Saunominen tynnyrisaunassa

Saunominen tynnyrisaunassa

Saunominen tynnyrisaunassa on ainutlaatuinen elämys

Tynnyrisauna tuo uskomattoman ihanan saunomiskokemuksen ulottuvillesi – kotipihallasi, mökkirannassa tai pellonlaidassa. Valmis pihasauna tai tee se itse saunapaketti on edullinen ja laadukas ratkaisu kaikille saunomisen ystäville. Fisparsin laajasta valikoimasta löydät omasi, oli toiveenasi sitten pystytynnyrisauna tai vaakatynnyrisauna. Toimitamme pihasaunat kotiisi kätevästi ja nopeasti!

Meidän avullamme pihasaunan rakentaminen on todella helppoa ja pääset nautiskelemaan hyvistä löylyistä jo toimituspäivän iltana. Tynnyrisaunat lämpiävät hetkessä pienellä polttopuu määrällä ja löylyt ovat uskomattoman pehmeät ja tasaiset pyöreän muodon ansiosta. Pidä kuitenkin mielessä turvallisuus ja kohtuus.

Olemme koonneet vinkkejä saunojalle, jotta saunaelämyksesi olisi mahdollisimman täydellinen. Tutustu siis vinkkeihin tarkasti, ja ihastu uuteen tynnyrisaunaasi. Saunominen tynnyrisaunassa ja sen miellyttävissä löylyissä on viikon kohokohta – jotkut lämmittävät saunan päivittäinkin. Valinta on sinun!

Saunominen tynnyrisaunassa – vinkkejä hyviin saunomishetkiin

Oli saunasi sitten pystytynnyrisauna tai vaakatynnyrisauna, pihasaunan rakentaminen käy käden käänteessä, kun tilaat sen Fisparsilta. Valmis pihasauna tuo arkeen sopivasti ylellisyyttä, ja sen ansiosta voit nauttia hyvistä hetkistä niin ystävien kuin perheenkin seurassa. Tynnyrisauna on joustava ratkaisu myös sinulle, jolla ei ole saunaa kodin sisätiloissa tai joka muuten vaan kaipaa saunomiseen vaihtelua. Vaikka sinulla on sisäsauna niin suosittelemme silti pihasaunan hankkimista, sillä varsinkin kesällä sisäsaunan lämittäminen saattaa entisestään lämmittää talon sisätiloja ja tehdä olemisen sisällä tuskaisen hiostavaksi. Saat Fisparsilta hyödyllisiä neuvoja saunomiseen, jotta elämyksesi olisi täydellinen.

Saunominen tynnyrisaunassa on parhaimmillaan, kun noudatat näitä ohjeita:

– Tynnyrisauna lämpiää todella nopeasti, huomioi tämä lämmittämisessä.Tynnyrisauna antaa parhaat löylyt, kun lämmität sen 80-100 asteen lämpötilaan.

– Vältät huonon olon, kun jätät hiukset kastelematta ennen saunomista. On kuitenkin tärkeää peseytyä huolellisesti ennen saunomista – muista kuitenkin kuivata itsesi ennen löylyjä.

– On suositeltavaa suojata pää saunahatulla, joka estää pään liiallista lämpenemistä kuumemmissa löylyissä ja siitä seuraavaa huonoa oloa.

– Muista juoda tarpeeksi vettä tai muuta nestettä, mutta vältä alkoholijuomia, sillä juopuneena saunominen on vaarallista, ja alkoholi kiihdyttää elimistön kuivumista.

– Jos olet sairas tai kuumeinen, odota, että olet tervehtynyt ennen saunan lämmittämistä. Niin rentouttavaa ja rauhoittavaa kuin saunominen onkin, se kuormittaa elimistöä, joten odota, että olet kunnossa ennen paluuta lauteille!

Saunominen tynnyrisaunassa – tärkeitä ohjeita kaikille saunojille!

Saunominen tynnyrisaunassa on monesti koko perheen iloinen tapahtuma. Pihamaalla seisova vaakatynnyrisauna tai pystytynnyrisauna kutsuu lempeillä löylyillään koko perheen puhdistautumaan ja nauttimaan lämpöisestä tunnelmasta. Muista kuitenkin, että lapset eivät kestä lämpöä aikuisten lailla, ja alle kolmevuotiaille saunomista ei suositella lainkaan. Jokaisen saunojan kannattaa pitää mielessä muutamia vinkkejä, jotta tynnyrisauna näyttäisi parhaat puolensa:

1. On tärkeää peseytyä lämpimällä vedellä ennen saunomista, jotta elimistö pystyisi valmistautumaan kuumalle ilmalle altistumiseen. Muista kuivata itsesi hyvin erityisesti pään alueelta.

2. Löylyssä on ihana loikoilla: voit nostaa jalat ylös rentouttaaksesi kehoa lisää.

3. Varo kuitenkin oleskelemasta saunassa liian pitkään kerrallaan. 12 minuuttia on yhden löylykerran maksimipituus.

4. Odota löylyjen välillä 3-12 minuuttia, jotta elimistösi ehtisi palautua.

5. Yhdellä saunomiskerralla suositellaan korkeintaan 2-3 löylyä. Saman päivän aikana ei kannata käydä löylyssä yli viittä kertaa.

6. Saunomisen jälkeen on hyvä jatkaa rentoutumista 30-40 minuutin ajan ja nauttia jotain lämmintä juotavaa nestetasapainon palauttamiseksi.

Fisparsilta saat myös saunatarvikkeet, jotka omalta osaltaan kruunaavat elämyksesi tynnyrisaunassa. Siirrettävä tynnyrisauna on todella helppo pystyttää, eikä pihasaunan rakentaminen ole koskaan ollut näin helppoa. Kun panostat laatuun, viet saunomiselämyksesi täysin uudelle tasolle ja pääset nauttimaan löylyistä aina halutessasi. Kun valmis pihasauna seisoo paikoillaan, muistathan että Fisparsilta saat tynnyrisaunojen lisäksi myös kylpytynnyrit ja paljon erilaisia saunatarvikkeita täydellisiin puhdistautumiselämyksiin!

Unohtumattomia löylyhetkiä toivottaa;

Fispars Oy