Toimitus

TOIMITUS

1. Tuotantoaika (kylpytynnyri ja sauna)

Tuotteen valmistumisen jälkeen toimitusaika on noin viikko.

2. Luotettava kuljetuspalvelu

Käytämme DHL:n, DSV:n ja Dachserin luotettavia kuljetuspalveluita. Toimituksesta vastaava yritys on suoraan yhteydessä sinuun ennen toimitusta.

kuva 1 fispars toimitus
kuva 2 fispars toimitus
kuva 3 fispars toimitus

3. Puulämmitteisten kylpytynnyreiden ja ulkosaunojen lisäpalvelut

Asennus-, kokoamis- ja oheispalvelut eivät sisälly hintaan.

4. Ylimääräiset lastaus- ja purkuvälineet

Tilattaessa puulämmitteisen porealtaan enintään 200cm kokoa tai kasaamattoman saunan(pituus 200cm/240cm) ei tarvise tilata isompaa puoliperävaunua. Kylpytynnyrin toimitus suoritetaan tällöin vapaalla vyöhykkeellä suhteessa ajoneuvoon hyödyntämällä koneiston omaa nostomekanismia.

Tilattaessa puulämmitteisen porealtaan yli 200cm kokoa tai kasattuja vastaavanlaisia saunoja, niin toimitusta varten tilataan 17 metrinen puoliperävaunu. Ostaja järjestää ja huolehtii tavaroiden purkamisesta itse tilauksen luovutuksen yhteydessä.

Me välitämme asiakkaistamme ja olemme valmiita tarjoamaan kestäviä toimitusratkaisuja: kuorma-auto, laiva tai helikopteri.

5. Purku

Ostaja on vastuussa 17 m puoliperävaunun esteettömästä pääsystä purkupaikalle. Osa tuotteista toimitetaan kuorma-autolla. Jos esteetön pääsy ei ole taattu, ilmoita asiasta tilauksen yhteydessä.

6. Ostajan vastuu

Vahingoittuneiden tai palautettujen toimitusten takaisin lähettämisestä voi aiheutua lisäkustannuksia.

7. Asiakaskeskeinen palvelu

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Myyntiosastomme auttaa sinua mielellään oikean päätöksen teossa ja parhaiden tuotteiden valinnassa: kylpytynnyrit, saunat, aina kamiinasta lisätarvikkeisiin.

8. Toimitus kaikkialle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan

Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Eurooppaan ja Iso-Britanniaan: Suomi  (mukaan Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyvaskyla, Lahti, Kuopio, Pori, Kouvola), Saksa, Ruotsi, Norja, Viro, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Espanja, Italia, Romania, Bulgaria, Latvia, Liettua, Albania, Kroatia, Tsekin tasavalta, Tanska, Kreikka, Unkari, Liechtenstein, Luxemburg, Makedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Alankomaat, Puola, Portugal, Serbia, Slovakia, Slovenia.