Lämpöeristekansi kylpytynnyriin

alk. 220 

Eristekansi saatavana lasikuituisiin Quattro,Octa, Round ja Oval malleihin jotka ovat varustettu ulkokaminalla.

  • Eristemateriaali: Alumiinirungolla vahvistettu 70mm paksu routa EPS (expanded polystyrene/paisutettua polystyreenimuovia)
  • Pintamateriaali: Korkealaatuinen ja kestävä keinonahka, joka on palo-, home- ja UV-suojattu
  • Kannen alapinta: Lämpöä heijastava kangas
  • Kannen kiinnitys: Neljä avaimella lukittavaa solkea hihnoilla

Ilmainen toimitus kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä!

Poista

Kuvaus

Lämpöeristekansi kylpytynnyriin tuo vankkaa suojaa ja tehokasta lämpöeristystä

Paljun kansi on yksi tärkeimmistä lisävarusteista ja kaikkein paras suojaa paljullesi. Kylpytynnyrin kansi tuo turvallisuutta, säästää energiaa, nopeuttaa lämmitysaikaa ja suojaa allasta roskilta, pölyltä sekä tietenkin lumelta.

Eristekansi tuo turvallisuutta ja estää esimerkiksi lapsen pääsyn kylpytynnyriin ilman aikuisen valvontaa, sillä kannen kiinnitys-soljet saa lukittua avaimella. Tämä on todella tärkeää, sillä lapselle voi tulla ongelmaksi päästä pois altaasta ilman aikuisen apua. Eristekansi kestää myös lapsen painon mikäli lapsi kiipeää paljun päälle aikuisten huomaamatta. Jos paljunne on upotettu terassiin, niin kansi estää myös tippumisen altaaseen vahingossa. Huomioikaa, että kylpytynnyrin kansi ei ole kuitenkaan suunniteltu kestämään aikuisen painoa.

Paljun kansi vaikuttaa kylpytynnyrin veden lämmitysaikaan ja veden lämpötilan ylläpitämiseen.

Eristekansi nopeuttaa veden lämpenemistä noin 30-40% riippuen olosuhteista. Veden viilentyminen kylpyjen välissä on noin 3-4 kertaa hitaampaa kuin ilman kantta, joten vesi säilyy lämpimänä jopa useita päiviä riippuen olosuhteista. Lämpöeristekansi kylpytynnyriin maksaa itsensä takaisin hetkessä säästetyn energian, ajan ja vaivan muodossa.

Puhtautta ja käytännöllisyyttä kannen avulla

Puhtaus on kylpytynnyrissä hyvin tärkeää ja kansi on siinäkin todella isossa roolissa. Kansi estää roskien, lehtien, pölyn, lumen sekä muiden ei toivottujen partikkeleiden pääsyn altaaseen. Käyttäessäsi kantta kylpytynnyri on aina puhdas ja helppo ottaa käyttöön silloin kuin haluaa, eikä aikaa kulu turhaan puhdistamiseen ja lumien lapioimiseen pois altaasta. Lämpöeristekansi kylpytynnyriin on suunniteltu siten, että se on vahva, mutta samalla kevyt ja erittäin helppo käytettävä. Kansi taipuu keskeltä ja on kätevien kahvojen ansiosta helposti nostettavissa ja liikuteltavissa pois kylpytynnyrin päältä kylvyn ajaksi. Kannen keinonahkaverhouksessa on kätevä vetoketju joten tarvittaessa verhouksen saa pois helposti.

  • Kannen käsittely: Quttro, Octa ja Round malleissa kansi taittuu kätevästi keskeltä. Ovaali/ soikea mallissa kansi on yksiosainen. Kaikissa malleissa on kahvat käytön helpottamiseksi
  • Kannen reunassa on n.10cm leveä keinonahkainen helma joka parantaa lämmöneristystä sekä estää pölyn ja roskien pääsyn kylpytynnyriin kovallakin tuulella
  • Paino: riippuen mallista n.12Kg

Tuotteen väri voi vaihdella, tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Lämpöeristekannen hoito-ohjeet:

– Pidä kansi suljettuna 4 lukolla ettei kansi lähde lentoon tuulen vaikutuksesta.
– Puhdista kansi säännöllisesti erityisesti kannen alapuoli. Puhdistuksen tarve riippuu kylpytynnyrin veden laadusta ja saastumisesta. Pese kansi miedolla pesuainevedellä kerran viikossa tai tarpeen mukaan.
– Pidä ajoittain kansi avattuna ilmakiertoa ja kuivausta varten homehtumisen estämiseksi.
– Muista poistaa talvella lumet kannen päältä säännöllisesti.
Säännölliset puhdistus- ja hoitotoimet pitävät kannen siistin näköisenä ja pidentävät sen käyttöikää.