fbpx

Tervaöljy pintakäsittelyyn

Tervaöljy pintakäsittelyyn

35 

Poista

Kuvaus

Tervaöljy kätevänkokoisessa pullossa itse tehtävään pintakäsittelyyn

Valikoimastamme löytyvä öljy on Amellon tervaöljyä ja se sisältää pellavaöljyä, mäntytervaa ja mäntytärpättiä. Amellon tervaöljy  on luonnonmukainen vaihtoehto pintakäsittelymateriaaliksi ja se suojaa puuta likaantumiselta, kosteudelta, sammaloitumiselta ja homeelta. Paljusi pinnasta tulee myös ilmava ja vettä hylkivä. Säännöllinen tervaöljyllä käsittely auttaa myös ehkäisemään UV-valon ja sääolosuhteiden aiheuttamia värimuutoksia puisen tai puuverhoillun kylpytynnyrisi pinnassa. Öljy tulee kätevissä yhden litran pulloissa! Yhtä kylpytynnyriä kohden kannattaa varata ainakin kaksi pulloa tervaöljyä.

Säännöllisesti käytettynä paras suoja kylpytynnyrillesi

Tervaöljy kannattaa valmiisiin kylpytynnyreihimme tilata suoraan tervaöljykäsittelynä, jolloin puuverhous tai täyspuinen palju käsitellään öljyllä jo tuotantovaiheessa. Vaikka tervaöljykäsittely olisi kerran tehty, suosittelemme pintakäsittelemään puupinnan noin vuoden välein niin öljystä saa sen kaikki hyödyt parhaiten irti. Kestävyyden lisäksi, säännöllinen tervaöljyn käyttö antaa ja säilyttää kauniin sävyn paljusi ulkokuoressa.

Tutustu myös muihin lisävarusteisiimme, joilla pystyt päivittämään paljuasi juuri sellaiseksi kuin haluat! Turvallisuutta, käytännöllisyyttä ja puhdasta mukavuutta parantamaan suunnitellut lisätarvikkeet tekevät kylpyelämyksestäsi täydellisen.