fbpx

Kylpytynnyri Vesihierontajärjestelmä

Kylpytynnyri Vesihierontajärjestelmä

498 


Vesihierontajärjestelmä on 8 suuttimen voimakas veden & ilman virtaus, jota käytetään selän hierojana. Paljun lämmin vesi sekä tehokas vesihierontajärjestelmä on nautinnollinen kokemus joka rentouttaa kehosi sekä mielesi!
Vesihierontajärjestelmä on asennettavissa kaikkiin lasikuituisiin kylpytynnyreihin / paljuihin ja sen voi helposti yhdistää led-valoihinsekä porejärjestelmään.
Poista

Kuvaus

Tehokas vesihierontajärjestelmä paljuun

Vesihierontajärjestelmän avulla huljuhetkesi paljussa nousee aivan uudelle tasolle. Lämmin vesi sekä tehokas vesihierontajärjestelmä rentouttaa kehosi rankan työpäivän päätteeksi. Vesihierontajärjestelmämme komponentit ovat korkealaatuisia ja kestävät kovempaakin ulkokäyttöä vuodesta toiseen. Valmiisiin kylpytynnyreihin hierontajärjestelmä asennetaan valmiiksi tehtaallamme ja täten hieronta on heti käyttövalmis kylpytynnyrin toimituksen jälkeen. Tee-se-itse-terassiin paketeissa asennusta ei tehdä valmiiksi, jotta asiakkaalla on mahdollisuus asentaa järjestelmä juuri itselleen sopivaksi ja asennuspaikkansa mukaan. Täydellinen asennus-sarja tietenkin takaa helpon asennuksen.

Hierontajärjestelmämme suuttimet asennetaan niin, että 8 hierontasuutinta asennetaan 4 suuttimen seteissä kahdelle kylpytynnyrin sivulle. Tämä asettelu mahdollistaa samanaikaisen hieronnan kahdelle kylpijälle ja hieronnan laajuus sekä voimakkuus on täydellinen.

Vesihierontajärjestelmää ohjataan pneumaattisella kytkimellä joka on asennettu paljun reunaan. Kytkimen lisäksi järjestelmä sisältää säätimen, jonka avulla sinulla on mahdollisuus muuttaa suuttimesta tulevan veden ja ilman suhdetta tehostaaksesi hierontaa tai muuttaa sitä enemmän rentouttavaksi. Suuttimet, ohjauskytkin ja säädin ovat kromattuja ja täten kestävät sääolosuhteita mainiosti.

Tämän järjestelmän ansiosta huljuhetki kylpytynyrissä ei voi enään paremmaksi muuttua!

Tilattaessa Pore-sekä Vesihierontajärjestelmä paketti, voit säästää ja luoda oman täydellisen paljun! Suosittelemme asentamaan kylpytynnyriin LED-valot ja Vesihierontajärjestelmän samanaikaisesti, koska jälkiasennus on todella vaikeaa eikä aina mahdollista.

Tutustu myös muihin lisävarusteisiin, saadaksesi paljusi täydelliseksi!

Tärkeä! Suosittelemme käyttämään kylpytynnyrin vesihierontajärjestelmää yhdessä paljun suodattimien kanssa, jotta reiät eivät likaannu tai vaurioidu! Älä lisää öljyä, voidetta tai vaahtoa! Älä anna vettä jäätymään vesiletkuissa talvella!

Tekniset Tiedot:

  • 8 kromattua hierontasuutinta
  • Tehokas moottori (750W)
  • Korkealaatuiset putket veden ohjausta varten
  • Kromattu pneumaattinen ohjauskytkin
  • Kromattu säädin, vesi/ilman suhteen säätöön
  • Järjestelmän tyhjennysproppu