fbpx

Ulkosaunat

Tilaa ulkosauna suoraan valmistajalta  Fisparsin verkkokaupasta. Pihasauna on ihanteellinen ratkaisu heille, jotka haluavat hankkia saunan nopeasti ja edullisesti. Fisparsin ulkosaunat eivät vaadi perustaa tai rakennuslupia ja niitä tarvittaessa voi siirtää paikasta toiseen.

Tarjoamme kaksityyppistä pihasaunaa asiakkaan toiveiden mukaisesti:

  • Kasaamaton: ulkosaunan asennuspaketti on suunniteltu siten, että voit koota sen yksinkertaisesti ja nopeasti ohjeita hyödyntäen. Tynnyrisaunan asennus-sarja on todella kätevä ratkaisu myös silloin, kun mökkisi tai kotisi sijaitsee vaikeakulkuisessa paikassa, joten saunapaketti voi siirtää osissa asennuspaikalle! Koon takia kasaamattoman saunapaketin toimitus on huomattavasti halvempi.
  • Kasattu ulkosauna on heti käyttövalmis.

Meillä on vankka 12 vuoden valmistuskokemusta ja korkealaatuista teknologiaa tarjotaksemme sinulle laajan valikoiman ulkosaunoja parhaaseen hintaan:

Kaikki myynnissä olevat pihasaunat löytyy tuoteluettelosta. Voit valita sopivimman ulkosaunan parhaaseen hintaan! Ulkosauna on saatavilla erilaisilla materiaalilla: kuusella tai kuusen lämpöpuulla ja kiuasvaihtoehdoilla: puu-tai sähkökiukaalla. On suositeltavaa tehdä pintakäsittely säännöllisesti, sillä se auttaa suojaamaan saunaa ja pidentää saunan käyttöikää. Kattovärin lisäksi saatavilla on myös muita vaihtoehtoja: tervaöljykäsittely, lisäikkunat, valaistus ja muut saunatarvikkeet, joilla saat saunasi täydelliseksi rentoutumiskeskukseksi. Fisparsin tuotteilla on 2 vuoden takuu.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua tekemään oikean päätöksen!

Olet juuri lisännyt tämän tuotteen ostoskoriin: