Tilaus ja sopimusehdot

Tilaus ja sopimusehdot

1. Takuuaika

1.1. Yksityisille. Kylpytynnyreillä sekä tynnyrisaunoilla on kahdenkymmenenneljän (24) kuukauden takuu yksityiskäytössä. Takuuaika alkaa siitä, kun tavara on luovutettu ostajalle.

Sähköosien takuu on 24kk.

1.2. Yrityksille. Kylpytynnyreiden sekä tynnyrisaunojen takuu yritys-tai vuokrakäytössä on 6 kuukautta. Takuun voimassaolo edellyttää, että tuotetta on käytetty ohjeiden mukaisesti. Takuuaika alkaa siitä hetkestä, kun tavara on luovutettu ostajalle.

2. Yleiset takuuehdot

2.1. Takuu kattaa tuotteessa takuuaikana ilmenevät materiaali- ja valmistevirheet edellyttäen, että tuotteet on käytetty asianmukaisesti käyttöohjeiden noudattaen.

2.2. Tilattaessa tuotteen asennus-sarjana itse kokoonpanoa varten, takuu kattaa vain toimitetut komponentit, ei toimivuutta! Ostajan itsekootun tuotteen toimivuus on ostajan vastuulla.

  • Puinen kylpytynnyri on asennettava viikon kuluessa sen saavuttua.
  • Tynnyrisauna on asennettava kahden viikon kuluessa sen saavuttua.

3. Vauriot ja virheet jotka eivät kuulu takuun piiriin

3.1. Takuu ei korvaa huolimattomasta käytöstä, väärästä asennuksesta, tuotteen muokkaamisesta (mukaan lukien kierto- ja painepumput, käyttämällä muuta kuin meiltä ostettuja järjestelmiä) tuotteille aiheutuneet vahingot, jotka johtuvat Ostajan lisäämistä yksityiskohdista tai rakenteesta.

3.2. Takuun piiriin eivät kuulu puumateriaalille tyypilliset virheet. Tällaisia ovat esim. puun halkeilu, haalistuminen, ravistumisesta johtuvat vuodot, hartsia, puun virheellinen hoito kuten puutteellinen ilmanvaihto, puupintojen käsittely ja muut jotka asiakas pystyy välttämään oikealla huoltotavalla käyttöohjeiden noudattaen. Takuu ei kata välillisiä kuluja kuten esim. terassin rakentamista tai purkua.

3.3. Takuu ei kata kamiinan vaurioita, jotka johtuvat veden jäätymisestä tai veden puutteesta. Älä sytytä kamiinaa ilman vettä tai yritä sulattaa jäätynyttä kamiinaa sytyttämällä sitä!

3.4. Takuu ei kata lasikuitu- ja puukylpytynnyrien sekä niiden laitteiden vaurioita, jotka johtuvat veden jäätymisestä tai veden puutteesta sekä asennuksen jonka on tehnyt toinen yritys tai Ostaja itse. Vastuu tuotteen ja suoritetun palvelun kunnosta siirtyy palvelun suorittaneelle yritykselle tai ostajalle.

3.5. Kemikaaleista johtuvat vauriot eivät kuulu takuuseen.

Lasikuidun mahdolliset värimuutokset jotka johtuvat veden fysikaalisista ja kemiallisista ominaisuuksista eivät kuulu takuun piiriin. 

3.6. Takuun eivät kuulu kuluvat osat kuten esim. arina, kromattujen osien pinnoitteen vaurioituminen, esim. kytkimet, suuttimet eivät kuulu takuun piirin.

3.7. Tuotteet takuuajan jälkeen

4. Tilaajan velvollisuudet tavaran vastaanottaessa

4.1 Tilaajan tulee tarkastaa pakkaus heti sen saavuttua. Mikäli pakkaus on vaurioitunut kuljetuksessa, vauriot tulee merkata heti kuljettajan rahtikirjaan, ottaa siitä valokuvia eri kulmista ennen paketin avaamista ja ilmoittaa myyjälle. Jos paketissa on ulkoisia vaurioita, voi hyvin olla mahdollista, että myös tavara paketin sisällä on vahingoittunut.

4.2 Mikäli tuote on vaurioitunut tai lähetyksessä puuttuu tilatut osat, tilaajan on otettava siitä valokuvia ja reklamoitava kirjallisesti toimittajalle kahden (2) viikon kuluessa siitä, kun se havaitsi virheen tai sen olisi pitänyt se havaita.

4.3 Mikäli ostaja ei tee reklamaatio määräajassa, ostaja menettää oikeuden tehdä sitä.

5. Virheen korjaaminen

5.1 Mikäli korjaus kuuluu takuun piiriin, toimittaja voi valintansa mukaan:

(1) korjata virheellisen tavaran tai toimittaa korjausmateriaalit maksutta tai

(2) toimittaa tilaajalle uuden tavaran virheellisen sijaan tai

(3) antaa hinnanalennusta tai palauttaa rahaa tuotteen ostohinnasta, jos virheen korjaaminen tai virheettömän tavaran toimittaminen ei onnistu.

5.2 Mikäli tuote palautetaan korjattavaksi tai vaihdettavaksi, ostajan tulee pakata tuotteen huolellisesti pahviin tai muuhun pakkausmateriaaliin jotta se ei vahingoitu matkalla ja sijoittaa sen noutopaikalle, johon on esteetön pääsy. Vastuu vahingoittumisesta on asiakkaalla, jos vahingoittuminen johtuu puutteellisesta pakkauksesta. Huomioi, että myyjä vastaa vain palautuksen rahtikuluista, mikäli kyseessä on takuuvaatimus. Takuu ei kata irtamistöitä, paketointia ja siirtämistä kuorma-auton kyytiin.

5.3 Meillä ei ole toimipistettä Suomessa. Tuotteet toimitetaan suoraan tehtaaltamme Virosta, joten valitettavasti emme pysty tarjoamaan asennus-, huolto- tai korjauspalveluita paikan päällä. Jos tarvitset varaosia, lähetämme ne sinulle, mutta sinun on vaihdettava ne itse. Huomaathan, että otamme vastaan vain takuun piiriin kuuluvat toimituskustannukset. Jos sinulla on ongelmia tuotteidemme kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

6. Reklamaatio

Takuuasioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai sähköpostilla info@fispars.fi ja täytä reklamaatiolomake: https://fispars.fi/reklamaatiolomake

7. Tuotteen muokkaaminen

Valmistaja pidättää oikeuden tehdä tuotteitaan teknisen spesifikaation muutoksia tai uudistuksia ja parannella niiden laatua ja toiminnollisuutta jotka eivät olennaisesti haittaa tuotteiden käyttöä. Mikäli olette ostaneet tuotteitamme aiemmin ja aiotte ostaa lisää varusteita täydentämään tai uusimaan olemassa olevia tuotteitanne, (esim. kamiina kylpytynnyriinne), suosittelemme vahvasti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä ja varmistamaan, että valitsemanne tuote on yhteensopiva nykyisten tuotteidenne kanssa.

Tavoitteenamme on tarjota teille paras mahdollinen kokemus tuotteidemme käytössä ja välttää mahdollisia väärinkäsityksiä. Olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiinne ja auttamaan teitä valitsemaan oikeat varusteet sauna- tai kylpytynnyrinne tarpeisiin.

8. Tilauksen peruutus

8.1 Ostajalla on oikeus peruuttaa tilaus maksutta ennen kuin tilauksen tuotantoprosessi on käynnistynyt eikä ehtinyt aiheuttaa valmistajalle kustannuksia.

8.2 Ostaja on velvollinen ilmoittamaan myyjälle kirjallisesti tilauksen peruuttamisesta.

8.3 Ostajalla on oikeus saada takaisin maksetun summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen vastaanottamisesta, mikäli tilaus ei ehtinyt mennä tuotantoon eikä ehtinyt aiheuttaa valmistajalle kustannuksia kohdan 1.1 mukaisesti.

8.4 Ostajalla ei ole oikeutta peruuttaa tilausta valmistustilauksen tapauksessa tuotteen valmistuksen aloittamisen jälkeen, koska se on luokiteltu räätälöityksi tuotteeksi.

8.5 . Nämä peruutusehdot koskevat kaikkia tuotteita, jotka valmistetaan omassa tuotannossaan. Poikkeuksena ovat tarvikkeet/varusteet ja kamiinat, joiden tilaukset voidaan peruuttaa yleisten peruutusoikeutta koskevien sääntöjen mukaisesti.