Lämpömittari kylpytynnyriin

Kylpytynnyrin lämpömittarin avulla hallitset paljun lämpötilaa. Saat tehokkaimman tuloksen, kun sekoitat vettä huolellisesti ennen lämpötilan mittaamista.
Lämpömittari on tyylikäs ja se mittaa lämpötilaa -10 °C ja +50 °C välillä. Lisäksi lämpömittarissa on naru, joka estää sitä ajelehtimasta kylpytynnyrin keskelle.

Kuvaus

Vältä kylpytynnyrisi veden yli- ja alilämmittäminen Fisparsin paljulämpömittarilla!

Lämpömittari kylpytynnyriin on käytännöllinen pieni lisävaruste kaikkiin Fisparsin paljuihin. Älä anna pienen koon hämätä, sillä tästä näppärästä mittarista on todellista hyötyä kylpytynnyriä lämmittäessä. On turhaa jahkailla onko vesi tarpeeksi lämmintä tai ylikuumentunut – laita lämpömittari kylpytynnyriin ja tarkista asia! Samalla vältät myös turhat pulahdukset vääränlämpöisessä vedessä.

VINKKI! Sekoita paljun vesi kunnolla ennen kuin luet mittarin lukemat, jotta tulos on luotettava. Sekoitukseen voit käyttää sekoituskauhan lisäksi esimerkiksi porejärjestelmää, vesihierontajärjestelmää tai hiekkasuodatint. Käytät vain valittua laitetta hetken aikaa päällä, niin vesi sekoittuu helposti samalla!

Suosittelemme, että vesi lämmitetään 30-39-asteiseksi. Veden optimaalinen lämpötila on kuitenkin makuasia, osa pitää hitusen ruumiinlämpöä matalammasta kylpykokemuksesta ja toisille todella kuuma kylpy on se ainoa oikea vaihtoehto. Kun veden lämpötila alkaa pikkuhiljaa kohota lähelle toivottua lukemaa, kannattaa puuta lisätä enää maltillisesti tulipesään ettei vesi ylikuumene, sillä esimerkiksi myös hiillos nostaa kylpyveden lämpötilaa.

Lue myös blogiteksti Vinkit kylpytynnyrin lämmittämiseen!

Monikäyttöinen ja näppärä lämpömittari kylpytynnyriin!

Fisparsin lämpömittari sopii jokaiseen paljuun ja kelluvuutensa ansiosta se on myös hyvin käytännöllinen. Lisäksi mittarissa on kiinni naru, joka estää sen ajelehtimisen keskelle kylpytynnyriä.