Porejärjestelmä kylpytynnyriin

alk. 360 


Porejärjestelmä kylpytynnyriin on loistava keino rentouttaa lihaksia pohjasta nousevien ilmakuplien avulla. Kylpytynnyrin porejärjestelmä sisältää 8 suutinta ja on ilmatoiminen.
Kylpytynnyrin vesihierontajärjestelmään verrattuna porejärjestelmä vaikuttaa koko keholle pehmeämmin, joten lapsetkin pitävät siitä!

Poista

Moottorin teho: 700 W

Kuvaus

Paljusi porejärjestelmät valmiiksi asennettuna Fisparsilta!

Tilaa paljuusi porejärjestelmä ja nauti kuplien tuomasta riemusta sekä lämpimän veden rentouttavasta hemmottelusta. Porejärjestelmät asennetaan valmispaketteihin valmiiksi tehtaallamme, joten teille ei jää muuta, kuin nauttia poreiden syleilystä raikkaassa ulkoilmassa. Tee-se-itse-paketteihin tilatessa, porejärjestelmät tulevat kätevinä ja helposti asennettavina asennussarjoina.

Porejärjestelmät ovat kovassa suosiossa ja tulette varmasti nauttimaan entistä enemmän palju hetkistänne jos tilaatte kylpytynnyriinne porejärjestelmän. Vieraanne muistavat taatusti ihanan huljuhetken terassillanne tähtitaivaan alla ja paljustanne todennäköiseti tuleekin heille unohtumaton muisto. Etenkin lapset viihtyvät lämpimässä ja poreilevassa vedessä joten kannattaa varautua, että huljuhetket kestävät useamman tunnin. Porejärjestelmä rentouttaa kylpijää ihoa pitkin liukuvilla ilmakuplilla ja saa aikaan täydellisen rauhallisuuden sekä rentoutumisen tunteen.

Porejärjestelmämme on asennettavissa kaikkiin palju malleihimme. Kylpytynnyrin porejärjestelmä sisältää kahdeksan ilmasuutinta, jotka on asennettu paljun alaosaan. Kahdeksan suuttimen ansiosta poreet jakautuvat tasaisesti koko kylpytynnyrin alueelle. Sisäaltaallisisissa kylpytynnyreissä porejärjestelmän komponetit kuten moottori ja putket ovat asennettu paljun verhouksen sisään jotta ne pysyvät suojassa ankarilta sääolosuhteilta. Puisissa paljuissa moottori ja sähköosat suojataan kylpytynnyrin kylkeen asennettavalla puukotelolla joka on tehty samasta materiaalista kuin itse palju. Tämä kotelo on tyylikkään näköinen ja se toimii myös juomatasona sekä ohjauskytkimen alustana. Lisäksi puisissa paljuissa porejärjestelmään kuuluu myös erittäin siisti kylpytynnyrin reunalaudoitus joka toimii niin juoma-alustana kuin vilvoittelu istuimena.

Tilattaessa Porejärjestelmä paketti voit säästää ja luoda oman täydellisen paljun! Suosittelemme asentamaan kylpytynnyriin LED-valot ja Hierontajärjestelmän samanaikaisesti, koska jälkiasennus on todella vaikeaa eikä aina mahdollista. Led-valopaketteja on 3 erilaista mallia, joten jokainen varmasti löytää omansa. Tutustu kylpytynnyrin led-valoihin tästä.

Tärkeä! Älä anna vettä jäätymään kylpytynnyrissä ja käytetyissä järjestelmissä! Poista vesi letkuista käynnistämällä porejärjestelmä 20–30 sekunniksi sen jälkeen, kun palju on tyhjennetty.

Tekniset Tiedot:

  • 8 kromattua suutinta
  • Tehokas moottori (700W)
  • Kromattu pneumaattinen ohjauskytkin
  • Järjestelmän tyhjennysproppu