Etujamme

pic AAA_1Kun ostat Fisparsilta, ostat suoraan yhdeltä Euroopan suurimmista ulkosaunojen ja puisten kylpytynnyreiden valmistajalta, jolla on vankka 15 vuoden kokemus. Tämä tarkoittaa: laatu takuuta, luotettavuutta, kilpailukykyisiä hintoja, mahdollisuutta lisäbonuksiin, alennuksia ja lahjoja sekä toimituksen järjestämistä. Fisparsin ulkosaunoja ja puulämmitteisiä kylpytynnyreitä toimitetaan kuukausittain noin 250 kpl.

pic 2years_1

 

Ensinnäkin Fispars pyrkii suunnittelullaan, teknisillä ominaisuuksillaan ja hinnoillaan asiakkaiden 100% tyytyväisyyteen ja siksi tuotteesi tulee olemaan täydellinen! Luotamme täysin tuotantomme laatuun ja tarjoamme 2 vuoden takuun ulkosaunoille kaikkine elementteineen.

Lisätietoa >>

pic 12years_1

Fispars edustaa Suomessa Baltrestoa, jolla on 15 vuotta kokemusta alalta ja yli 70 mallia puulämmitteistä kylpytynnyriä ja 30 mallia ulkosaunoja. Laaja valikoima auttaa sinua valitsemaan tuotteen, joka sopii sinulle ja sijainnillesi. Erilaisten lisävarusteiden valikoima tarjoaa “ÄLYKÄSTÄ” apua ulkosaunasi tai puulämmitteisen kylpytynnyrisi täydennykseen, tarjoten yksilöllisen muotoilun ja sujuvan käytön.

pic eco_fi_1Kaikki Fisparsin ulkosaunat ja puiset kylpytynnyrit ovat ympäristölle turvallisia ja myrkyttömiä ja näin ollen turvallisia myös ihmisen terveydelle. Tuotamme korkealaatuisia tuotteita puusta, joka on kasvatettu kylmässä ilmastossa pitkän talven halki. Tällöin puu on laadultaan korkeatasoisempi, stabiilimpi, kestävämpi ja kätkee sisälleen lauta- ja palkkimateriaaleja vähemmän oksistoja. Puutuotteiden terveyshyödyt määräytyvät sen puulajin perusteella, josta tuote on valmistettu. Tarjoamme laajan valikoiman ulkosaunoja ja puisia kylpytynnyreitä kuusesta, lehtikuusesta ja lämpöpuusta.

pic best_price_fi_1

Tavoitteemme: tarjota ostajalle erinomaista laatua parhaaseen hintaan! Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Tuotteemme ovat korkealaatuisia, kiitos: nykyaikaisen laitteiston ja korkealaatuisten ympäristöystävällisten materiaalien; erityiskoulutettujen asiantuntijainsinöörien, jotka kehittävät ja toteuttavat jatkuvasti uusia tuotantoteknologioita; testaamme jokaisen ulkosaunan ja puisen kylpytynnyrin ennen asiakkaalle toimitusta. Ja siksi tuotteesi on täydellinen!