Toimitus

Toimitus

1. Toimitusmaat ja aika

Kylpytynnyrit ja tynnyrisaunat toimitamme ympäri Suomen, EU- ja muihin maihin:

Saksa, Ruotsi, Norja, Viro, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Italia, Romania, Bulgaria, Latvia, Liettua, Albania, Croatia, Tšekin tasavalta, Tanska, Kreikka, Unkari, Liechtenstein, Luxemburg, Makedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Alankomaat, Puola, Portugal, Serbia, Slovakia, Slovenia. Mikäli haluat toimituksen johonkin muuhun maahan, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme niin toivottavasti pystymme järjestämään toimituksen.

Tilaukset lähtevät valmistajan varastosta Virosta suoraan asiakkaan ilmoitettuun osoitteeseen. Kylpytynnyrien ja tynnyrisaunojen valmistusaika on hyvin vaihteleva. Annamme tarkemman toimitusaika-arvion tilausvahvistuksen yhteydessä. Tuotteen valmistuksen jälkeen toimitusaika on noin viikko.

2. Rahtikulut

Käytämme ESKP, ACE, Ferroline ja Postnordin kuljetuspalveluita. Emme veloita ylimääräisiä toimituskuluja, maksat vain kuljetusyrityksen rahtikustannukset.

Jos haluat tietää rahtihinnan etukäteen, niin jokaisesta tuotekortista löytyy ”Laske rahdin hinta” kenttä, johon pystyy syöttämään toimituspaikan postinumeron, jonka jälkeen järjestelmä antaa rahtihinnan kyseiseen toimituspaikkaan. Huomaa, että järjestelmä ilmoittaa rahtihinta vain toimituksesta Suomeen. Rahtihinnan suuruus riippuu tavaran mitoista, painosta ja toimitus paikasta.

Ota meihin yhteyttä mikäli toimitus tapahtuu EU-tai muihin maihin, silloin lähetämme pyynnön useille kuljetusyrityksille tarjotaksemme sinulle parhaan rahtihinnan.

Mikäli toimitus tapahtuu EU:n ulkopuolisiin maihin, asiakas on vastuussa tuontitulleista ja veroista.

3. Toimitus

Yli 2,4m pituiset, valmiiksi kasatut tai kasaamattomat ulkosaunat sekä kootut puupaljut Ø2,2-2,4m toimitetaan 17m puoliperävaunulla, joka ei ole varustettu nosturilla tai hissillä. Ostajalle tulee järjestää tuotteen purku puoliperävaunusta (sivulta tai ylhäältä) luovutuksen yhteydessä, johon tarvitaan yleensä nosturi tai trukki.

Kylpytynnyrit ja kasaamattomat ulkosaunat 2m ja 2,4m toimitetaan kuorma-autolla ja puretaan kuorma-autosta perälautanosturilla, joten asiakkaalle ei tarvitse järjestää purkua.

Yleistä:

  • Toimituksesta vastaava kuljetusyritys on yhteydessä ennen toimitusta. Ota meihin yhteyttä mikäli tarvitset toimitusta tiettynä päivänä.
  • Purkupaikalle pitää olla esteetön pääsy autolle. Ilmoita meille jos pääsy on rajoitettu.
  • Tuotteet puretaan jakeluauton viereen paikkaan, johon kunkin tuotetyypin kuljettamiseen tarvittavalla kuljetuskalustolla (puoliperävaunusta pakettiautoon) pääsee.
  •  Tuotteet lähetetään tehtaaltamme Virosta, joten emme voi tarjota asennus-ja huoltopalvelua.

Alla olevasta taulukosta näet kunkin tuotteen mallin kuljetus tyyppi:

Tuotteen malliTee se itse pakettiValmiiksi kasattu
Tynnyrisauna S16kuorma-auto 17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S2kuorma-auto 17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S2Vkuorma-auto 17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S317m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S3P17m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S3V17m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S4P17m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S4PV17m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna S5P17m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Tynnyrisauna SH2kuorma-auto 17m puoliperävaunu
Ovaalisauna17m puoliperävaunu17m puoliperävaunu
Lasikuitu palju Quattro 2x1,7kuorma-auto kuorma-auto 
Lasikuitu paljut Octa 2x2kuorma-auto kuorma-auto 
Lasikuitu palju Octa 2,4x1,8kuorma-auto kuorma-auto 
Lasikuitu palju Octa 1,8x1,8kuorma-auto kuorma-auto 
Lasikuitu palju Pyöreä Ø1,8mkuorma-auto kuorma-auto 
Lasikuitu palju Ovaali 1,85x0,95kuorma-auto kuorma-auto 
Puupalju Ø1,6kuorma-auto kuorma-auto 
Puupalju Ø1,8kuorma-auto kuorma-auto 
Puupalju Ø2,0kuorma-auto kuorma-auto 
Puupalju Ø2,2kuorma-auto 17m puoliperävaunu
Puupalju Ø2,4kuorma-auto 17m puoliperävaunu
Puupalju Ø1,3x0,85kuorma-auto kuorma-auto 
Puupalju Ø1,6x1,0kuorma-auto kuorma-auto 

4. Asiakkaan vastuu

Ostajan vastuulla tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat ehjiä ja muutoin virheettömiä heti niiden saavuttua. Mikäli tuote toimitetaan kuljetusliikkeen toimesta, kannattaa tavaran saapuessa olla kotona. Käytämme ulkopuolista kuljetuspalvelua, mikä tarkoittaa, että emme voi valvoa, estää tai olla vastuussa mahdollisista viivästyksistä tai vaurioista tavaroiden kuljetuksen aikana, mutta jokainen lähetys on meillä vakuutettu.

Jos asiakas havaitsee kuljetusvaurion, tulee hänen tehdä siitä merkintä kuljetusasiakirjaan. Lisäksi asiakkaan tulee viivytyksettä virheen havaittuaan tehdä reklamaatio, tarkemmin lue tästä ”Takuu ja palautus”

Jos sinulla on toimitukseen liittyviä kysymyksiä tai ongelmia ole yhteydessä meihin: info@fispars.fi sekä puhelimitse +358 40 6313 227  tai täytä alla oleva lomake: