulen sytyttäminen ja tuhkien poisto on yhtä helppoa kuin normaalissa takassa tai puukiukaassa.

Oli kamina valintasi sitten sisäänrakennettu tai ulkopuolinen, sen asentaminen kylpytynnyriin käy käden käänteessä, vaikka et olisi ammattilainen sillä kaikki tarpeellinen on mukana toimituksessa lukuun ottamatta tiivistysmassaa. Tutustu kylpytynnyrin asennukseen vinkkejä ja lisätietoja kohdasta Kylpytynnyrin käyttöohjeet.

Kun hankit kaminan Fisparsilta, paljunautintosi on taattu. Fisparsilta saat laadukkaat ja turvalliset kaminat edullisesti ja kotiin kuljetettuna. Ota askel kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa ja jaa sitä ympärillesi, niin ystäville kuin liikekumppaneillekin. Lämpimässä paljussa kerrotaan tunnetusti ne parhaat jutut, jotka muistetaan vielä vuosienkin kuluttua!

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.