Supi Lattiaöljy kosteisiin sisätiloihin 0,9l

20 

Kasviöljypohjainen vesiohenteinen puuöljyemulsio suojaa puuta kosteudelta ja lialta sekä vähentää puupinnan halkeilua. Soveltuu puupuhtaan tai aikaisemmin öljytyn pinnan (esim. puulattiat ja puiset lattiaritilät) suojaamiseen kosteissa sisätiloissa. Soveltuu myös lämpökäsitellylle ja kovapuulle.

Kuvaus

Pakkaus 0,9l. RIITTOISUUS:8-15 m²/l, riippuu puupinnan huokoisuudesta ja puulajista.
Käsittelyn ja kuivumisen aikana pitää ilman, pinnan ja puunsuojan lämpötilan olla vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.
Pinnan esikäsittely: Uudet, puhtaat puupinnat:
Puhdista puupinta liasta ja pölystä. Kostuta se kevyesti vesisumulla, anna kuivua ja hio karkeudella 230 nousseet puukuidut pois. Poista hiontapöly.
Aiemmin puuöljyllä käsitelty pinta: Pese Supi Saunapesulla käyttöohjeen mukaan, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio tarvittaessa ja poista hiontapöly. Poista pinnalta irtoava aines kaapimella ja/tai teräsharjalla. Jos puun pinnalle jää selvä kalvo, poista se ennen käsittelyä.
Käsittely: Sekoita Supi Lattiaöljy huolellisesti ennen käyttöä ja käytön aikana.
Levitä puuöljyä kertaalleen siveltimellä tai sienellä tiukkaan siten, että kaikki öljy imeytyy puuhun tasaisesti. Pyyhi imeytymätön öljy pois noin 30 min. kuluttua. Sivele tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Öljykäsittely tummentaa puuta. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Huoltokäsittely tarvittaessa. Jatkuvassa kosteusrasituksessa olevat pinnat tarvitsevat uusintakäsittelyä ajoittain.
Työvälineiden puhdistus: Työvälineet pestään vedellä ja saippualla.
Hoito-ohjeet: Käsittele uutta pintaa varoen noin 1 viikon ajan, pintaa voidaan tarvittaessa puhdistaa kevyesti pehmeällä harjalla tai mopilla noin kahden vuorokauden kuluttua pintakäsittelystä.
Pinnan peseminen Supi Saunapesulla (1-2 dl saunapesua 5 litraan vettä) aikaisintaan 1 kk:n kuluttua käsittelystä, jotta tuote ehtii saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä.
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto: Toimita nestemäinen jäte vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen.Vie tyhjät, kuivat pakkaukset kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa laita ne lajittelemattomaan sekajätteeseen.