Kuinka usein vesi pitää vaihtaa paljussa

Kuinka usein vesi pitää vaihtaa paljussa

Tähän kysymykseen ei ole yksinkertaista vastausta, sillä veden laatu riippuu useista tekijöistä. Ensinnäkin veden laatu voi vaihdella eri alueilla. Paljun veden laatuun vaikuttaa ympäristön olosuhteet sekä kuinka usein käytät paljua ja ihmisten hygieenistä.

Käytätkö vesijohtovettä vai kaivosta

Mikä on rautapitoisuus

Käytätkö suodatusjärjestelmä

Mikä on ilman lämpötila

Jos paljussa on kansi, vettä voi käyttää pidempään, koska vesi on suojattu luonnon likaantumisesta.

Voit itse määrittää, kuinka usein vaihdat kylpyveden. Useammat veden vaihdot eivät vaadi lisää ponnisteluja veden hoidossa ja päinvastoin, jos haluat vaihtaa vettä harvemmin, sinun on jatkuvasti valvottava ja huollettava kylpytynnyri.

Veden käyttöikä pitenee huomattavasti, kun käytetään suodatinta ja allaskemikaaleja. Jos et käytä kemikaaleja kylpyvettä saat käyttää puutarhan kasteluun. Voit käyttää kylpytynnyriä 1-2 päivää ja sitten tyhjentää käytön jälkeen.

Mikäli paljussa kylvetään useammin kuin kerran, sinun on jatkuvasti tarkistettava veden laatua ja on syytä käyttää desinfiointikemikaalia. Mittaa ja tasoittaa ajoissa veden pH-pitoisuus. Normaali veden pH taso on 7,2-7,6 välillä.

Voit seurata veden laatua esimerkiksi Smart SPA Monitor -laitteen avulla, jonka voit ostaa verkkokaupastamme. Suodatinta ja kemikaaleja oikein käytettäessä vesi on kylpykelpoista jopa 1–3 kk.

Jaa tämä viesti