Kuinka teemme sen?

Kuinka teemme sen?

1. Parasta havupuuta saunoihin ja kylpytynnyreihin

Käytämme saunojen ja kylpytynnyrien valmistamiseen laadukasta ja kestävää mäntyä, sekä kuusi- ja sen lämpöpuuta, koska ne ovat erittäin kestäviä ja heikosti alttiita hyönteisten hyökkäyksille ja lahoamiseen. Havupuun tuoksu on miellyttävä ja sen väri on luonnollisen vaalea, kun taas lämpöpuu on tummempaa ja kestävämpää. Valitsemme vain pohjoisalueilla kasvavia puita, koska niissä on optimaalinen kosteusindeksi. Tällainen puu ei halkeile ajan myötä, joten Fisparsin kylpytynnyrit ja saunat palvelevat sinua pitkään.

kuva 1 parasta havupuuta saunoihin ja kylpytynnyreihin
kuva 2 parasta havupuuta saunoihin ja kylpytynnyreihin

2. Turvallista ja käytännöllistä lasikuitua

Fisparsin tehdas on Baltresto, jossa käytetään ainoastaan nykyaikaisia ja tehokkaita menetelmiä. Kylpytynnyrien lasikuidussa käytetään huippuluokkaisia saksalaisia komposiittimateriaaleja. Niiden tuotanto vaatii erityiskalustoa ja korkean pätevyyden. Meidän kylpytynnyrit ja tynnyrisaunat sopivat eurooppalaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja ovat helppo hoitoisia. Lasikuitualtaalla varustettu kylpytynnyri on erittäin vahva ja lasikuitua on saatavilla useissa eri väreissä, eikä se halkeile, haalistu tai kellastu ajan myötä. Lasikuidusta valmistettu kylpytynnyri on järkevä ja nykyaikainen vaihtoehto!

kuva 1 turvallista ja kaytannollista lasikuitua
kuva 3 turvallista ja kaytannollista lasikuitua
kuva 2 turvallista ja kaytannollista lasikuitua
kuva 4 turvallista ja kaytannollista lasikuitua

3. Luotettavat ja kestävät Baltresto-lämmittimet

Baltreston-tehtaamme kylpytynnyrien kamiinat ovat luotettavia, tehokkaita ja kestäviä. Siinä valmistetaan sekä sisäisiä että ulkoisia kylpytynnyrin kamiinoja, joista jälkimmäiset ovat suosituimpia. Kamiinojen tulipesän koko ja seinien paksuus ovat optimaalisia, mikä on välttämätöntä kylpytynnyrin nopeaan ja tehokkaaseen lämmittämiseen. Kylpytynnyrin kamiinat valmistetaan laadukkaasta alumiinista ja pitkäkestoisesta ruostumattomasta teräksestä. Kaikki kamiinat lämmittävät kylpytynnyrin keskimäärin 1–3 tunnissa.

kuva 1 luotettavat ja kestavat baltresto-lammittimet
kuva 2 luotettavat ja kestavat baltresto-lammittimet
kuva 3 luotettavat ja kestavat baltresto-lammittimet

4. 15 vuoden tuotantokokemus ja nykyaikainen laitteisto

Fispars on Baltreston-tuotemerkin ainoa virallinen edustaja Suomessa. Baltresto on yksi suurimmista eurooppalaisista saunojen ja tynnyrien valmistajista, joka tunnetaan laajalti Ruotsissa, Saksassa ja Englannissa, kuten todistavat tyytyväisten asiakkaiden arvostelut.

Saunojen ja kylpytynnyrien valmistukseen käytetään nykyaikaisia laitteistoja ja edistyksellistä teknologiaa, mikä pitää meidät maailmanlaajuisen HomeSpa-markkinoilla ja mahdollistaa tuotteiden valmistamisen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotantoprosessia johtavat kokeneet asiantuntijat ja käsityön mestarit, joiden käsissä puusta syntyy tyylikkäitä kylpytynnyreitä ja saunoja. Tehdas Baltresto sijaitsee Virossa, joten voimme valvoa tuotteiden ja tuotantoprosessien laatua ja tarjota asiakkaillemme edullisimmat hinnat.

kuva 1 12 vuoden tuotantokokemus ja nykyaikainen
kuva 2 12 vuoden tuotantokokemus ja nykyaikainen
kuva 3 12 vuoden tuotantokokemus ja nykyaikainen

5. Saunojen ja kylpytynnyrien kokoaminen käsin

Jokaisella tehtaan työntekijällä on oma vastuualue, mikä vähentää virheiden riskiä ja mahdollistaa ylläpitämään laadun korkealla eurooppalaisella tasolla. Fisparsin tehtaalla Baltresto on tuotteiden manuaalinen kokoaminen. Tällä tavalla jokaiseen pieneen yksityiskohtaan voidaan kiinnittää huomiota ja minimoida valmistusvirheiden riskiä. Lisäksi jokainen sauna ja kylpytynnyri testataan ennen sen lähettämistä asiakkaalle ja kaikille osille suoritetaan viimeinen suorituskyvyn tarkistus.

kuva 1 saunojen ja kylpytynnyrien kokoaminen kasin
kuva 3 saunojen ja kylpytynnyrien kokoaminen kasin
kuva 2 saunojen ja kylpytynnyrien kokoaminen kasin
kuva 4 saunojen ja kylpytynnyrien kokoaminen kasin

6. Tuotteiden pakkaus tehtaalla

Valmiit tuotteet pakataan, tarvittaessa vahvistetaan niiden pakkauksia, tarkistetaan toimitus osoitetiedot ja sen jälkeen tuotteet odottavat kuljetusta lämpimässä varastossa.

kuva 1 tuotteiden pakkaus tehtaalla
kuva 2 tuotteiden pakkaus tehtaalla

7. Ympäristöystävällinen tuotanto

Tuotteiden valmistaessa, jotka suojelevat ja parantavat terveyttäsi, meidän täytyy kiinnittää huomiota myös ympäristön suojelemiseen. Tuotanto on ympäristöystävällinen, jätteetön ja täysin turvallinen. Tehtaan tiloissa käytetään tehokkaita ilmanvaihto- ja puhdistusjärjestelmiä, jotka ovat välttämättömiä puun parissa työskennellessä.

kuva 1 ymparistoystavallinen tuotanto
kuva 2 ymparistoystavallinen tuotanto

8. Tuotteiden toimitus

Asiakaspalveluosasto tekee sinulle parhaan toimitus tarjouksen. Teemme yhteistyötä johtavien kuljetusyritysten kanssa, kuten DHL, DSV Dachser ja muiden kanssa. Pidämme huolta asiakkaistamme ja olemme aina valmiita tarjoamaan sopiva toimituksen ratkaisu olosuhteista riippuen: kuorma-auto, laiva tai jopa helikopteri.

kuva 1 tuotteiden toimitus
kuva 2 tuotteiden toimitus
kuva 3 tuotteiden toimitus

9. Saunan ja kylpytynnyrin helppo kokoaminen ja asentaminen

Sauna tai puinen kylpytynnyri voidaan toimittaa asiakkaalle joko täysin koottuna tai osissa, jolloin mukana tulee myös kokoamisohjeet ja -piirrokset. Lasikuitupintaiset kylpytynnyrit toimitetaan kokonaisina. Kaksi henkilöä voivat asentaa yhden kylpytynnyrin helposti päivässä ja saunan voidaan koota 1–2 päivässä. Osissa toimitettavan tuotteen valitsevat usein asiakkaat, jotka haluavat säästää toimituskuluissa. Esimerkiksi osissa kuljetettava sauna on paljon edullisempi sen koon vuoksi. Koottu sauna tai kylpytynnyri on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen.

kuva 1 saunan ja kylpytynnyrin helppo kokoaminen ja asentaminen
kuva 3 saunan ja kylpytynnyrin helppo kokoaminen ja asentaminen
kuva 2 saunan ja kylpytynnyrin helppo kokoaminen ja asentaminen
kuva 4 saunan ja kylpytynnyrin helppo kokoaminen ja asentaminen

10. Ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus päivittäiseen rentoutumiseen kotioloissa

Jäljelle jääkin vain kylpytynnyrin tai saunan lämmittäminen ja ystävien kutsuminen hauskanpitoon. Tai sitten voit rentoutua ihan vain perheen kesken ja nauttia saunan tai kylpytynnyrin terveysvaikutuksista! Voit myös nauttia romanttisista treffeistä puolisosi kanssa ja unohtaa arjen huolet, katsella tähtiä ja unelmoida kauniista asioista. Unelmointia ulkoilmassa, joka ei rajoitu pelkkään unelmointiin – Fisparsinn avulla teet unelmistasi totta!

Älä epäröi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

kuva 1 ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus paivittaiseen rentoutumiseen kotioloissa
kuva 4 ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus paivittaiseen rentoutumiseen kotioloissa
kuva 2 ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus paivittaiseen rentoutumiseen kotioloissa
kuva 5 ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus paivittaiseen rentoutumiseen kotioloissa
kuva 3 ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus paivittaiseen rentoutumiseen kotioloissa
kuva 6 ulkosauna ja kylpytynnyri laadukas ja toimiva kokonaisuus paivittaiseen rentoutumiseen kotioloissa

Koko valikoima Fispars-tuotteita löytyy verkkokaupastamme

Tuoteluettelo