Tarjous ja sopimus

Tarjous ja sopimus

Fispars oy:n tekemä tarjous on voimassa 14 päivää, ellei tarjouksessa ole ilmoitettu muuta. Asiakas hyväksyy nämä toimitus- ja myyntiehdot tilatessaan tuotteen.

Toimitus

Fispars Oy toimittaa tuotteet ostajan haluamaan paikkaan ympäri Suomea. Toimitusosoitteen on kuitenkin oltava sellainen, että sinne pääsee kuorma-autolla / rekalla. Kylpytynnyreiden rahdin purku perälaitanosturilla tai vastaavalla laitteella kuuluu rahdin hintaan, ellei muuta ole sovittu.
Tynnyrisaunojen ja muiden piharakennusten rahdinpurku ei sisälly toimitukseen, ellei toisin sovita. Toimitustapa vaihtelee sopimuksen mukaan, esim. Kaukokiito, Itella tai vastaava rahdintoimittaja. Toimituskulut veloitetaan asiakkaalta toimituksen jälkeen ennalta sovitun tarjouksen mukaan. Rahdin hinta ja mahdolliset muut rahdin purkuun liittyvät kustannukset katsotaan aina tapauskohtaisesti ja ne ilmoitetaan asiakkaalle tarjouksessa. Erikoispurku tai muusta tuntemattomasta syystä aiheutuneet lisäkustannukset Fispars Oy:lle peritään asiakkaalta täysimääräisenä.
Tiedoksi asiakkaille! Tynnyrisaunojen ja muiden piharakennusten purku rahtiautosta onnistuu hiab autolla, trukilla, traktorilla tai vastaavalla laitteella. Käsinpurku on myös mahdollinen kasaamattomille rakennuksille.
Huomioi, että jos nostat kasattua saunaa alapuolelta trukki/traktoripiikeillä niin niiden minimi pituus on oltava 1,5m.

Nouto esittely/varastotiloista

Tynnyrisaunoihin, kylpytynnyreihin ja muihin piharakennuksiin lisätään aina toimituskustannukset tehtaalta näyttelytiloihin.
Toimituskustannukset ovat tapauskohtaiset ja riippuvat mallista. Ilmoitamme kustannukset tarjouksen yhteydessä.

Toimitusajat

Kylpytynnyrit ja muut tarvikkeet toimitetaan normaalisti 7-14 työpäivän kuluessa tilauksesta, riippuen kuitenkin varastotilanteesta. Tynnyrisaunat toimitetaan normaalisti 14 työpäivän kuluessa. . Kesäkauden aikana toimitusajat voivat venyä huomattavasti. Tarjouksessa ilmoitetaan tarkempi toimitusaika.

Toimituksen viivästyminen

Jos ostaja ei pysty vastaanottamaan tuotetta sovittujen toimitusaikojen mukaisesti vaikka tuote on toimitusvalmiina, katsotaan tuote toimitetuksi ja ostajaa voidaan laskuttaa. Fispars Oy varastoi tuotetta korkeintaan 14 päivää varastotilan salliessa jos ei muuta sovita.

Kuljetusvastuu

Kuljettajalla on vastuu kuljetettavasta tuotteesta/tuotteista ostajan toimitusosoitteeseen kuljetusyhtiön vastuumääräysten mukaisesti. Vastaanottajan velvollisuuksiin kuuluu tarkastaa huolellisesti tuotteen/tuotteet mahdollisilta kuljetusvauriolta tai puutteilta ottaessaan lähetyksen vastaan. Mahdolliset kuljetusvauriot tai puuttuvat tuotteet pitää merkata rahtikirjaan ennen tavaran vastaanoton hyväksymistä ja rahtikirjan kuittaamista. Ilmoitus tehdään kuljettajalle ja myyjälle viikon kuluessa toimituksesta.

Reklamaatio

Tuotteen toimitukseen liittyvät reklamaatiot on tehtävä 7 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta asiakkaalle. Reklamaatio tehdään Fispars Oy:lle ottamalla yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeitse.

Palautukset

Tuotteet jotka Fispars Oy on hyväksynyt palautettavaksi, tulee palauttaa Fispars Oy:n pyytämään osoitteeseen. Palauttaja maksaa rahdin palautusosoitteeseen. Tuote on palautettava käyttämättömänä ja virheettömässä kunnossa, tällöin se hyvitetään täysimääräisenä. Käytettyjä tai modifioituja tuotteita ei voi palauttaa. Asiakkaan erikoistilauksena valmistetuissa tuotteissa ei ole palautusoikeutta, jos ei sovita toisin. Fispars Oy ei missään tilanteessa ole velvollinen maksamaan palautettavan tuotteen vastaanottamisesta.

Asennus

Asennustyöt eivät kuulu toimitukseen, mikäli asiasta ei ole toisin sovittu.
Uppokamiinalla varustetut kylpytynnyrit toimitetaan valmiiksi koottuna, lukuun ottamatta savupiippua. Kuljetus syistä savupiippu on irrallaan ja sen asennus kuuluu asiakkaalle. Kuljetus syistä ulkopuolisella kamiinalla varustettujen tynnyreiden kamiinat toimitetaan irrallaan tynnyristä. Tässä tapauksessa kamiinan ja savupiipun asennus kuuluu asiakkaalle.
Tynnyrisaunat toimitetaan sopimuksen mukaan joko kasaamattomina tai valmiiksi kasattuna. Valmiiksi kasatun saunan kiuas ja hormisto ovat irrallaan kuljetussyistä ja niiden asentaminen kuuluu asiakkaalle.

Maksuehdot

Maksuehto on tarjouksessa tai laskussa mainittu ehto. Normaalisti tuote laskutetaan asiakkaalta 14 päivän sisällä tuotteen toimituksesta. Jos laskua ei makseta sovittuun aikaan mennessä, Fispars Oy:llä on oikeus periä 11% vuotuista viivästyskorkoa maksun viivästymisen ajalta. Asiakkaan luottotiedot tarkastetaan tilauksen yhteydessä. Asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa tarvittava tieto luottotietojen tarkastusta varten. Erikoistilauksissa asiakkaalta peritään ennakkomaksu, jonka suuruus sovitaan tilauksen yhteydessä. Kauppa purkautuu, mikäli ennakkomaksua ei ole suoritettu laskussa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Tuotteet jotka ovat toimitettu asiakkaalle, ovat Fispars Oy:n omaisuutta kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.
Noutaessanne tuotteen esittely/varastotiloistamme maksu suoritetaan paikan päällä, ellei toisin sovita.
Maksun voi suorittaa käteisellä, rahoituksella tai yleisimmillä pankki ja luottokorteilla.
Rentouttavia kylpyhetkiä toivottaa,
Fispars Oy