Kylpytynnyrin verhoilu

lämpökäsitelty havupuu

Lämpöpuu on ympäristöystävällinen ja turvallinen puumateriaali. Käyttöikä on 2-3 kertaa pidempi tavalliseen puuhun verrattuna. Lämpökäsitelty puu on lämpömodifioitua puuta. Sillä on tavallisen puun ominaisuuksiin verrattuna muun muassa parempi lämmöneristävyys, suurempi sään- ja lahonkestävyys ja vähäisempi kosteuseläminen.

Lämpökäsittelyyn

Lämpökäsittelyssä hyödynnetään ainoastaan lämpöä ja vesihöyryä. Käsittelyssä puuhun ei lisätä mitään kemikaaleja, joten lämpökäsittely on luonnollinen tapa puun suojaamiselle.

1. Käsittely tapahtuu sarjassa kuuman ilman ja vesihöyryn avulla. Höyry toimii suojana ehkäisten puun halkeilun sekä syttymisen ja vaikuttaen puussa tapahtuviin kemiallisiin muutoksiin.

2. Puukuiduista poistetaan ylimääräinen kosteus ja polysakkaridit, jotka stimuloivat puun lahoamista.

3. Toimenpiteen päätyttyä lämpötila palaa normaaliksi ja puulevy jäähtyy.

− Sääolosuhteiden kestävyys – puun rakenne tiivistyy ja puun tasapainokosteus alenee vähentäen puun elämistä, jolloin kutistumista ja turpoamista ei juuri esiinny.

− Tuholaisten vastustuskyky – lämpölevyt eivät ole kiinnostavia hyönteisille ja mikro-organismeille.

− Rakenteeltaan stabiili – ajan myötä ei halkaise eikä kuivu.

− Kulutuskestävyys – lämpökäsittelyn jälkeen puu tulee kestävämmiksi mekaanista rasitusta vastaan, ei ole helposti kolhuja tai naarmuja. Monosakkaridien puuttumisen vuoksi lämpöpuu ei helposti mätäne tai muodosta hometta. Käyttöikä on 35-50 vuotta.

− Paloturvallisuus – lämpöpuu on lievästi syttyvää, eikä UV-säteiden vaikutuksesta vapaudu ihmisille haitallisia kemikaaleja.

− Kaunis ulkonäkö – lämpökäsittelyn ansiosta puukuviot näyttää selkeämmältä, puu värjäytyy kauniin ruskeaksi. Ajan myötä ei vaihda väriä tai tekstuuria korkeissa lämpötiloissa tai kosteissa olosuhteissa.

Sisäallas

monikerrosta säikeitä sulasta lasista

Kylpytynnyrin lasikuitusisäallas-monikerrosta säikeitä sulasta lasista. Lasikuitua käytetään laivojen, veneiden ja autojen valmistukseen. Mekin käytämme lasikuituteknologia kylpytynnyreiden sisäaltaiden valmistuksessa. Tämä antaa tuotteillemme paitsi kauniin ja esteettisen ulkonäön myös uskomattoman lujuuden ja pitkäikäisyyden.

Lasikuitualtaan valmistus. Lasikuitualtaan valmistus on monivaiheista muotoilua ja viimeistelyä. Muotteihin (matriisiin) ruiskutetaan suositellun paksuuden lasikuitua. Sisä- ja ulkovesieristyksellä varustettu tukirakenne kestää suuria kuormia. Sisäpinta käsitellään gelcoatilla likaa ja bakteereja hylkivän pinnan luomiseen.

OminaisuusLasikuituMuovi
EsteettisyysKylläEi
Monivaiheinen tuotantoteknologiaKylläEi
KestävyysKylläEi
Vahingon sattuessa helposti korjattavissaKylläEi
PitkäikäisyysKylläEi
HygieeninenKylläEi
LämmöneristysKylläEi
Vesijäähdytysnopeus30min. 1°5min. 1°
HajuEiKyllä
HelppohoitoisuusKylläEi

Palju JACUZZI ominaisuuksilla

kylpytynnyrin SPA- ja muita varusteita

Luo pihallesi maaginen tunnelma, ihaile kaunista tähtitaivasta ja nauti vesihieronnasta. Pore-ja vesihieronta sekä valaistus ovat hyvinvointikomponentteja, jotka voit lisätä kylpytynnyriin ja konfiguroida luomaan ensiluokkaisen kylpylän. Suosittelemme asiakkaillemme myös lisävarusteita, jotka säästävät aikaa ja rahaa. Esimerkiksi lämpöeristekannella veden lämmitys tynnyrissä on paljon nopeampaa ja veden lämpötila pysyy pidempään. Vesisuodatin huomattavasti yksinkertaistaa kylpyveden huoltoa ilman kemikaaleja.

Kuinka saadaan kylpytynnyristä ensiluokkaisen koti SPA- kylpylän. Suosittelemme seuraavien varusteiden asentamista:

 Porejärjestelmä AIR8

Porejärjestelmän hieronta vaikuttaa kehoosi hellävaraisesti ja monet ilmakuplat nousevat altaan pohjasta luoden todellisen porealtaan vaikutelman. Tämä efekti saadaan pumpun avulla (teho 700W) ja 8 pienillä suuttimilla, jotka syöttävät paineilmaa veteen. Ilmahieronta auttaa selviytymään väsymyksestä, palauttamaan unirytmiä, normalisoi verenpainetta ja parantaa ihoa.

 Vesihierontajärjestelmä HDR8

Vesihieronta vaikuttaa vartaloon voimakkailla vesisuihkuilla. Hierontasuuttimet sijaitsevat selän tasolla, 4 kappaletta 2 istuinpaikalla. Asiakkaan pyynnöstä voimme asentaa 4 suutinta jokaiseen istuinpaikkaan. Voimakas suihku 750W pumpun avulla, auttaa poistamaan lihasten väsymystä, parantamaan verenkiertoa ja tarjoaa erinomaisen terapeuttisen ja rentouttavan vaikutuksen.

LED-valaistus LED8

Taustavalo luo tunnelmaa sekä hauskoihin juhliin että romanttiseen iltaan. Voit valita yhden pysyvä valo 7 väristä tai sulavasti vaihtuvat 7 väriä: punainen, sininen, violetti, turkoosi, keltainen, vihreä, valkoinen. On tärkeää huomioida, että LED-valaistus kuluttaa vähän energiaa, ei kuumene, ei sisällä haitallisia aineita, sillä on pitkä käyttöikä ja helppo kierrättää. Ohjausnappi sijaitsee kylpytynnyrin reunalla.

 Lämpöeristekansi

Kylpytynnyrin polyuretaanieristetty kansi nopeuttaa veden lämpenemistä, säästää energiakustannuksia, tuo vankkaa suojaa ja tehokasta lämpöeristystä. Lämpöeristekansi säilyy hyvin sekä kosteissa olosuhteissa että alhaisissa lämpötiloissa.

  Suodatusjärjestelmä

Suodattimen avulla voi olla aina varma siitä, että kylpyvesi on ensiluokkaisen puhdasta. Suodatin poistaa vedestä kaiken roskan ja ihmisestä irtoavat kuona-aineet. Suodattimen ja minimi kemikaalien avulla samaa kylpyvettä voidaan käyttää jopa useita kuukausia. Suodatin säästää sinulle aikaa, rahaa ja ennen kaikkea vaivaa kylpytynnyrisi käytössä.

Katso valmiit huippumalli setit:

8:lle palju poreilla QUATTRO 2.0×1.7, 1400l
kuva 1 palju poreilla 8 hengelle quattro 2
7:lle palju poreilla OCTA 2.0×2.0,1600l
kuva 1 palju poreilla 7 hengelle octa 2

Sääolosuhteiden kestävyys

Puun rakenne tiivistyy ja puun tasapainokosteus alenee vähentäen puun elämistä, jolloin kutistumista ja turpoamista ei juuri esiinny

Tuholaisten vastustuskyky

Lämpölevyt eivät ole kiinnostavia hyönteisille ja mikro-organismeille.

Rakenteeltaan stabiili

Ajan myötä ei halkaise eikä kuivu.

Kulutuskestävyys

Lämpökäsittelyn jälkeen puu tulee kestävämmiksi mekaanista rasitusta vastaan, ei ole helposti kolhuja tai naarmuja. Monosakkaridien puuttumisen vuoksi lämpöpuu ei helposti mätäne tai muodosta hometta. Käyttöikä on 35-50 vuotta.

Paloturvallisuus

Lämpöpuu on lievästi syttyvää, eikä UV-säteiden vaikutuksesta vapaudu ihmisille haitallisia kemikaaleja.

Kaunis ulkonäkö

Lämpökäsittelyn ansiosta puukuviot näyttää selkeämmältä, puu värjäytyy kauniin ruskeaksi. Ajan myötä ei vaihda väriä tai tekstuuria korkeissa lämpötiloissa tai kosteissa olosuhteissa.