Saunahattu

20 

Saunahattu ei ole pelkästään hauska asuste löylyihin ja kylpytynnyriin vaan siitä on myös oikeasti hyötyä!
Fisparsin saunahattu on valmistettu villasta ja se lämmittää ja suojaa siksi mainiosti. Pienille lapsille hattu on äärimmäisen kätevä asuste kuumiin kylpyihin tai löylyihin, sillä lasten lämmönsäätelykyky on paljon heikompi kuin aikuisilla.

Kuvaus

Saunahattu – hauska ja hyödyllinen asuste paljuun ja saunaan

Kylpytynnyrissä rentoutumisen kulta-aikaa on talvi ja vieläpä ne kirpeän kylmät pakkaspäivät. Muun kehon loikoillessa lämpimän veden syleilyssä, kaikkein tärkein osamme eli pää jää auttamatta yksin kylmyyteen. Pehmeä saunahattu päässä pääkoppamme saa huilia lämmössä, eikä korviakaan palele!
VINKKI! Saunahattua voi käyttää myös tarvittaessa viilentymiseen, kun hatun valelee viileällä vedellä ja laittaa sen jälkeen päähän.

Laadukas ja kestävä

Hattu myös kestää pitkään kylpijältä ja saunojalta toiselle, kunhan muistaa sen oikeaoppisen hoidon. Hattua ei kannata pestä pesukoneessa, edes hienopesulla vaikka se normaalisti villalle sopiikin, vaan hellästi käsin haaleassa vedessä. Pesukoneen hellävaraisimmatkin ohjelmat saatavat vaikuttaa hatun muotoon. Liian kuuma vesi voi kutistuttaa tai muuten vaurioittaa saunahattua. Hattu käy siis upeasti sekä kylpytynnyrissä oleskeluun, että saunan napakoihinkin löylyihin. Saunassa päähine suojaa hiuksia kuumalta ja on esimerkiksi värikäsiteltyjen hiusten omaavan himosaunojan pelastus! Hiusväri ei haalistu eikä hius saa liikaa kuumaa kun hiukset on aseteltu hatun uumeniin suojaan.