Kylpytynnyrin 2 LED-valot (tulee asennussarjana)

240 

Led2 setti: on asennettavissa sekä täysipuisiin, että altaalla varustettuihin paljuihin. Setti sisältää kaksi väriä vaihtavaa led-lamppua. Täysipuisissa paljuissa setin hintaan kuuluu myös kylpytynyrin reunalaudat, juomataso ja puinen suojakotelo.

Tekniset Tiedot:

  • Verkkojännite: AC 220–240 V 50/60Hz
  • Ulostulo: AC12 V 350mA
  • Sähkönkulutus: 5 W
  • Led- lamppujen valoteho: 6 W

Kuvaus

KUVAUS

Led-valot kylpytynnyriin tekevät kylvystä unohtumattoman!

Led-valot kylpytynnyriin tekevät paljustasi näyttävän ja viihtyisän! Viimeistele kylpytynnyrisi super suosituilla ja upeilla led-valoilla, jotka ovat energiataloudellisia ja palvelevat sinua pitkään. Led-valoilla varustettu palju ei jätä ketään kylmäksi! Tulet ihastumaan led-valojemme monipuoliseen värimaailmaan ja takaamme, että myös ystäväsi ja naapurisi huomaavat täydellisesti viimeistellyn paljukokonaisuuden.

Led-valomme tulevat valmispaketeissa valmiiksi asennettuina, joten sinulle ei jää muuta kuin laittaa pistoke seinään ja nauttia olennaisesta eli itse kylpemisestä ihanassa tunnelmassa. Valosarjamme ovat korkealaatuiset ja niissä on monipuolinen värivalikoima. Valittavana jopa seitsemän eri väriä! Värivaihtoehdot paljusi valaisemiseksi ovat; punainen, vihreä, sininen, keltainen, violetti, turkoosi ja valkoinen.

Led-valojen päälle kytkeminen ja ohjaaminen tapahtuu vaivattomasti hipaisukytkimestä. Sinulla on mahdollisuus valita haluatko valojen vaihtavan väriä vai valaiseeko kylpytynnyrisi jokin tietty yllämainituista väreistä. Älä epäröi vaan tilaa led-valot Fisprsilta ja nauti ihanasta hulju-hetkestä parhaassa seurassa!

Huom!

Tee-se-itse-paketeissamme Led-valot tulevat aina asennussetteinä ja voit itse päättää kylpytynnyriä asennellessasi, mihin kohtiin valot asetat.

Led-valot on tilattavissa myös kätevinä asennussarjoina jo olemassaolevaan paljuusi, joten jos aikoinaan kylpytynnyriä hankkiessa valot jäivät matkasta, vääryyden pystyy korjaamaan milloin tahansa.

Tutustu myös muihin lisävarusteisiin, saadaksesi paljusi täydelliseksi!