Perinteinen bambuvihta. Mikä se on ja miten sitä käytetään?

kuva bambuvihtaa tynnyrisauna

Perinteinen bambuvihta. Mikä se on ja miten sitä käytetään?

Bambuvihta on mainio lahja jokaiselle saunan ystävälle! Bambuvihdan käytännöllisiä ominaisuuksia ja epätavanomaista ulkokuorta on yksinkertaisesti arvostettava!

pic bambuvihtaaBambuvihta on valmistettu pitkistä, ohuista bambukepeistä. Nimestään huolimatta bambuvihtaa ei käytetä tavallisen vihdan tavoin: bambuvihta on tarkoitettu pehmeään rentouttavaan hierontaan raskaamman mätkimisen sijaan.

Bambuvihtahieronta stimuloi verenkiertoa ja vahvistaa sydän- ja verisuonijärjestelmää. Bambuvihdan pehmeä hieronta ja kosketus nopeuttavat ihon haavojen ja naarmujen paranemista. Lisäksi bambuvihtahieronnalla on merkittävä anti-selluliittivaikutus. Selluliittia kertyy parhaiten lonkkiin ja pakaroihin. Säännöllinen, vähintään 20 kerran hieronta poistaa tehokkaasti selluliittia.

Kuinka bambuvihtaa käytetään oikein? Bambuvihtahieronta alkaa huolellisella painelulla, joka lisääntyy vähitellen. Painelun nopeus ja tempo tulisi vaihdella heikosta vahvaan ja päinvastoin, jolloin vihdasta saadaan irti kaikkein paras terveyshyöty. Bambuvihta on joustava, joten paineluvoiman arviointi on helppoa ja lihakset pääsevät rentoutumaan. Bambuvihtahieronta voidaan suorittaa muiden kauneudenhoitomenetelmien yhteydessä, kuten vaikkapa naamioiden kanssa.

Bambuvihtahieronta voidaan tehdä joko ennen tai jälkeen saunan tai sen aikana. Jos hieronta toteutetaan kuivalle iholle (ennen saunassa vierailua), bambuvihta tulisi upottaa hetkeksi kuumaan veteen. Jos hieronta toteutetaan kuumalle iholle, vihtaa voidaan käyttää kuivana. Jos olet käyttänyt vihtaa vedessä, muista kuivattaa se käytön jälkeen. Vihtaa tulee säilyttää kuivassa paikassa.

Tällaisen bambuvihdan käyttö parantaa huomattavasti ihmisen yleistä hyvinvointia. Hieronnan minkä tahansa vihdan kanssa tulee olla miellyttävää ja kestoltaan enintään 3-5 minuuttia, muuten iho voi ärtyä.

Jaa tämä viesti