Kylpytynnyrin pintakäsittely tervaöljyllä

Kylpytynnyrin pintakäsittely tervaöljyllä

49 

SÄVY: Vaalea

Tämä tuote on tilattavissa kaikkiin puuverhoiltuihin- sekä täyspuisiin kylpytynnyreihimme.

Kuvaus

Kylpytynnyrin pintakäsittely tervaöljyllä suojaa ja näyttää kauniilta

Puisille ja puuverhoilluille paljuille tarkoitettu kylpytynnyrin pintakäsittely tervaöljyllä tuo luonnonmukaisen suojan kylpysi ulkopinnalle. Paljun pinta saa öljyämisen myötä myös kauniin sävyn. Käyttämämme tuote on Amellon tervaöljyä ja se sisältää pellavaöljyä, mäntytervaa ja mäntytärpättiä. Se suojaa puuta UV-valon sekä sään aiheuttamilta värimuutoksilta, likaantumiselta, kosteudelta, sammaloitumiselta ja homeelta. Paljusi pinnasta tulee ilmava ja vettä hylkivä.

Kannattava hankinta kylpytynnyritilauksen yhteyteen

Suosittelemme, että tervaöljykäsittely tilataan aina kylpytynnyritilauksen yhteydessä, sillä paras lopputulos saavutetaan kun pintakäsittely tapahtuu meidän kuivissa ja siisteissä tuotantotiloissa heti paljun valmistamisen jälkeen. Öljyn lisääminen jälkikäteen onnistuu kuitenkin myös ja öljyä kannattaakin noin vuoden välein lisätä kylpytynnyrin puupintaan. VINKKI! Tee-se-itsepaketeissa ei ole puuverhoilua valmiiksi, joten pintakäsittelyä ei voida etukäteen tehdä, mutta meiltä löydät myynnistä myös tervaöljyä 1 litran pulloissa öljyn lisäämiseen itseSamaa pullotettua tervaöljyä voit hankkia myös paljun suositeltua vuosittaista ylläpitoöljyämistä varten!

Kylpytynnyrin käsittely tervaöljyllä kannattaa, niin laadukkaasti käsityönä valmistettu paljusi pysyy mahdollisimman hyvänä. Tutustu myös muihin lisätarvikkeisiimme, joilla teet kylpytynnyristä turvallisemman, käytännöllisemmän ja mukavamman!