Usein kysyttyä

Usein kysyttyä kylpytynnyreistä

Ensinnäkin, kylpytynnyrivalikoimamme on laaja. Tämä mahdollistaa tuotteen valitsemisen itselleen sopivassa mallissa, muodossa ja koossa. Valikoimaa on sekä heille, jotka pitävät käytännöllisyydestä – lasikuitumuoviset kylpytynnyrit , että heille, jotka pitävät luonnollisista, sekä ECO-tuotteista, puiset kypytynnyrit. Voit lisäksi viimeistellä kustomoidun kylpytynnyrisi kylpytynnyrin lisävarusteilla.

Toisekseen Fisparsin lasikuitumuoviset kylpytynnyrit on tehty ajatuksella. Niiden ergonomia on täydellinen, ja design miellyttävä. Ne ovat johtavien asiantuntijoidemme vuosien kehitystyön tulosta. Kaikki ideat ja asiakkaidemme havainnot on huomioitu.

Kolmanneksi, jokainen kylpytynnyrimalli on testattu ja tarkistettu ennen sen lähettämistä asiakkaalle. Toimimme näin sekaannusten välttämiseksi ja varmistaaksemme, että tuotteemme on korkealaatuinen.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, vastaamme jokaiseen pyyntöön erillisesti. Ammattitaitoinen asiakastuki ja tukitiimimme pitävät vaativimmatkin asiakkaat tyytyväisinä. Me autamme sinua löytämään täydellisen tuotteen sinua ja tiluksiasi tai takapihaasi varten.

Kylpytynnyri terveysvaikutukset määrittyvät valmistuksessa käytetyn puulajin mukaan. Jokaisella puulajilla on erilaiset hyvät vaikutuksensa ihmiskehoon. On siis vaikeaa osoittaa toisen olevan toista parempi tai huonompi. Lyhykäisyydessään, voimme todeta ainakin seuraavaa:

Kuusi on yksi perinteisistä saunoissa ja kylpytynnyreistä käytetyistä puulajeista. Ainutlaatuisten fyysisten parametrien ohella tämä puulaji käsittää myös lukuisia lääkinnällisiä ominaisuuksia. Kuusesta valmistetussa kylpytynnyrissä pääset yhdistämään sekä mukavuuden, että terveellisyyden! Seurauksena aineenvaihduntasi parantuu, kehosi puhdistuu, energiatasosi elpyvät ja tulet hyvälle tuulelle.

Lämpökäsitelty puu tunnetaan niin ikään ympäristöystävällisyydestään, käyttökestävyydestään ja käyttöiästään. Lämpökäsitellystä puusta valmistettu kylpytynnyri ei lahoa tai homehdu. Lämpökäsitellyn puun suurin etu on sen kyky olla muuttamatta muotoaan lämpötilan muutosten ja kosteuden seurauksena. Kuusinen kylpytynnyri on kestävä, hieman pihkainen ja vähäisemmän kuivumisen vuoksi säilyttää muotonsa ja kokonsa.

Lehtikuusi kohentaa mielialaasi ja nostaa kehosi yleistä hyvinvointia. Astmaatikot ovat erityisen tyytyväisiä lehtikuusiseen Kylpytynnyriin, sillä se parantaa hengityselinten kuntoa huomattavasti. Tämä edistää edelleen koko kehoa vapauttamalla sen paineistaan sitä kokonaisvaltaisesti rentouttaen.

Molemmilla vaihtoehdoilla on hyödyt ja haittansa:

Sisäinen kamiina on luonteeltaan karismaattisempi ja tunnelmallisempi, istuthan lähellä tulta. Tämän lisäksi sisäinen kamiina on ulkoista kamiinaa halvempi.

Ulkoisella kamiinalla sen sijaan on enemmän käytännön etuja kylpytynnyrin puhdistuksen kannalta. Ja tietenkin myös enemmän tilaa ihmisille. Mitä tulee lämmitysaikaan: ulkoisten kamiinoiden huippumallit lämmittävät veden sisäisiä kamiinoita nopeammin.

Normaalilla ryhdillä voit odottaa seuraavaa:

Sisäinen kamiina: 1,6 m kylpytynnyriin 3-4 henkilöä, 1,8 m kylpytynnyriin 5-6 henkilöä, 2,0 m kylpytynnyriin 6-8 henkilöä, 2,2 m kylpytynnyriin 7-9 henkilöä, 2,4 m kylpytynnyriin 8-10 henkilöä.

Ulkoinen kamiina: 1,6 m kylpytynnyriin 5-6 henkilöä, 1,8 m kylpytynnyriin 7-8 henkilöä, 2,0 m kylpytynnyriin 8-10 henkilöä, 2,2 m kylpytynnyriin 9-11 henkilöä, 2,4 m kylpytynnyriin 10-12 henkilöä.

Riippuu siitä, kuinka usein suunnittelet käyttäväsi kylpytynnyriä. Jos käytössäsi ei ole ainuttakaan puhdistustuotetta, suosittelemme tyhjentämään kylpytynnyrin käytön jälkeen. Mikäli käytät kylpytynnyriäsi säännöllisesti, on hyvä investoida hiekkasuodattimeen.  Suodatin poistaa vedestä aineita ja rasvaa. Halutessasi voit myös käyttää kotialtaiden puhdistukseen tarkoitettuja kemiallisia aineita levien ja bakteerien poistoon. Kemiallisia aineita tulee aina käyttää annetun ohjeistuksen mukaisesti.

Periaatteessa ruostumaton teräs on alumiinia kestävämpi. Jos kuumennat kamiinan ilman vettä, mutta huomaat virheesi ajoissa, vain ruostumattomasta teräksestä valmistettu kamiina on pelastettavissa. Muiden tekijöiden ollessa samanarvoisia, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kamiina rikkoutuu alumiinikamiinoita myöhemmin.

Alumiinikamiinamme  on maalattu ja ne näyttävät upeilta ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin kamiinoihin verrattuna. Toinen tärkeä alumiinikamiinoiden etu on nopeampi lämmitysnopeus. Lämmitysnopeus riippuu veden tilavuudesta ja muista tekijöistä, kuten polttoaineesta, ympäristön lämpötilasta, jne. Kaikki kamiinat lämmittävät kylpytynnyrisi keskimäärin 2 tunnin kuluessa.

Ulkoisella kamiinalla on erityinen rakenteensa, jonka myötä veden lämmittäminen on nopeampaa. Ulkoinen kamiina liitetään 2 kumiletkuun ja kiinnikkeeseen. Täyttäessäsi kylpytynnyriä myös kamiina täyttyy automaattisesti. Kamiinassa on kaksinkertainen seinä, joten tulipesä on kokonaan veden ympäröimä. Tämän seurauksena vesi lämpenee suuren pinnan yli. Kuuma vesi nousee ja palaa takaisin kylpytynnyriin yläliitännän kautta. Kylmä vesi puolestaan imeytyy kamiinaan alemman liitännän kautta .

Emme suosittele veden jättämistä kylpytynnyriin pakkaskauden ajaksi. Tyhjennä vesi kylpytynnyristä ja kamiinasta, mikäli sille ei ole käyttöä talvella. Jätä tyhjennysventtiili aina auki. Älä anna veden jäätyä kylpytynnyrissä, sillä jäätynyt vesi vahingoittaa lasikuituista kylpytynnyriä ja kamiinaa. Talvikausina suosittelemme seuraavaa:

Kylpytynnyrin lämpenemisaika riippuu lämmitettävän veden määrästä sekä kamiinan kapasiteetista. Kylpytynnyreidemme tilavuus vaihtelee 700-3600 litraan ja kamiinoidemme kapasiteetti on vähintään 23-35 KW! Näin ollen miellyttävän lämpötilan lämpenemisaika on 1-3 tuntia.

Lämpöpuu on höyryllä lämpökäsiteltyä puuta (> 180 °C). Prosessin ansiosta suurin osa puun negatiivisuudesta on minimoitu ja poistettu. Prosessi tekee puun fyysisistä ominaisuuksista parempia, parantaa sen kestävyyttä ja tarjoaa erinomaisen värin. Käytämme kylpytynnyreissämme korkealaatuista lämpöpuuta (kuusi).  Kuusesta valmistettu kylpytynnyri on kestävä ja kevyen hartsimainen. Koska kuusi kuivuu vähemmän, se säilyttää jatkuvasti muotonsa ja kokonsa. Tämä puu kestää hometta, bakteereita ja pieniä ötököitä.

Periaatteessa lämpöpuu ei vaadi ylimääräistä huoltoa, mutta sen väri muuttuu nopeasti harmaaksi. Jos haluat säilyttää alkuperäisen tumman värin, suosittelemme käyttämään erityistä tervaöljyä värin ylläpitämiseksi. Suosittelemme myös, ettet estä puuta kuivumasta. Vinkki! Pidä kylpytynnyrissäsi 2-5 cm vettä ja peitä tynnyri hyvällä kannella kuumina kesäkuukausina. Vaihda vesi ainakin kerran viikossa.

 Porejärjestelmä tarkoitetaan kylpytynnyrin pohjan kuplia, jotka tarjoavat sinulle rentouttavan tunteen miellyttävine valkoisine kohinoineen. Hierontajärjestelmä sen sijaan on voimakas veden & ilman virtaus, jota käytetään selän hierojana. Suosittelemme molempien käyttöä yhdessä vahvistetun SPA-efektin takaamiseksi.

Haluatko lisää alennusta?

Saat tarjouskoodin sähköpostitse!