FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.

Vesisuodattimet kylpytynnyriin

Hiekkasuodatinpaketti SP3600 esisuodattimella

Hinta – 299€

Paketin sisältö:

• Hiekkasuodatin esisuodattimella
• Suodatinhiekka
• Letkusarja
• Kiristyspannat (4kpl)
• Läpiviennit kylpytynnyriin (2 kpl)
• Tulpat läpivienteihin

Tuotetiedot:

– Sopii kaikille kylpytynnyreille ja uima-altaille aina 20m³ asti
– Paino ilman hiekkaa: 8kg
– Hiekan määrä: 13 – 15 Kg
– Hiekan koko: 0.4÷0.8 mm
– Suodatusteho: 3600l / h
– Teho: 140w
– Käyttöjännite: 220-240v
– Sähköjohdon pituus: 3m
– Helppo ohjaus 4 – tie venttilillä
– Kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä ei tule rahtikuluja

Hiekkasuodatin osissa

Suodattimen suojakotelo
Lämpöpuusta – 95€
Kuusipuusta – 85€

Suodatin esisuodattimella
229 EUR

Läpivientisarja
65€

Suodatinhiekka 25kg
15€

Huipputehokas hiekkasuodatin pitää kylpytynnyrisi veden puhtaana

Asentamalla kylpytynnyriisi huipputehokkaan hiekasuodattimen SP3600 esisuodattimella voit olla aina varma siitä, että kylpyvesi on ensiluokkaisen puhdasta.

Hiekkasuodattimia on käytetty jo kymmeniä vuosia uima-altaiden veden puhtaana pitämiseen. Niiden suodatusteho on ällistyttävä! Hiekkasuodatin poistaa vedestä kaiken roskan ja ihmisestä irtoavat kuona-aineet. Hiekkasuodattimen ja kemikaalien avulla samaa kylpyvettä voidaan käyttää jopa useita kuukausia. Hiekkasuodatin säästää sinulle aikaa, rahaa ja ennen kaikkea vaivaa kylpytynnyrisi käytössä.

Hiekkasuodatin on helppokäyttöinen ja kustannustehokas vaihtoehto, sillä suodatushiekkaa ei tarvitse vaihtaa kun noin 5 vuoden välein. Itse pumpun virrankulutus on todella pieni joten et tule juurikaan huomaamaan muutosta sähkölaskussasi. Suodattimen hiekka pidetään puhtaan huuhtelemalle se aika-ajoin. Huuhtelu on helppoa ja vaivatonta, sinun ei tarvitse kuin kääntää kahvasta suodattimen huuhteluasento jolloin suodatin puhdistaa itse itsensä.

Hanki itsellesi Fisparsin laadukas kylpytynnyri hiekkasuodattimella ja siihen eristekansi ja voit olla varma siitä, että paljusi vesi on aina lämmin ja puhdas kylpyjäsi varten!

Tutustukaa myös muihin kylpytynnyrivarusteisiin.

Kuitusuodatin SI 2000

Tuotetiedot:

• Sopii kaikille kylpytynnyreille ja pienille uima-altaille aina 10m³ asti
• Paino: 4kg
• Suodatusteho: 2000l vettä tunnissa
• Ei vaadi läpivientejä
• Pestävä suodatinosa (sis. toimitukseen)
• Säädettävä ripustusteline
• Käyttöjännite 230v
• Sähköjohdon pituus: 5m
• Ei sovellu meriveden suodatukseen
• Kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä ei tule rahtikuluja
• Erikseen tilattuna toimitusmaksu 20€

 Hinta EUR
Kuitusuodatin SI 2000 199
Vaihtopatruuna35

Helppokäyttöinen SI 2000 suodatinjärjestelmä pitää kylpyveden aina puhtaana

SI 2000 suodatusjärjestelmän avulla säästät vettä ja kylvet aina puhtaassa vedessä. Kun käytät suodatinta vettä ei tarvitse vaihtaa joka kylvyn jälkeen jolloin säästät myös aikaa ja rahaa.

SI 2000 suodatinjärjestelmä ei vaadi läpivientäjä itse altaaseen vaan se ripustetaan mukana tulevalla telineellä kylpytynnyrin tai altaan reunalle. Telineessä on korkeuden säätö helpottamaan suodattimen käyttöä. Perinteiset suodatusjärjestelmät vaativat läpiviennit sisään ja ulos menevälle vedelle, jolloin pakkasilla on ilmeinen jäätymisen vaara. SI 2000 suodatusjärjestelmässä ei ole jäätymisen vaaraa, sillä se on kokonaan vedessä. Suodatinta käytetään noin 1-2 tuntia kerrallaan kylvyn jälkeen, jolloin se poistaa vedestä kaikki epäpuhtaudet. Talvi pakkasilla suodattimen voi helposti irroittaa ja kantaa sisätiloihin suodatuksen jälkeen jäätymisen estämiseksi.

Suodattimessa on helposti irroitettava suodatinelementti, jonka voi myös pestä. Suosittelemme, tilattavaksi yhden varasuodatinelementin suodatusjärjestelmän tilauksen yhteydessä. Suodatin imee veden pinnasta, josta se kulkeutuu aluksi karkeamman suodattimen kautta pääsuodattimelle. Karkeaan suodattimeen jäävät kaikki isoimmat epäpuhtaudet, kuten lehdet, havut ja hiukset. Karkean suodatuksen jälkeen on pääsuodattimen vuoro, jolla vedestä poistetaan loputkin epäpuhtaudet. Suodatinta kannattaa käyttää myös lämmittäessä kylpytynnyriä, sillä se toimii myös veden sekoittajana, jolloin ei tarvitse erikseen sekoittaa vettä lämmityksen aikana.

Tämä suodatin järjestelmä sopii myös mainiosti esim. saunan peseytymisveden puhdistukseen, jos käytätte peseytymiseen järvestä tai lammesta otettua vettä. Suodatin ei poista vedestä bakteereeja, joten suosittelemme esim. klooritablettien käyttöä suodattimen lisäksi. Tutustukaa myös muihin kylpytynnyrivarusteisiin.

Vaihtopatruuna kuitusuodattimeen SI 2000

Huolehdi kylpytynnyrin veden puhtaudesta vaihtamalla suodatinpatruuna tarpeeksi usein. Suodatinpatruuna on pestävä, mutta suosittelemme silti patruunan vaihtoa noin 1-3 kuukauden välein, riippuen tietenkin suodatinjärjestelmän käyttötiheydestä. Patruunan vaihto on helppoa ja vie aikaa n. 20 sekuntia. Suosittelemme suodatinjärjestelmän tilauksen yhteydessä hankkimaan heti yhden varasuodatinpatruunan. Erikseen tilattuna toimituskustannus suodatinpatruunalle on 15€.

FISPARS OY
Y-tunnus: 2573514-2
Myynti
Puh.
+358 (0)400267786
+358 (0)406313227
email:
myynti@fispars.fi
info@fispars.fi

Käyntiosoite
Kiilleliuskeenkuja 4
04300 Tuusula
Suomi

Aukioloajat
Ark. 10:00-18.00

Bisnode Finland Oy on 8.1.2018 myöntänyt Fispars Oy:lle korkeimman AAA- luottoluokan. Vain 3.5 % suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpaan AAA luottoluokkaan.