Supi Laudesuoja kosteudelta ja likaantumiselta suojaava väritön parafiiniöljy 1l

17 

Käsittelemättömille tai aiemmin öljytyille puupinnoille, esim. saunan lauteisiin.

Kuvaus

Pakkaus 1l. RIITTOISUUS: 8-15 m²/l, riippuen pinnan huokoisuudesta. OHENNE: Vesiohenteinen.
Käsittelyolosuhteet: käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.
Pinnan esikäsittely: pese likaiset lauteet Supi Saunapesulla käyttöohjeen mukaan, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio tarvittaessa ja poista hiontapöly.
Käsittely: levitä laudesuoja siveltimellä tai puhtaalla kankaalla ja anna imeytyä. Mikäli öljy imeytyy välittömästi puuhun, toista käsittely. Lämmitä sauna ja pyyhiylimääräinen laudesuoja pois puhtaalla kankaalla.
Työvälineiden puhdistus: työvälineet pestään vedellä ja saippualla.
Hoito-ohjeet: tarvittaessa aikaisintaan n. 1 kk:n kuluttua käsittelystä:
Puhdista pinta Supi Saunapesulla (1-2 dl saunapesua 5 litraan vettä). Likatahroihin voi Supi Saunapesua käyttää laimentamattomana. Käytä lauteiden valkaisuun Supi Saunapesua 1:1 veteen sekoitettuna, anna vaikuttaa n. 15 min ja huuhtele hyvin. Käsittele tarvittaessa uudelleen Supi Laudesuojalla.
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto: Toimita nestemäinen jäte vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen.Vie tyhjät, kuivat pakkaukset kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa laita ne lajittelemattomaan sekajätteeseen.