Luottohakemus

resurs bank

Fispars Rahoituksella 18 kk maksuaikaa 0 %-korolla! Maksat lyhennyksen lisäksi vain käsittelykulun 3,90 eur/kk!

Maksa laskulla tai osissa

Fispars Rahoituksella valitset sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Ostaessasi Fispars Rahoituksella voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksaessasi ostokset kerralla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa, tai voit jakaa ostoksesi jopa 18 kk korottamalle eräälle. Rahoituksen luottoraja on 1.500–10.000 euroa.

Rahoituksen hakeminen

Jos ostoksesi on enintään 3000 €, voit hakea rahoitusta suoraan verkkokaupan kassalla maksun yhteydessä.

Maksaminen verkkokaupassa

Valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi Fispars Rahoitus, jonka jälkeen valitset Haen uutta luottoa (enintään 3000 €). Tilaa -painikkeen painamisen jälkeen siirryt Resurs Bankin verkkopalveluun, jossa teet luottohakemuksen. Tämän jälkeen siirryt automaattisesti takaisin verkkokauppaan ja saat onnistuneesta tilauksesta sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Esimerkki

Ostos 2500 €, maksat yhteensä 2571 €
Osamaksut: 18 kpl
Osamaksuerä/kk: 142,79 €
Käsittelymaksu/kk: 3,90 €
Luoton kustannukset: 70,20 €
Vuosikorko: 0 %
Todellinen vuosikorko: 3,58 %

Esimerkki on laskettu 18 kuukauden maksuvaihtoehdolle. Fispars Rahoitus on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on tyypillisesti 2.500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Hae Svealta luottoa ostoksille helposti ja nopeasti

Hae rahoitusta Fispars.fi ostokseen klikkaamalla tästä!

Palvelukanavamme Selfin kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut ostoksille. Voit myös halutessasi ensin käydä myymälässä, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään myymälässä, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

  • Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €.
  • Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €.
  • Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.
  • Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €.
  • Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €.
  • Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %