Pintasuodatin SI2000

160 

Suodatin kerää veden pinnalta kelluvaa roskaa. Ei vaadi läpivientejä, kannatin on säädettävissä, joten voi vaihtaa sen asentoa vedenpinnan tason mukaan. Kierrättää 2000 litraa vettä tunnissa. Käytetään noin 1-2 tuntia päivässä. Patruunan vaihdetaan tarpeen mukaan, vähintään kerran kuukaudessa.
Huom! Ei sovellu meriveden suodattamiseen. Talvella säilytetään sisätiloissa.

Perussarja sisältää:

  • pintasuodatin SI2000
  • patruuna

Kuvaus

Pintasuodatin – kevyttä ja vaivatonta suodatusta kylpytynnyrillesi

Pintasuodatin on edullinen, helppo ja kevyt vaihtoehto kylpytynnyrisi veden suodatukseen. Pintasuodatin on helppo siirrellä ja sen asentaminen ei vaadi läpivientejä, se vain asetetaan paljun reunalle mukana tulevalla telineellä. Telineessä on korkeuden säätö helpottamaan suodattimen käyttöä. Perinteiset suodatusjärjestelmät vaativat läpiviennit sisään ja ulos menevälle vedelle, jolloin pakkasilla on ilmeinen jäätymisen vaara. SI 2000 suodatusjärjestelmässä ei ole jäätymisen vaaraa, sillä se on kokonaan vedessä. Suodatinta käytetään noin 1-2 tuntia kerrallaan kylvyn jälkeen, jolloin se poistaa vedestä suuren osan epäpuhtauksista. Talvipakkasilla suodattimen voi helposti irroittaa ja kantaa sisätiloihin suodatuksen jälkeen jäätymisen estämiseksi.

Helppokäyttöinen SI 2000 suodatinjärjestelmä pitää kylpyveden aina puhtaana

SI 2000 suodatusjärjestelmän avulla säästät vettä ja kylvet aina puhtaassa vedessä. Kun käytät suodatinta vettä ei tarvitse vaihtaa joka kylvyn jälkeen jolloin säästät myös aikaa ja rahaa.

Suodattimessa on helposti irroitettava suodatinelementti, jonka voi myös pestä. Suosittelemme, tilattavaksi yhden varasuodatinelementin suodatusjärjestelmän tilauksen yhteydessä. Suodatin imee veden pinnasta, josta se kulkeutuu aluksi karkeamman suodattimen kautta pääsuodattimelle. Karkeaan suodattimeen jäävät kaikki isoimmat epäpuhtaudet, kuten lehdet, havut ja hiukset. Karkean suodatuksen jälkeen on pääsuodattimen vuoro, jolla vedestä poistetaan loputkin epäpuhtaudet. Suodatinta kannattaa käyttää myös lämmittäessä kylpytynnyriä, sillä se toimii myös veden sekoittajana, jolloin ei tarvitse erikseen sekoittaa vettä lämmityksen aikana.

Tämä suodatin järjestelmä sopii myös mainiosti esim. saunan peseytymisveden puhdistukseen, jos käytätte peseytymiseen järvestä tai lammesta otettua vettä. Suodatin ei poista vedestä bakteereja, joten suosittelemme esimerkiksi klooritablettien käyttöä suodattimen lisäksi.