KYLPYTYNNYRI OHJEET

KYLPYTYNNYRI OHJEET

Suositellut veden laatustandardit lasikuituiselle kylpytynnyrille

Säilyttääksesi lasikuituisen kylpytynnyrisi kauneuden, noudata yksinkertaisia, kylpytynnyrisi vettä koskevia vaatimuksia. Sopiva veden pH-arvo on 6,5-7,8 välillä. Veden tulee olla kloorivapaata 0,3-1,0 mg/L (1,2 mg/L on absoluuttinen raja).

Puulämmitteisten kylpytynnyrien kunnossapitoa, asennusta ja hoitoa koskevat säännöt

Puinen kylpytynnyri on valmistettu luonnollisista materiaaleista, jotka edellyttävät tiettyjä käyttöolosuhteita. Sääntöjä on vain muutama eikä aikaa tai vaivannäköä liiemmin tarvita. Sinä saat nauttia kuumasta kylvystä puisessa kylpytynnyrissä hyvän aikaa!

Vuotojen todennäköisyys on korkea puulämmitteisen kylpytynnyrin ensimmäisten käyttökertojen aikana. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole, sillä reaktio on puulle luonnollinen. Suosittelemme, että täytät uuden kylpytynnyrin vedellä useaan otteeseen, jotta puu saa imettyä tarvittavan määrän vettä. Näin estät kylpytynnyrin turpoamisen ja kolot häviävät.

Jos kylpytynnyri ei ole riittävän kostea, se voi vaatia tulevaisuudessa kaksi kertaa tarvittua enemmän vettä. Mielenkiintoista on, että lämpöpuun kutistumis- ja turpoamisprosentti on vain 10, mikä tekee materiaalista ihanteellisen puulämmitteisten kylpytynnyreiden rakennukseen. On suositeltavaa sijoittaa puulämmitteinen kylpytynnyri 5-15 cm maanpinnan yläpuolelle (tarkista vaakataso). Veden syvyyden tulisi vastata puulämmitteisen kylpytynnyrin ympärysmittaa. Kylpytynnyri voidaan sijoittaa puupalkkien tai betonilohkojen päälle, jotka kestävät muutaman tonnin verran painoa. Veden tyhjennysaukko tulee paikantaa asennuksen aikana. Letkun toinen pää on säädettävä kylpytynnyrin pohjasta löytyvään tyhjennysaukkoon ennen asennuksen aloittamista. Veden tulisi täyttää kylpytynnyri enintään 15 cm tynnyrin yläreunasta.

  • Kamiinaan voidaan lisätä puita vain, kun putki on vähintään 10 cm veden peitossa.
  • Lämpimän kauden aikana on hyvä pitää kylpytynnyrissä vähintään 10-15 cm vettä.
  • Kylpytynnyrin ulkokuori kannattaa käsitellä suoja-aineella kerran vuodessa.
  • Puisen kylpytynnyrin ylläpidossa ja puhdistuksessa voidaan käyttää uima-altaille tarkoitettuja aineita.
  • Kylpytynnyri tulee tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta jäätä ei pääse muodostumaan.
  • Älä käytä hiiltä polttoaineena.
  • Kamiina tulee putsata jokaisen 3rd– 7th käyttökerran jälkeen.

Jos puulämmitteistä kylpytynnyriä ei käytetä pitkään aikaan, tynnyrissä voidaan havaita lievää kutistumista lämpötilan ja kosteuden vaihteluiden vuoksi. Syytä huoleen ei kuitenkaan ole; kylpytynnyrisi ei ole viallinen, vaan kyseessä on käytetyn puun luonnollinen reaktio. Kutistumisen ilmetessä on tarpeen kiristää muttereita ja täyttää puinen kylpytynnyri kylmällä vedellä, jossa puu pääsee likoamaan. Jos kylpytynnyrissä ilmenee raskaampaa kutistumista, voidaan kylpytynnyrin sivuosaa läheltä pohjaa vasaroida pehmeällä vasaralla. Vasaroinnin jälkeen on tarpeen kiristää muttereita – aluksi alaosasta, sitten yläosasta. Kylpytynnyriä ei tule jättää pitkiksi ajoiksi ilman vettä kesäkauden aikana.

Lääketieteellinen neuvo
  • Veden lämpötilan ollessa 39° С tai enemmän, on suositeltavaa ottaa kylpy makuuasennossa, jotta sydämen alue pysyy vedenpinnan yläpuolella.
  • Talvikausina on suositeltavaa peittää pää hatulla ennen kuumaan kylpyyn pulahtamista.
  • Säännöllisten kylpyjen on lääketieteellisesti todistettu ennaltaehkäisevän vilustumista ja influenssaa.

Haluatko lisää alennusta?

Saat tarjouskoodin sähköpostitse!