Fisparsin kampanjakoodien säännöt

FISPARSIN KAMPANJAKOODIEN SÄÄNNÖT

Mikä on kampanjakoodi?

Kampanjakoodi on erityisesti suunniteltu yksilöllinen koodi (aakkosellinen tai numeraalinen), joka antaa haltijalleen oikeuden ostaa tuotteita sivustolta www.fispars.fi erityisolosuhteiden puitteissa. Kampanjakoodin käyttöehdot, rajoitukset ja voimassaoloaika asetetaan yksilöllisesti jokaiselle mainoskampanjalle/ kampanjakoodityypille. Kampanjakoodi voidaan esittää paperilla tai muovilla (lippu, kuponki, todistus, muovikortti, jne.) tai tarjota sähköisessä muodossa.

Mikä on mainoskampanja?

Mainoskampanja on FISPARS OY:n  organisoima tapahtuma, jonka tarkoituksena on markkinoida Fisparsin brändiä. FISPARS OY  saattaa tarjota kampanjakoodeja osana mainoskampanjaa. FISPARS OY   määrittelee itsenäisesti henkilöille levitettyjen/siirrettyjen/ lähetettyjen kampanjakoodien säännöt, rajoitukset ja käyttöehdot.

Kuinka kampanjakoodia käytetään?

Kampanjakoodin käyttöön tarvitset:

 • Tilatessasi sivustolta www.fispars.fi lisää koodi kenttään ”Kampanjakoodi“ ja klikkaa sitten ”Käytä“ painiketta. Kampanjakoodin aktivoinnin jälkeen tuotteiden kokonaissumma lasketaan uudelleen. Tilauksen kokonaissumma (ilman postikuluja) on nähtävillä sivulla ”Kassa”. ”TILAUKSESI” osio kattaa seuraavat tiedot: tilauksen kokonaissumma, kampanjakoodin alennus, maksettava kokonaismäärä (ilman toimituskuluja). Klikkaamalla “Tee tilaus” painiketta ostaja hyväksyy tilauksen kokonaissumman.

 Kampanjakoodien tyypit

 • Kampanjakoodi prosentuaalisen alennuksen muodossa. Kampanjakoodi tarjoaa ostajalle prosentuaalisen (%) alennuksen tilauksen hinnasta. Kampanjakoodi koskee kaikkia ostoskorin tuotteita, lukuun ottamatta alennus- ja kampanjatuotteita. Prosentuaalisessa muodossa tarjottua kampanjakoodia ei voida käyttää toimituskuluihin.
 • Kampanjakoodi kiinteän alennuksen muodossa. Kampanjakoodi tarjoaa ostajalle kiinteän alennuksen tilauksen hinnasta. Tilauksen kokonaissummasta vähennetään kampanjakoodin nimellisarvoa vastaava alennus. Kampanjakoodia ei voida käyttää ale- tai kampanjatuotteisiin. Kiinteän alennuksen muodossa tarjottua kampanjakoodia ei voida käyttää toimituskuluihin.

Erityistilanteet

Jos ostaja peruu tilauksen henkilökohtaisesti verkkosivustolla www.fispars.fi tai asiakaspalvelun kautta, tilaukseen sovellettua kampanjakoodia ei palauteta. Alennusta ei palauteta asiakkaalle rahana. Myöskään kadonnutta kampanjakoodia ei palauteta. FISPARS OY  on oikeus muuttaa yksipuolisesti kampanjoidensa ehtoja ja kampanjakoodia koskevia sääntöjä. Tiedot muutoksista julkaistaan osoitteessa www.fispars.fi. Erillinen sopimus voi kattaa muita sääntöjä kampanjakoodien käyttöä koskien.

Lisää kampanjakoodi

 • Kampanjakoodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Tilaus on tehtävä kampanjakoodin voimassaoloajan puitteissa. Jos muutat tilausta kampanjakoodin vanhennettua, koodi mitätöidään.
 • Asiakas on oikeutettu yhteen kampanjakoodiin kampanjaa kohden. Kahden tai useamman koodin samanaikainen käyttö ei ole mahdollista.
 • Kampanjakoodin alennus ei koske alennus- tai kampanjatuotteita.
 • Kampanjakoodi kattaa vain tietyn kampanjaan sisälletyn tuotekategorian.
 • Kampanjakoodilla suoritettujen ostojen erityisehdot eivät välttämättä päde tiettyihin tuotteisiin.
 • Yhtä kampanjakoodia voidaan perustellusti käyttää useisiin tilauksiin, jos asianomaisen myynninedistämisen ehdot täyttyvät.
 • Jos kampanjakoodilla ostetut tuotteet palautetaan osittain, koodi kumotaan ja jäljellä olevien tuotteiden kustannukset lasketaan uudelleen ilman kampanjakoodin mukaista alennusta.
 • Jos kampanjakoodi on tarjottu kampanjan puitteissa ja koodilla ostetut tuotteet palautetaan, ostajan tulee palauttaa lahjat tai maksaa lahjojen 100% arvo. Hinta lasketaan palautuspäivänä sivuston www.fispars.fi hintojen mukaisesti. Lahjan toimituskulut jäävät ostajan maksettavaksi.