fbpx

Lämpöeristekansi kylpytynnyriin

Lämpöeristekansi kylpytynnyriin

179 320 

Tuotteen väri voi vaihdella, tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Poista

Kuvaus

KUVAUS

• Eristekansi saatavana lasikuituisiin Quattro,Octa, Round ja Oval malleihin jotka ovat varustettu ulkokaminalla.
• Eristemateriaali: Alumiinirungolla vahvistettu 70mm paksu routa EPS tiiviissä muovipakkauksessa
• Pintamateriaali: Korkealaatuinen ja kestävä keinonahka, joka on palo-, home- ja UV-suojattu
• Kannen alapinta: Lämpöä heijastava kangas
• Kannen kiinnitys: Neljä avaimella lukittavaa solkea hihnoilla
• Väri: Ruskea
• Paino: Riippuen mallista n. 12Kg
• Kannen käsittely: Quttro, Octa ja Round malleissa kansi taittuu kätevästi keskeltä. Oval malleissa kansi on yksiosainen. Kaikissa malleissa on kahvat käytön helpottamiseksi
• Kannen reunassa on n. 10cm leveä keinonahkainen helma joka parantaa lämmöneristystä sekä estää pölyn ja roskien pääsyn kylpytynnyriin kovallakin tuulella
• Ilmainen toimitus kylpytynnyrin tilauksen yhteydessä. Erikseen tilattuna rahti on 69e Helsiki-Oulu akselilla. Muualle Suomeen tilatessasi ota yhteyttä myyntiimme myynti@fispars.fi

Lämpöeristekansi kylpytynnyriin tuo vankkaa suojaa ja tehokasta lämpöeristystä

Kansi on yksi tärkeimmistä lisävarusteista ja kaikkein parasta suojaa paljullesi antaa lämpöeristekansi kylpytynnyriin. Kannen tärkeimmät tehtävät ovat tuoda turvallisuutta, säästää energiaa, nopeuttaa lämmitystä ja suojata allasta roskilta, pölyltä sekä tietenkin lumelta.

Eristekantemme tuo turvallisuutta ja estää esimerkiksi lapsen pääsyn kylpytynnyriin ilman aikuisen valvontaa, sillä kannen kiinnitys-soljet saa lukittua avaimella. Tämä on todella tärkeää, sillä lapselle voi tulla ongelmaksi päästä pois altaasta ilman aikuisen apua. Eristekansi kestää myös lapsen painon mikäli lapsi kiipeää paljun päälle aikuisten huomaamatta. Jos paljunne on upotettu terassiin, niin kansi estää myös tippumisen altataaseen vahingossa. Huomioikaa, että kansi ei ole kuitenkaan suunniteltu kestämään aikuisen painoa.

Kannella on hyvin suuri vaikutus kylpytynnyrin veden lämpenemiseen ja lämpimänä pysymiseen.

Eristekantemme nopeuttaa veden lämpenemistä noin 30-40% riippuen olosuhteista. Veden viilentyminen kylpyjen välissä on noin 3-4 kertaa hitaampaa kuin ilman kantta, joten vesi säilyy lämpimänä jopa useita päiviä riippuen olosuhteista. Lämpöeristekansi kylpytynnyriin maksaa itsensä takaisin hetkessä säästetyn energian, ajan ja vaivan muodossa.

Puhtautta ja käytännöllisyyttä kannen avulla

Puhtaus on kylpytynnyrissä hyvin tärkeää ja kansi on siinäkin todella isossa roolissa. Kansi estää roskien, lehtien, pölyn, linnun ulosteiden, lumen sekä muiden ei toivottujen partikkeleiden pääsyn altaaseen. Käyttäessäsi kantta kylpytynnyri on aina puhdas ja helppo ottaa käyttöön silloin kuin haluaa, eikä aikaa kulu turhaan puhdistamiseen ja lumien lapioimiseen pois altaasta.

Lämpöeristekansi kylpytynnyriin on suunniteltu siten, että se on vahva, mutta samalla kevyt ja erittäin helppo käytettävä. Kansi taipuu keskeltä ja on kätevien kahvojen ansiosta helposti nostettavissa ja liikuteltavissa pois kylpytynnyrin päältä kylvyn ajaksi. Kannen keinonahkaverhouksessa on kätevä vetoketju joten tarvittaessa verhouksen saa pois helposti.

Kauniin ruskean värin ansiosta kansi sulautuu täydellisesti kylpytynnyrin puuverhoukseen, terassiin tai ympäröivään luontoon. Eristekantemme yhdistää itseensä kaikki kannelta vaaditut ominaisuudet, joten teet oikean ratkaisun, mikäli valitset kylpytynnyriisi eristekantemme.