Sunwac 12 Klooritabletti

35 

Hyvinvointi- ja puhtaus samassa tuotteessa. SunWac 12 desinfiointi tabletit auttavat pitämään kylpyveden puhtaana ja raikkaana. Tuote sisältää klooria ja egyptiläistä piparminttu-uutetta, joka antaa vedelle raikkaan tuoksun. Tabletit ovat kehitetty Tanskassa ja ne sopivat kaikenlaisiin Skandinavian vesiin.
SunWac 12 -tabletit tulee lisätä veteen ennen altaaseen menoa ja käytön jälkeen, jos vettä ei tyhjennetä jokaisen käytön jälkeen. Annostelussa tulee ottaa huomioon altaan koko. Näin vältät aikaa vievät kloorikäsittelyt ja monimutkaiset annosteluohjeet. Lisää vain 2 tablettia (kylpytynnyrin veden määrä 1000-1500 litraa).

Lisää ”SunWac 12” 1 tabletti ennen kylpyä – (1000-1500 vesilitraa kohden), mieluiten vedenkierron ollessa päällä, se voi olla joko hieronta tai porejärjestelmä. Voit astua veteen, kun tabletit ovat liuenneet (noin 5 minuuttia). Ja lisää ”SunWac 12” 1 -tabletti kylpemisen jälkeen desinfioidaksesi veden. Voit astua veteen uudelleen 20 minuutin kuluttua, eikä tabletteja tarvitse sen jälkeen enää lisätä.

Tarkista ja säädä klooripitoisuutta, pH-arvoa, sekä emäksisyyttä seuraavien arvojen mukaisesti:
Kloori 1,0–3,0 mg/l;
pH 7,0–7,4;
Emäksisyys 80–120 mg/l.

Jos kylvyt usein, tulee vesi vaihtaa säännöllisesti ja allas puhdistaa. Kylpytynnyrin yksityisessä käytössä sisäänrakennetut putkijärjestelmät tulee puhdistaa 3–4 kertaa vuodessa.

TÄRKEÄÄ! Käy suihkussa ennen altaaseen menoa. Henkilö, joka ei ole peseytynyt saippuaa käyttäen ennen altaaseen menoa, likaa sitä 200 kertaisesti pesun suorittaneeseen henkilöön verrattuna.

Käyttö- ja säilytysohjeet lue pakkauksessa.