Saunan lattiaritilä

alk. 90 

Saunan lattiaritilät valmistettu samasta puumateriaalista kuin saunan lauteet (penkit), joten sisätilat näyttävät harmonisilta

  • 2m. malleille S2, S2V, SH2
  • 3m. malleille S3, S3P, S3V
  • 4m. malleille S4P, S4PV
  • Leveys on 69cm. kaikissa malleissa
Poista

Kuvaus

Saunan lattiaritilä tarjoaa tynnyrisaunaan käytännöllistä mukavuutta!

Saunan lattiaritilä on valmistettu samasta laadukkaasta lepästä kuin Fisparsin tynnyrisaunan lauteetkin. Saman materiaalin käyttö tekee ilmeestä yhtenäisen. Lattiaritilä tarjoaa käytännöllisyyttä ja mukavuutta tynnyrisaunaan, sillä sen avulla tynnyrisaunan muodon mukaan hieman koverasta pohjasta tulee suora. Pesuvesi ja mahdollinen ylimääräinen löylyvesi valuvat ritilöiden alle, jolloin astuttavalle pinnalle ei keräänny missään vaiheessa vettä ja saunan lattialla kävely on entistä mukavampaa.

Lattiaritilät myös helpottavat saunassa käytettävien esineiden kuten pienen jakkaran tai löylykiulun asettelua, kun ne voi asettaa suoralle lattialle eikä lauteille tilaa viemään. Lattiaritilät tekevät saunan ilmeestä myös kauniin ja huolitellun.

Tutustu myös muihin Fisparsin saunatarvikkeisiin! Monipuoliset lisätarvikkeet lisäävät saunasi mukavuutta, ulkonäköä ja turvallisuutta.

Huom! Saunan lattiaritilä on tilattavissa vain saunatilauksen yhteydessä, koska ritilän muoto vaihtelee sauna mallin mukaan. Mikäli olette aiemmin tilanneet meiltä saunan ja haluatte siihen jälkikäteen lattiaritilän, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.