Tuhkalapio, Sisäänrakennetulle kamiinalle

29 

Kuvaus

Pitkävartinen ja käytännöllinen tuhkalapio kamiinan tyhjentämiseen!

Tuhkalapio on kätevä apuväline tuhkan tyhjentämiseksi kylpytynnyrin kamiinasta. Fisparsin tuhkalapio on käyttötarkoitusta ajatellen muotoiltu ja pitkävartinen, jotta tyhjennys sujuisi mahdollisimman siististi ja ergonomisesti. Lapio on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja se on pitkäikäinen sekä kestävä. VINKKI! Osta lapio kamiinan kanssa samaan aikaan, niin saat sen ilman erillisiä toimituskuluja!

Säännöllinen tuhkien tyhjentäminen tekee kamiinalle ja kylpytynnyrillesi hyvää

Me suosittelemme, että tuhkat tyhjennettäisiin kamiinan tulipesästä jokaisen käyttökerran jälkeen. Tuhkaa kertyy kylpytynnyrin jokaisen lämmityksen jälkeen kamiinaan ja liian iso tuhkakertymä voi alkaa jopa heikentämään lämmitystehoa. Iso tuhkakertymä voi myös ajan saatossa vaurioittaa kamiinan arinaa. Paljua ja kamiinaa pystyy käyttämään vaikka tuhkia ei jokaisen lämmityksen jälkeen tyhjentäisi mutta parhaat tehot saa tulipesän puhtaanapidolla. VINKKI! Samalla kun pidät kamiinastasi huolta puhdistamalla sen tulipesää säännöllisesti tuhkalapion avulla, putsaa välillä myös kamiinan piiput! Säännöllinen nuohous auttaa myös pitämään lämmitystehot kohdillaan ja nuohouksen voi tehdä helposti itse.

Tutustu myös muihin lisätarvikkeisiimme! Fisparsin valikoimissa on useita tuhkalapion tapaan kamiinan ja kylpytynnyrin kunnossapitoa ja toimivuutta edesauttavia oheistarvikkeita.