FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786 email: myynti@fispars.fi

Asiakaspalvelu
email: info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 9-17.30

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

HUIKEAT ALKUTALVEN TARJOUKSET OVAT TÄÄLLÄ!!!

HYÖDYNNÄ USKOMATTOMAT ALEHINNAT JA TILAA OMA PALJU, TYNNYRISAUNA, GRILLLIKOTA TAI HUVIMAJA JO TÄNÄÄN JA SÄÄSTÄ!!

TARJOUSHINNAT VOIMASSA 18.12.2018 ASTI!

Pystytynnyrisauna

TyyppiSH2
SähkökiukaallaKuusi
2 949 €
1 899 €
Lämpöpuu
3 299 €
2 199 €
PuukiukaallaKuusi
3 299 €
2 199 €
Lämpöpuu
3 549 €
2 499 €
Tämän saunan saa myös kasaamattomana -150€ listahinnoista

Saunan perusvarustukseen kuuluu:

• Materiaali: 41mm paksuista kuusta tai lämpöpuuta
• Penkit, leppää
• Ovi, savulasia
• Bitumihuopakatto (musta, ruskea tai vihreä)
• Kiuas
• Kiuaskivet
• Ilmanvaihto aukot ja suojaritilät
• Lämpöeristys hormissa (puukiuas mallissa)
• Kiukaan lämpösuojalevyt (puukiuas mallissa)
• Savupiipun sadesuoja
• Savupiipun läpiviennin tiivistyskumi
• Kiristysvanteet, ruostumattomasta teräksestä

Lisävarusteet voitte katsoa TÄÄLTÄ>>

Huom!

Kuljetussyistä pystytynnyrisaunan katto ei ole asennettu. Katon asennus jää asiakkaalle!

Katto koostuu 8:sta moduulista ja rungosta. Moduuleihin on asennettu huopakate valmiiksi. Piipun läpivietikumi on myös asennettu valmiiksi yhteen moduuleista joten piipun läpivientiä ei tarvitse asiakkaan tehdä itse. Asiakkaan tulee vain yhdistää moduulit keskenään ja asentaa siivut huopakatetta saumojen kohtaan.

Kaikki tarvittava katon asennukseen sisältyy toimitukseen, lukuun ottamatta työkaluja. Katon asennus käy helposti selkeiden ohjeiden ansiosta jotka toimitetaan tuotteen mukana.

Tämä pystytynnyrisauna on myös saatavana kätevänä tee se itse pakettina jolloin sauna toimitetaan kokonaan purettuna.
Jos kiinnostuit tee se itse paketista, kysy tarjous!

Fisparsin pystytynnyrisauna sopii pienellekin pihalle!

Fisparsin pystytynnyrisauna on soma kuin koru! Upea, täyspuinen, sylinterinmallinen pystytynnyrisauna on halkaisijaltaan vain 2,0 metriä. Saunan harja korkeus on 2,6 metriä, joten sen sijoittaminen kaupunkikodin puutarhaan, huvilan rantakalliolle tai tunturin piilopirtin kupeeseen on vaivatonta. Tämä sauna on myös mainio siirrettävyytensä ansiosta.

Pystytynnyrisauna on tilattavissa joko puukiukaalla tai sähkötoimisella kiukaalla. Puukiukaalla varustettu sauna sijoitetaan riittävän etäälle muista rakennuksista ja palavista materiaaleista. Fisparsin pystytynnyrisauna puukiukaalla sisältää vakiovarusteinaan hormin lämpöeristyksen, kiukaan lämpösuojalevyt, savupiipun sadesuojineen sekä savupiipun läpiviennin tiivistyskumin unohtamatta kiuaskiviä. Sähkökiukaan asennus on varmistettava osaavalla sähköasentajalla. Muutoin pihasaunan rakentaminen Fisparsin pystytynnyrisaunan muodossa on helppoa ja pääsetkin saunomaan ehkä jo saunan toimituspäivänä viimeistään auringonlaskun aikaan.

Saunottaessa on aina noudatettava tervettä järkeä ja saunomisen perusohjeita. Myös Fispars on koonnut hyviä vinkkeja saunojalle, joita noudattamalla pääsette nauttimaan saunomisesta pystytynnyrisaunassa turvallisesti, terveellisesti ja itseänne hemmotellen.

Pystytynnyrisauna on intiimi ja rauhoittava kokemus

Tynnyrisauna on hauska ilmestys, ja se aiheuttaakin usein hilpeyttä vieraiden joukossa. Saunominen pystytynnyrisaunassa on kuitenkin todella nautinnollista: tila on turvallisen pyöreämuotoinen, intiimi, rauhallinen ja yksinkertainen. Löyly leviää tynnyrisaunassa tasaisesti ja haluttaessa kipakastikin.

Täyspuinen runkomateriaali myös hengittää luonnollisesti ja saunassa on hyvä sisäilma. Puiset materiaalit tuntuvat ja näyttävät hyviltä. Fisparsin pystytynnyrisaunan runkomateriaali on lämpöpuuta tai kuusta ja lauteet leppää, ja ne myös tuoksuvat aidolta puulta. Saunominen tynnyrisaunassa voi olla kaipaamasi zen-hetki. Kehosi ja mielesi rentoutuvat terveellisissä, kosteissa ja happipitoisissa pystytynnyrisaunan löylyissä. Kipaise tynnyrisaunasta järveen, mereen, sadevesisuihkuun tai paljuun – vesi on paras voitehista!

Fisparsilta on myös mahdollista tilata lisävarusteita ja kaikki saunatarvikkeet. Ne saat Fisparssilta suoraan saunapaikkaasi toimitettuina. Pystytynnyrisaunaa tilatessasi voit jo pohtia, lisäisitkö siihen esimerkiksi ikkunat, puuoven lasioven tilalle tai piippusäiliön saadaksesi lämmintä peseytymis vettä. Valitse katon väri kolmesta vaihtoehdosta (musta, ruskea tai vihreä) jotta saunasi istuisi täydellisesti ympäröivään värimaailmaan. Pystytynnyrisaunan puupintojen suojaksi voit ottaa tervaöljykäsittelyn tai kuullotuksen haluamaasi erikoissävyyn! Tutustu kustomointivaihtoehtoihin ja lisätarvikkeisiin, äläkä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluun vinkkien saamiseksi.

Saunan tilauksen yhteydessä tai milloin vain sen pystytyksen jälkeen voit tilata meiltä kaikkea saunomisen nautinnon täydentävää; esimerkiksi saunavihtoja, bambuvihtoja, saunahattuja, pääntukia tai uuden löylykauhan. Muista myös lämpömittari! Ota yhteyttä, soita, lähetä sähköpostia ja tilaa tai nouda suoraan meiltä. Fispars saunottaa suomalaiset laadulla ja tyylillä!

Lisävarusteet voitte katsoa täältä

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh. +358 (0)400267786 email: myynti@fispars.fi

Asiakaspalvelu
email: info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 9-17.30

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.