FISPARS OY TUOTETAKUU

FISPARS OY TUOTETAKUU

Takuu

Fispars Oy antaa kylpytynnyreille sekä tynnyrisaunoille 24 kuukauden takuun yksityiskäytössä. Yritys/vuokrakäytössä takuu on 6 kuukautta. Takuu kattaa materiaali sekä valmistusvirheet. Takuun voimassaolo edellyttää, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti. Takuun voimassaolon aikana mahdollisesti ilmenevät virheet Fispars Oy hyvittää asiakkaalle toimittamalla osan/osat veloituksetta. Ennen hyvityspäätöksen tekoa Fispars Oy varmistaa vian/vaurion kuuluvan takuunpiiriin. Asiakas on velvollinen toimittamaan tarvittava tieto Fispars Oy:lle, jotta voidaan todeta, että vaurio kuuluu takuunpiiriin. Epäselvissä tapauksissa ja Fispars Oy:n pyynnöstä asiakkaalla on velvollisuus lähettää vaurioitunut osa/osat tarkastettavaksi ennen hyvityspäätöksen tekoa.

Alta näette yleisemmät takuuajat:

Sähköosien takuu on 12kk.

Takuu laitteille/tuotteille jotka eivät ole Fisparsin valmistamia ovat valmistaja kohtaisia

Harvian puukiukaiden takuu on 24kk. Voitte tutustua tarkemmin takuuehtoihin tästä.

Narvi kiukaiden takuu on 24kk. Voitte tutustua tarkemmin takuuehtoitoihin tästä.

Mikäli teillä herää kysymyksiä takuuajasta / ehdoista ottakaa ystävällisesti yhteyttä palvelukseskukseemme niin kerromme mielellämme lisää.

Vauriot ja virheet jotka eivät kuulu takuunpiiriin

Takuu ei korvaa huolimattomasta käytöstä, väärästä asennuksesta tai tuotteen muokkaamisesta (mukaan lukien kierto- ja painepumput, käyttämällä muuta kuin meiltä ostettuja järjestelmiä) syntyneitä vaurioita. Asiakkaan kuuluu toimia siten, että mahdolliset vauriot voidaan välttää ja estää valmiiksi syntyneiden vaurioiden paheneminen. Takuunpiiriin eivät kuulu puumateriaalille tyypilliset virheet. Tällaisia ovat esim. puun halkeilu, haalistuminen, ravistumisesta johtuvat vuodot, hartsia, puun virheellinen hoito kuten puutteellinen ilmanvaihto, puupintojen käsittely ja muut jotka asiakas pystyy välttämään oikealla huoltotavalla.
Takuu ei korvaa kamiinan sulamista eikä jäätymisestä johtuvia vauriota. Älä sytytä kamiinaa ilman vettä tai yritä sulattaa jäätynyttä kamiinaa sytyttämällä sitä! Tynnyrin jäätyminen ja siitä johtuvat vauriot eivät kuulu takuunpiiriin. Tyhjennä tynnyri aina jos on ilmeinen jäätymisen vaara. Kemikaaleista johtuvat vauriot eivät kuulu takuuseen.
Lasikuidun mahdolliset värimuutokset jotka johtuvat veden fysikaalisista ja kemiallisista ominaisuuksista eivät kuulu takuun piiriin. Tuotteiden oikean toiminnan ja pitkän käyttöiän takaamiseksi on noudatettava oikeita veden laaturajoja. Vedenlaatuarvojen noudattamatta jättäminen mitätöi tuotteen valmistajan takuun. Vedenlaadusta katso tästä.

Kuluvat osat kuten esim. arina, kromattujen osien pinnoitteen vaurioituminen, esim. kytkimet, suuttimet eivät kuulu takuun piirin.

Takuu ei kata välillisiä kuluja kuten esim. terassin rakentamista tai purkua.

Takuuasioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai sähköpostilla: huolto@fispars.fi, info@fispars.fi

Rentouttavia kylpyhetkiä toivottaa,

Fispars Oy