Tyhjennyshana

40 

Kylpytynnyrin tyhjennyshana on helpoin tapa hallita veden poiston.
Setti sisältää metallisen tyhjennyshanan ja putket korkealaatuista PVC:tä. Mikäli tarkoituksena on ohjata vesi kauemmas paljusta, pystyy hanaamme liittämään helposti letkun. Tuote on tilattavissa myös jälkikäteen asennettavaksi, se on helppo ja kätevä asettaa paikalleen. Kylpytynnyreitämme voi hyvin käyttää myös ilman hanaa sillä valmiskylpytynnyreissämme vakiovarustuksen mukana tulee tyhjennysproppu, jolla veden saa valutettua ulos.
Tyhjennyshana 3/4 toimitetaan kokoamiselementtien mukana ja se sopii kaikenlaisiin kylpytynnyreihin.

Kuvaus

Veden tyhjennyshana paljun hallitumpaan tyhjentämiseen

Tyhjennyshana on hyödyllinen ja näppärä lisävaruste, kun allas halutaan tyhjentää hallitummin. Setti sisältää kaiken tarvittavan ja saat itse päättää mistä suunnasta paljuasi veden tyhjennys tapahtuu. Mikäli tarkoituksena on ohjata vesi kauemmas paljusta, pystyy hanaamme liittämään helposti letkun. Tuote on tilattavissa myös jälkikäteen asennettavaksi, se on helppo ja kätevä asettaa paikalleen. Kylpytynnyreitämme voi hyvin käyttää myös ilman hanaa sillä valmiskylpytynnyreissämme vakiovarustuksen mukana tulee tyhjennysproppu, jolla veden saa valutettua ulos. Tyhjennysputkisto ja hana lisäävät kylpytynnyrin käytännöllisyyttä ja käyttömukavuutta. Hana on kestävää metallia ja putket korkealaatuista PVC:tä.

Tyhjennyshana on fiksu ja käytännöllinen valinta!

Lisävarusteilla teet kylpytynnyristäsi juuri sellaisen kun haluat! Jokaisen piha, terassi tai muu ajanviettopaikka, johon kylpytynnyrinsä haluaa asettaa, on erilainen ja siksi meidänkin paljut on muokattavissa ja räätälöitävissä jokaiseen makuun ja paikkaan sopivaksi.

Setti sisältää:

  • Hana korkealaatuisesta metallista
  • Laadukas PVC-putkisto