Porejärjestelmä kylpytynnyriin (tulee asennettuna)

380 

Tekniset Tiedot:

  • 8 kromattua suutinta
  • Tehokas moottori (700W)
  • Kromattu pneumaattinen ohjauskytkin
  • Kromattu säädin, ilman suhteen säätöön
  • Järjestelmän tyhjennysproppu

Kuvaus

Paljusi porejärjestelmät valmiiksi asennettuna Fisparsilta!

Tilaa paljuusi korkealaatuinen porejärjestelmä ja nauti kuplien tuomasta riemusta sekä lämpimän veden rentouttavasta hemmottelusta. Porejärjestelmät asennetaan valmispaketteihin valmiiksi tehtaallamme, joten teille ei jää muuta, kuin nauttia poreiden syleilystä raikkaassa ja happirikkaassa ulkoilmassa. Tee-se-itse-paketteihin tilatessa, porejärjestelmät tulevat kätevinä ja helposti asennettavina asennussarjoina.

Porejärjestelmät ovat kovassa suosiossa ja tulette varmasti nauttimaan entistä enemmän paljuhetkistänne jos tilaatte kylpytynnyriinne porejärjestelmän. Vieraanne muistavat taatusti ihanan huljuhetken terassillanne tähtitaivaan alla ja paljustanne todennäköiseti tuleekin heille unohtumaton muisto. Etenkin lapset viihtyvät lämpimässä ja poreilevassa vedessä joten kannattaa varautua, että huljuhetket kestävät useamman tunnin. Porejärjestelmä rentouttaa kylpijää ihoa pitkin liukuvilla ilmakuplilla ja saa aikaan täydellisen rauhallisuuden sekä rentoutumisen tunteen.

Porejärjestelmämme on asennettavissa kaikkiin paljumalleihimme. Käytämme kylpytynnyreissämme vain korkealaatuisia ja turvallisia porejärjestelmä-komponentteja. Porejärjestelmämme ovat suunniteltu pohjolan vaativiin olosuhteisiin ja ne tulevat palvelemaan teitä pitkään.

Porejärjestelmämme sisältävät kahdeksan ilmasuutinta, jotka on asennettu paljun alaosaan. Kahdeksan suuttimen ansiosta poreet jakautuvat tasaisesti koko kylpytynnyrin alueelle. Sisäaltaallisisissa kylpytynnyreissä porejärjestelmän komponetit kuten moottori ja putket ovat asennettu paljun verhouksen sisään jotta ne pysyvät suojassa ankarilta sääolosuhteilta. Puisissa paljuissa moottori ja sähköosat suojataan kylpytynnyrin kylkeen asennettavalla puukotelolla joka on tehty samasta materiaalista kuin itse palju. Tämä kotelo on tyylikkään näköinen ja se toimii myös juomatasona sekä ohjauskytkimen alustana. Lisäksi puisissa paljuissa porejärjestelmään kuuluu myös erittäin siisti kylpytynnyrin reunalaudoitus joka toimii niin juoma-alustana kuin vilvoittelu istuimena.

Tee paljustasi täydellinen ja tilaa kylpytynnyriisi porejärjestelmä sekä led-valot yhtenä pakettina ja säästä! Suosittelemme myös, että led-valot ja porejärjestelmä asennetaan samaan aikaan, koska jälkiasennus on todella hankala, vaikka onkin mahdollinen. Led-valopaketteja on 3 erilaista mallia, joten jokainen varmasti löytää omansa. Tutustu kylpytynnyrin led-valoihin tästä.