Jalkojen pesuvati, Lämpöpuu

140 

Kuvaus

Jalkojen pesuvati – sinun ja kylpytynnyrisi parhaaksi

Tämän kaunis puusta valmistettu jalkojen pesuvati, auttaa pitämään kylpytynnyrin roskattomana ja puhtaana! Jalkojen mukana voi paljuun tulla pieniä epäpuhtauksia kuten hiekkaa tai nurmikkoa mutta huuhtaisemalla jalat ennen kylpyä, tämän tyyppiset roskat lähtevät hetkessä eivätkä ajaudu riesaksi paljuveteen. VINKKI! Jalkavati kannattaa asettaa suoraan portaiden alkuun, kylpytynnyrin välittömään läheisyyteen, niin jalkojen pesuvatiin tulee astuttua automaattisesti ennen jokaista paljureissua.

Monikäyttöinen pesuvati

Vaikka Fisparsin pesuvati on suunniteltu jalkojen huuhteluun ja nimenomaan paljun kanssa käytettäväksi, voi suloisella pienellä vadilla tehdä muutakin. Vati on omiaan esimerkiksi pieneen spa-hetkeen, jolloin jalkoja voi haudutella pidemmän aikaa lämpimässä vedessä ja sen jälkeen vaikka kuoria ja rasvata. Vati sopii myös vaikka pienten lasten ulkokylpyaltaaksi, kunhan muistaa, että lapsia ei saa koskaan jättää valvomatta veden ääreen. Matalakin allas on turvallisuusriski. Vatia ei ole pakko asettaa kylpytynnyrin luokse vaan sen voi viedä mahdollisen uima-altaan jalkojen huuhtelualtaaksi tai sille voi keksiä kokonaan uuden käyttötarkoituksen omassa pihapiirissä. Vati on myös kaunis lahja kylpytynnyrin tai uima-altaan omistajalle.

Tutustu myös Fisparsin muihin lisätarvikkeisiin! Lisätarvikkeet auttavat parantamaan kylpytynnyrisi viihtyvyyttä, käytännöllisyyttä ja turvallisuutta!