Tynnyrisaunat

Suodattaa

kuva 1 rentoudu turvallisesti

Rentoudu turvallisesti

Kiukaan valinta

Käytämme saunamalleissamme Harvian sähkö- ja puukiukaita. Tämä suomalainen merkki on ollut laadun ja turvallisuuden merkki maailmanlaajuisesti yli 60 vuoden ajan. Sähkökiukailla on kätevä lämpötilan ohjauspaneeli ja suurin osa on on/off mallisia. Kiukaat ovat helppokäyttöisiä, eivät vaadi mitään erityisiä taitoja, ovat vaatimattomia huollossa ja korjauksessa. Ne ylläpitävät korkeaa lämpötilaa "kuivan" höyryn kanssa, kun kosteus on noin vain 15%.

Puulämmitteiset kiukaat pienellä polttoaineenkulutuksella pystyvät lämmittämään saunan 1 tunnissa 80°C asteeseen. Tämä johtuu tehokkaasta ilmankierrosta, joka on puulämmitteisten kiukaitten tärkein etu. Tämän järjestelmän ansiosta polttoaineen kulutus on vähäinen, lämpö jakautuu tasaisesti ja lämmin tunnelma kestää ja kestää eikä löylyt lopu kesken, vaikka tuli pääsisi välillä sammumaankin.

kuva 1 laaja aito tynnyrisauna valikoima

Laaja aito tynnyrisauna valikoima

Räätälöinti tarpeensa mukaan

Baltresto Oü valmistaa yli 15 erimuotoista- ja kokoista tynnyrisaunaa. Tynnyrisaunat myydään netissä. Jokaisella mallilla on oma ainutlaatuinen aito saunatynnyri asettelunsa mahdollisimman tehokkaaseen tilankäyttöön. Isommat tynnyrisaunat ovat varustettu pukuhuoneella ja rentoutumispaikalla. Pienimmässä tynnyrisaunassa on vain löylyhuone, mutta saunan mitat mahdollistavat sen sijoittamisen hyvin pienelle alueelle ja jopa terassille.

Tynnyrisaunan hinta riippuu puumateriaalista, koosta, valmistusasteesta ja varusteista. Kun olet valinnut tietyn mallin, sinulla on sivuston tuotekortista mahdollisuus varustaa valitsemasi sauna tarpeesi mukaan. Valittavissa ovat parametrit: valmis tynnyrisauna tai tynnyrisauna osina, kaksi eri halkaisijaa, katon väri, kiuas, puumateriaali: kuusipuu tai lämpöpuu, ikkunoiden ja ovien tyyppi, lisävarusteet.

Asiakaspalvelumme neuvoo ja avustaa kaikissa tuotteemme valintaan, kokoonpanoon ja käyttöön liittyvissä kysymyksissäsi, saadaksesi paras tynnyrisauna!

kuva 1 tynnyrisaunan valinta

Tynnyrisaunan valinta

Vaihtoehdot tarpeesi mukaan

Pääsääntöisesti saunassa on: lepopaikka, löylypaikka ja pukuhuone. Pihasaunan ulkoasu riippuu sen muodosta ja koosta, suunnittelijamme ovat miettineet jokaisen metrin käyttötehokkuuden. Pienessä saunassa on vain löylytila. Keskikokoisessa saunassa on löylytilan lisäksi valittavana terassi ja/tai pukuhuone. Isossa saunassa on enemmän lepotilaa, jossa voit rentoutua ystävien tai perheen kanssa.

kuva 1 valmiiksi kasatut tynnyrisaunat ja kasaus-elementteinä

Valmiiksi kasatut tynnyrisaunat ja kasaus-elementteinä

Voit valita, missä muodossa haluat tynnyrisaunan: valmiiksi koottuna tai kasaus-elementteinä itse koottavaksi. Kootulle pihasaunalle sinun tarvitsee vain valmistella perustus. Jos valitset asennus-sarja saunapaketin itse kokoamista varten, saat kaikki tarvittavat materiaalit ja ohjeet. Asiakkaamme kasaavat tynnyrisaunansa keskimäärin 12-15 tunnissa. Mikäli haluat tehdä jotain itse, tämä on loistava tapa nauttia työprosessista, vähentää toimituskuluja ja pihasaunan kustannuksia.

kuva 1 ekoloogiset puumateriaalit kuusipuu/ lämpöpuu

Ekoloogiset puumateriaalit kuusipuu/ lämpöpuu

Saunojen valmistusmateriaalina käytetään kuusipuuta tai kuusen lämpökäsiteltyä puuta. Kuusi pitää lämpöä, on melko kestävä materiaali, joten puuta kuivattaessa elementtien muodonmuutos on vähäinen, mikä auttaa välttämään puuelementtien halkeilua. Kuusi on kevyt materiaali ja tämän ominaisuuden ansiosta saunan alustalle on vähäinen kuormitus, joten perustuksessa voi säästää merkittävästi tarvittavien materiaalien määrää. Kuusi säilyttää omaa värinsä suhteellisesti pidempään kuin muut puulajit.

Lämpökäsitelty kuusipuu säilyttää kaikki luonnonpuun edut. Lämpökäsitelty puu valmistetaan modifioimalla puuta 150-240 ° C lämpötilassa. Valmistusprosessi perustuu korkean lämpötilan ja vesihöyryn käyttöön. Prosessin aikana puuhun ei lisätä kemikaaleja. Lämpökäsittelyssä puun lahon- ja säänkesto sekä lämmöneristys-ominaisuudet paranevat ja kosteuseläminen pienenee. Korkeassa lämpötilassa pihka poistuu puusta. Lämpökäsittelyn vaikutus puun kovuuteen on vähäinen. Lämpökäsittely heikentää hieman puun taivutus- ja halkaisulujuutta. Korkeassa lämpötilassa puu läpi värjäytyy ruskeaksi.

Jokaisen saunan mallin sivulta voit valita puulajin toiveidesi mukaan.