Supi Laudesuoja kosteudelta ja likaantumiselta suojaava väritön parafiiniöljy 1l

Supi Laudesuoja kosteudelta ja likaantumiselta suojaava väritön parafiiniöljy 1l

17 

Käsittelemättömille tai aiemmin öljytyille puupinnoille, esim. saunan lauteisiin.

Näytä ostoskori

Kuvaus

Pakkaus 1l. RIITTOISUUS: 8-15 m²/l, riippuen pinnan huokoisuudesta. OHENNE: Vesiohenteinen.
Käsittelyolosuhteet: käsiteltävän pinnan on oltava kuiva, lämpötilan vähintään +5 ºC ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.
Pinnan esikäsittely: pese likaiset lauteet Supi Saunapesulla käyttöohjeen mukaan, huuhtele huolellisesti ja anna kuivua. Hio tarvittaessa ja poista hiontapöly.
Käsittely: levitä laudesuoja siveltimellä tai puhtaalla kankaalla ja anna imeytyä. Mikäli öljy imeytyy välittömästi puuhun, toista käsittely. Lämmitä sauna ja pyyhiylimääräinen laudesuoja pois puhtaalla kankaalla.
Työvälineiden puhdistus: työvälineet pestään vedellä ja saippualla.
Hoito-ohjeet: tarvittaessa aikaisintaan n. 1 kk:n kuluttua käsittelystä:
Puhdista pinta Supi Saunapesulla (1-2 dl saunapesua 5 litraan vettä). Likatahroihin voi Supi Saunapesua käyttää laimentamattomana. Käytä lauteiden valkaisuun Supi Saunapesua 1:1 veteen sekoitettuna, anna vaikuttaa n. 15 min ja huuhtele hyvin. Käsittele tarvittaessa uudelleen Supi Laudesuojalla.
Ympäristönsuojelu ja jätehuolto: Toimita nestemäinen jäte vaarallisten jätteiden keräyspisteeseen.Vie tyhjät, kuivat pakkaukset kierrätykseen tai tällaisen mahdollisuuden puuttuessa laita ne lajittelemattomaan sekajätteeseen.