Meistä

Kuinka kaikki alkoi?

Tuotanto perustettiin vuonna 2008. Aluksi yritys keskittyi pieneen erikoisalaan –  paljujen puupolttoisten kamiinojen tuotantoon. Ahkera työskentely alkoi 3×5 m autotallissa, josta tuli ponnahduskivi suurelle yrityksellemme. Kokeilimme yhdistää kamiinan puupaljuun. Näin syntyi puulämmitteinen palju. Aloitimme paljujen valmistuksen. Kun pidimme kuvauspäivää kesämökillä, puulämmitteinen palju sai naapurimme kiinnostumaan. Teimme ensimmäisen kaupan puulämmitteisestä paljusta. Siitä lähtien olemme pyrkineet tekemään muiden ihmisten elämästä mukavampaa sekä hauskempaa.

Sitten teimme panoksen yksilöllisestä lähestymistavasta jokaiseen asiakkaaseen ja siitä, että asiakas saisi maksimaalisen nautinnon meidän ulkosaunoista ja kylpytynnyreistä.

  • Laadukkaat tuotteet
  • Asiakkaan toiveiden ja tietojen huomioon ottaminen
  • Yrityksen kehittäminen kansainvälisten markkinoiden trendikkäillä kylpytuotteilla, joka johtaa valikoiman laajentumiseen ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Ensimmäinen puinen paljumme on jo 11-vuotias ja tältä se näyttää: vahvaa puuta, ei vuotoja, eikä hometta tai lahoamista. Naapurimmekin ovat iloisia, eivätkä he edes halua vaihtaa uudempaan ja modernimpaan versioon. Onnistuimme pitämään paljun hyvässä kunnossa asianmukaisella hoidolla ja tietenkin, laadukkailla Fisparsin tuotteilla. ”Mikä ulkosauna tai puulämmitteinen palju minun kannattaa valita ja minkälainen niiden käyttökesto”. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua tekemään oikean päätöksen. Seuraa myös blogiamme, löydät käytännöllhttps://fispars.fi/blog/isiä vinkkejä sekä mielenkiintoisia artikkeleita, esim. kuinka pidentää ulkosaunan tai puisen paljun ikää ja käyttää sitä vielä vuosienkin päästä.

pic palju tarjous Fispars

Fispars edustaa Suomessa Baltreston tuotantoa, jolla on 15 vuotta kokemusta alalta sekä yli 70 mallia puulämmitteistä paljua ja 30 mallia ulkosaunaa. Nykyään Baltresto on Euroopan suurin ulkosaunojen ja puulämmitteisten paljujen valmistaja ja tällä hetkellä verkostomme koostuu viidestä edustustosta eri maissa: Norsbadstue Norjassa, Fispars Suomessa ja Venäjällä, Baltresto Ruotsissa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa

Laaja valikoima mahdollistaa löytämään jokaiselle sopivimman tuotteen. Erilaisten lisävarusteiden valikoima takaa “FIKSUN” avun ulkosaunan tai puulämmitteisen kylpytynnyrin täydennykseen, tarjoten yksilöllisen muotoilun ja sujuvan käytön. Tässä muutama syy, jotka saattavat vaikuttaa Fisparsin paljun tai ulkosaunan valintaan.

Tuotteiden suunnittelussa, emme ainoastaan käytä uusimpia innovaatioita ja globaaleja trendejä ulkosaunoihin ja puulämmitteisiin paljuihin vaan otamme aina huomioon asiakkaan toiveet sekä tarpeet. Asiakastyytyväisyys on meille todella tärkeää ja sen takia myymme vain laadukkaat puulämmitteiset paljut ja ulkosaunat, joissa yksityiskohdat ovat mietitty alusta loppuun.

Päätuotanto sijaitsee tällä hetkellä Virossa, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaille parhaat hinnat (työvoimakustannusten vuoksi) ja mahtavan laadun (korkeimpien eurooppalaisten standardien mukaisen tuotannonvalvonnan ansiosta).

«Quattro»–hybridi kylpytynnyri on kehittelyn tulos. Siihen on sisällytetty kaikki tietomme sekä 15 vuoden kokemus alalta. “Quattro” on suurin ja tilavin valikoimamme lasikuitupaljuista. Sitä voi verrata myös poreammeeseen. Silti hankkiessasi lasikuituisen ”Quattro”-paljun saa monia hyötyjä kuten nopean asennuksen, liikutettavuuden ja halvemman hinnan kuin ostaessasi poreammeen. Meidän ”Quattro”-hybridimallimme parhaita puolia ovat esimerkiksi seuraavat:pic palju tarjous Fispars Quattro

  1. Kyky lämmittää vettä nopeasti puukamiinalla ja lämmön säilyttäminen sähkökäyttöisellä lämmittimellä
  2. Lasikuituisen “Quattro”-paljun muoto on suunniteltu ergonomiseksi, joten pystyt ottamaan mukavimman asennon ja rennon
  3. Koosta ja tilavuudesta (1400l) huolimatta paljuun mahtuu jopa 10 ihmistä
  4. Lasikuiduista “Quattro”-paljua voi käyttää myös talvella tai milloin rentoutuminen sopiikaan sinulle parhaiten (toisin kuin poreammeet tulisi tyhjentää vedestä pakkasella)

Ensimmäinen lasikuitu “Quattro”-palju, jonka myimme pilottikappaleen valmistumisen jälkeen, meni kaupaksi jo ennen virallista markkinointia. Useita asiakkaitamme haluavat ostaa tätä nimenomaista mallia olevan puulämmitteisen paljun kotiinsa. He ovat odottaneet sitä kuukausia ja vihdoin saavat nauttia uudesta paljusta! Ensisijaisesti Fispars pyrkii aina 100% asiakastyytyväisyyteen tekniikan ja hinnan suhteen. Siksi tuotteemme ovat täydellisiä!

Fisparsin asiakkaat voittavat aina

pic voittaja kylpytynnyri Fispars

Fispars panostaa asiakkaiden nautintoon

Fispars ei pyri vain myymään paljua tai ulkosaunaa. Meille on tärkeää, että jokainen ostaja saisi nautinnon uudesta ulkosaunasta tai puulämmitteisestä paljusta.

Elämä muuttuu ostaessa tällaisen tarpeellisen ja hyödyllisen hemmottelun elementin pihallesi. Palju tai ulkosauna  on hyödyllinen missä tahansa tilanteessa:

Lapsille se on aina yhtä juhlaa, koska lapset tykkäävät uimista! Puulämmitteinen palju parantaa lasten terveyttä: kuten uima-allas kesällä tai kuuma kylpy talvella. Samalla nautitte raikkaasta ulkoilmasta sekä kauniista luonnosta.

pic palju tarjous Fispars 3
pic palju tarjous Fispars 4
pic palju tarjous Fispars 6

Perheen kanssa vietetty aika on arvokasta. Se yhdistää, auttaa teitä antamaan toisillenne tarvittavaa huomiota, vähentää stressiä ja rentouttaa arkisen perheen elämän.

pic kylpytynnyri tarjous Fispars 9
pic kylpytynnyri tarjous Fispars 7
pic kylpytynnyri tarjous Fispars 8

Oma palju tai ulkosauna on hyvä syy viettää aikaa rakkaan kanssa tai yhdistää bisnestä ja nautintoa toisiinsa milloin tahansa.

pic kylpytynnyri tarjous Fispars 11
pic kylpytynnyri-tarjous-Fispars-14
pic kylpytynnyri tarjous Fispars 15

Entäs ystävien ja naapuruston juhlat tai rentoa viikonloppuna? Fisparsin palju piristää viikonlopun, juhlistaa lomaa ja saa sinut 100% rentoutuneeksi.

pic palju tarjous Fispars 22
pic palju tarjous Fispars 26

Viimeisenä haluamme sanoa, että ulkosauna tai puulämmitteinen palju sinun pihalla on mahdollisuus pitää itsesi kunnossa. Anna terveydellesi lahja milloin haluat ja lisää lepoa sekä rentoutumista kiireiseen arkeen. Tee oma päätöksen!

pic kylpytynnyri tarjous Fispars 30
pic kylpytynnyri tarjous Fispars 31
pic kylpytynnyri tarjous Fispars 33

Fispars numeroina

Toimitamme tuotteitamme ympäri Eurooppaa. Lisäksi meillä on toimistoja seuraavissa maissa: Suomi, Saksa, Venäjä, Norja ja Viro. Tuotteitamme välittävät myös kauppiaat Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa, Italiassa, Romaniassa, Bulgariassa ja Latviassa.

Yrityksemme kasvaa tasaisesti vuosittain kiitos laadukkaiden ulkosaunojen ja puulämmitteisten paljujen sekä positiivisen palautteen Baltrestosta, jatkuvan kehittymisen innovaatioiden kentällä ja näiden tuloksena, myyntialueen levittäytymisen. Eli yritämme lisätä osuuttamme markkinoilla sekä kasvattaa liikevaihtoamme.

pic Fispars kokemus
pic Fispars kokemus 2

Arvostelut meistä netissä (Google-arvostelutFacebook-arvostelut) todistavat pätevyytemme.

pic Facebook-arvostelut Fispars
pic Google-arvostelut Fispars

Fispars-tiimi: työtä ja rentoutumista

Yrityksemme työntekijöiden määrä kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä tiimiimme kuuluu 50 henkeä! Ja muutimme äskettäin uuteen, tilavampaan ja modernimpaan toimistoon.

Kaikki työntekijämme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat saavuttaneet korkeita tuloksia omilla aloillaan. He eivät koskaan lopeta kehittymistä ja opettelevat aina uutta.

Teemme paljon töitä, mutta emme vietä kaikkia päiviä toimistolla. Tiedämme myös, kuinka voi rentoutua.

  • Rakastamme ulkoilman aktiviteetteja ja uusien joukkue lajien opettelua. Voittajasta ei ole väliä. Tärkeintä on osallistuminen ja hauskanpito!
  • Lisäksi pidämme päivittäisiä 10 minuutin “juttuhetkiä” teen tai kahvin parissa.

Meidän ”juttuhetkemme” ovat pieniä taukoja kesken työpäivien. Vietämme ne kommunikoiden toistemme kanssa ja ottaen taukoa työnteosta. Todellista yhteishenkeä on jättää työpöytä hetkeksi ja lähteä yhdessä koko työporukan kanssa keittiöön.

pic Fispars-tiimi

Tilaus on hyöty Fisparsin asiakkaalle

Soita, kirjoita tai ota yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa, jos haluat tietää kaiken mitä teemme tai lue mielenkiintoisia artikkeleitamme. Näin et jää vahingossa tilaisuudesta bonustarjousta tai alennuskoodia hyödyntäen!