Ovaalisaunat

Suodattaa

Miksi kannattaa hankia Ovaalisauna Fisparsilta?

Laadukas Ovaalisauna suoraan valmistajalta

Tilaa ulkosauna suoraan valmistajalta Fisparsin verkkokaupasta! Fisparsin ovaalisauna on ihanteellinen ratkaisu heille, jotka haluavat saada ulkosaunan pihalleen nopeasti parhaaseen hintaan. Ovaalisauna ei vaadi perustaa tai rakennuslupia ja sitä voi siirtää paikasta toiseen tontin uudelleen suunnittelun yhteydessä.

Ottaen huomioon asiakkaan toiveet, tarjoamme kaksityyppistä ovaalisaunaa:

  • Kasaamaton: ovaalisaunan asennuspaketti on suunniteltu siten, että voit koota sen yksinkertaisesti ja nopeasti ohjeita hyödyntäen. Tynnyrisaunan on todella kätevä ratkaisu myös silloin, kun mökkisi tai kotisi sijaitsee vaikeakulkuisessa paikassa, joten saunapaketti voi siirtää osissa asennuspaikalle! Koon takia kasaamattoman saunapaketin toimitus on huomattavasti halvempi.
  • Kasattu ovaalisauna on heti käyttövalmis.

Ovaali pihasaunan kaksi mallia

Ovaalisauna on erikoismallimme: suunnittelijamme onnistuivat lisäämään sisätilavuutta pehmeät linjat säilyttäen. Ovaalisauna kuumenee nopeasti ja tasaisesti pyöristettyjen kulmien ansiosta. Ovaalisauna on 3m leveä ja 4.1m pitkää. Tämän mallin sisätila jakaantuu kahteen osaan: höyryhuoneeseen ja pukuhuoneeseen. Fisparsin ovaalisaunaan mahtuu kylpemään kerralla jopa kuusi henkilöä.  Tuoteluettelosta voit valita sopivimman ovaalisaunan parhaaseen hintaan! Ovaalisauna on saatavilla erilaisilla materiaalilla: kuusella tai kuusen lämpöpuulla ja kiuasvaihtoehdoilla: Harvian puu-tai sähkökiukaalla. On suositeltavaa tehdä pintakäsittely säännöllisesti, sillä se auttaa suojaamaan saunaa ja pidentää saunan käyttöikää. Kattovärin lisäksi saatavilla on myös muita vaihtoehtoja: tervaöljykäsittely, lisäikkunat, valaistus ja muut saunatarvikkeet, joilla saat saunasi täydelliseksi rentoutumiskeskukseksi.

Eurooppalainen laatu ja 2 vuoden takuu

Fisparsin tuotteilla on 2 vuoden takuu. Jos sinulla on kysyttävää ulkosaunan tilauksesta, toimituksesta tai varusteisiin liittyen, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua tekemään oikean päätöksen! Hanki ovaalisauna Fisparsilta ja nauti upeista löylyistä!